Tapéta eltávolító gép

Nincs két egyforma ház, hiszen mindenkinek más az elképzelése a szépotthonról. A tapéták esetében is bátran kijelenthetjük, hogy eltérő nézeteik vannak az embereknek róluk. Van, aki meg sem akarja hallani, hogy otthona falára felkerüljön, de sokan vannak, akik alig várják, hogy a házuk ékes dísze legyen. Bárhogyan is döntünk, egy gőzölő tapéta leszedő gép, óriási segítséget nyújt mindkét esetben. Hogy miért?

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
18 790 Ft - 235 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
4 termék
4 termék

Miért hasznos a tapéta eltávolító gép, vagy tapéta leszedő gép?

Nem is olyan régen, a felragasztott tapétákat úgy távolították el a falról, hogy vizes hengerrel átmentek rajtuk többször, míg teljesen át nem ázott az, majd lehúzták. Nem volt mindig zökkenőmentes a folyamat, sok esetben így nem jött le egészben a tapéta, beleszakadt, így a kis darabokat egyesével kellett kézi erővel lekaparni. Ma már be lehet szerezni oldó folyadékokat, amit szintén vagy hengerrel, vagy szórófejes megoldással tudunk a felületre vinni. Ezek a szerek, oldják a tapéta ragasztót és sokkal hatékonyabb munkavégzést eredményeznek. Ez azért eléggé időigényes munkának bizonyul így is, ráadásul sokszor nem is úgy alakul a dolog, ahogyan mi azt elterveztük. Ezelőtt divat volt a meglévő tapétára rátapétázni, nem szedték le a régit, ezzel annyi csupán a baj, hogy amikor később mégis a tapéta eltávolítása lesz a cél, az oldószer rákerül a felső rétegre, oldja az alatta lévőket is, így még hosszabb és bonyolultabb lesz a feladat, nem beszélve arról, hogy megduplázódhat, sőt megtriplázódhat a felhasznált szerek mennyisége és a ráfordított idő is. Ezekre a tényekre alapozva, megállapíthatjuk, hogy kevés olyan ház létezik, ahol egyszer-egyszer nem jön jól egy tapéta eltávolító gép, hiszen be kell vallani, a kézi erővel igencsak hosszú ideig tartana a munka. Akinek van tapéta a falán, és idővel szeretné cserélni azt, vagy épp más stílusra vágyik és emiatt szeretné eltávolítani a tapétát, szerencsésnek fogja tartani magát, hogy rátalált erre a csodaeszközre. Aki pedig megunta a tapéta látványát és maradna a hagyományos falfestéknél helyette, azok is rengetek energiát és időt tudnak megspórolni egy csúcsminőségű tapétaleszedő géppel. Festéshez is lehet a hagyományos ecsetet használni, vagy áttérhetünk a modernebb megoldásokra, és használhatunk adagolós festőhengert is.Fontos tudnivalók a gőzölő tapéta eltávolító gépekről, tapétaleválasztó gépekről

A gőzzel működő tapétaleszedők, mint a nevük is mutatja, arra alkalmasak, hogy a tapétát eltávolítsák a falról. Az eszköz, forró gőzzel működik, így fontos, hogy megfelelő ruházatot válasszon munkavégzés közben, valamint lehetőleg ne legyenek olyan személyek Ön körül, akik felügyeletre szorulnak, gondolunk itt a gyerekekre, mert könnyen égési sérüléseket lehet szerezni, ha nem figyelünk. Mint minden eszköznek, a tapéta eltávolító gépnek is növelhetjük az élettartamát azzal, ha rendeltetésszerűen használjuk. A készülék működtetéséhez csak és kizárólag tiszta vizet szabad mindig használni úgy, hogy aktív összetevők és adalékanyagok ne kerüljenek bele, és azt is fontos tudni, hogy ha üres a gép, ne kapcsoljuk be. Az elektromos berendezéseket illik kerülni, valamint a forró gőzt csakis a tapétára irányítsa.  Dolgozzon gyorsan és hatékonyan – melyik gőzölő tapéta eltávolító gép a legjobb választás?

Mindenkinek vannak kedvelt márkái és gyártói, most mégis szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Önnek abban, mégis milyen gépet érdemes a tapéta eltávolításához alkalmazni. Webáruházunk széles kínálatában megtalálja a Wagner termékeket,  ezen belül, a Wagner SteamForce Pro gőzölő tapétaelválasztó gépet. Ez egy magasabb árkategóriájú termék, viszont ha mégis emellett dönt, egy olyan készüléket tudhat magáénak, melyben garantáltan nem fog csalódni. Ha már az ember egy nagyobb összeget szán egy munkaeszközre, elvárja, hogy éveken át tartó barátságot ápoljon majd vele. A jó hír az, hogy ez a típus pontosan megfelel az Ön elvárásainak.

A Steamforce Pro egy erős tapéta eltávolító, mely képes áthatolni akár a többrétegű háttérképeken is. 7 és fél literes víztartállyal rendelkezik, ami hosszú ideig tartó munkavégzést biztosít. Előnye, hogy a gőzlapja nagy méretű, mégis nagyon könnyű. Nem kell attól sem tartani, hogy nem veszi észre, hogy mikor kell újratölteni a gépet, hiszen fel van szerelve egy kijelzővel, ami jelez Önnek. Nem fog felmelegedni a tömlő sem, mivel szigetelt. Bár kiváló minőségű létrákat is be tud szerezni nálunk, most ebben az esetben nem lesz rá szüksége, hiszen a magas felületeket is gond nélkül el tudja érni a Wagner SteamForce Pro gőzölő tapétaelválasztó géppel.

Természetesen megvásárolhatók alacsonyabb árkategóriájú eszközök is webáruházunkban, melyek kitűnően ellátják a feladatukat, mint például a Wagner SteamForce gőzölő tapétaelválasztó, mely el van látva biztonsági szeleppel, ráadásul kényelmes vele a munka. Ugyan ilyen kiváló minőséggel rendelkezik a Wagner SteamForce Plus gőzölő tapétaelválasztó is, aminek felfűtési ideje maximum 12 perc és 70 percig terjed ki a gőzölési ideje.

 

A tapéta leszedő gép és a biztonság

Bár a tapéta leválasztó gépek biztonságosak és nagyon modernek, mégis tegyen Ön is azért, hogy az otthonában található berendezéseket ne érje kár. Rendezett környezetben dolgozzon, nem árt, ha a készüléket egy lapos lemezre helyezi, hogy a szőnyegen és a bútorokon ne keletkezzenek gőzfoltok. Amikor elkezd dolgozni a géppel, érdemes legelőször egy kis területen kipróbálni azt. Nem szabad túl sokáig egy helyzetben tartani a gőzlemezt, mert a vakolat morzsálódhat. Mint már a fentiekben említettük, használjon védőfelszerelést, a megfelelő ruházat megvédi az esetleges balesetektől.

Önnek és nekünk is fontos, hogy a nálunk vásárolt új segítőtársa valóban társ legyen a munkálatoknál, így ha bármilyen kérdése lenne a vásárlást és a termékeket illetően, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére. Ha otthona, műhelye tisztántartása a cél, akkor iváló minőségű porszívógépek, takarítógépek segíthetik a munkáját hatékonyabbá tenni.


Mielőtt gőzölő tapéta eltávolító gépet vásárolna

Szabad-e a tapéta leszedő gép tartályába tapétaleoldó folyadékot önteni?

Nem szabad, a tapéta eltávolító gép tartályába, mindig csak és kizárólag tiszta vizet szabad önteni, aktív összetevők és adalékanyagok nélkül.

Igényel-e karbantartást a tapéta eltávolító gép?

Tulajdonképpen sima csapvízből állít elő a gép vízgőzt. Különösebb karbantartást nem igényel, viszont figyelni kell rá, hogy tiszta állapotban tegye el az eszközt használat után. Ha a teljesítményben vagy a munkavégzés közben eltérést észlel, mindenképp kérje szakember segítségét.

Van-e garancia a Wagner SteamForce Pro gőzőlő tapétaleválasztó gépen?

Igen, van, 2 év garanciát biztosítunk a termékre

Több időbe kerül a tapéta eltávolítása tapéta eltávolító gép nélkül, mint annak segítségével?

A tapéta eltávolító gépek pontosan azért lettek kitalálva, hogy könnyítsék a munkavégzést. Kétszer-háromszor annyi időt és energiát spórolhat meg általuk, amit egyéb munkákra, családjára, hobbijára is fordíthat.