H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Gépátalakító

Úgy érzed sikerült megtalálnod a neked megfelelő szerszámot? A fúrógép vásárlás a legtöbb esetben nem ér véget egy darab szerszám beszerzésével: több kiegészítővel, gépátalakítóval  is megkönnyítheted, illetve praktikusabbá teheted a fúrás műveletét. A fúrógép állványok nagyon jó példák erre, mivel nem csak praktikusabbá, de precízebbé is tehetik a munkádat.Gépátalakító termékeink kategóriájában számos hasznos kiegészítőt megtalál, melyekkel szerszámgépe komfortosabb használatot vagy éppen a megszokott, rendeltetésszerű alkalmazástól akár eltérő alkalmazást (is) lehetővé tesz. A gépátalakítók lehetnek fúróállványok, fúróbefogók, fúrógép adapterek, popszegecshúzók, fúrógép szivattyúk, fúrószármegvezetők, lemezvágók, marók, fúrószárélezők.

 

Gépátalakító, fúrógép adapter termékeink

Az áhított fúrógép megvásárlásával lehetővé válik azon munkák elvégzése, melyekhez maga a gép nélkülözhetetlen. Ugyanakkor ma már számos más, praktikus és funkcionális kiegészítővel is gazdagíthatja eszközei tárházát, melyekkel a fúrógép használata egyszerűbb, pontosabb lehet, de olyan is létezik, ami új funkció ellátását is lehetővé teszi a fúrógépünk számára. (pl. fúrógép szivattyú)

Fúróállványok

A fúrógépekhez megvásárolható fúróállványok több szempontból is hasznosak. Az egyik előnyük, hogy tökéletes derékszögen képesek tartani a fúrógépet, ami a hibázás lehetőségét jelentősen mérsékli. Másik szempont, hogy a fúrók egész napos használata, precíz tartása igen fárasztó, fúróállvánnyal viszont a fizikálisan szükséges erőráfordítás nagy részét megspórolhatjuk.

A Profibarkácson már 10 ezer forinttól vannak színvonalas fúróállványok, melyekkel nem okoz gondot többé a merőleges vagy egy adott szögben történő fúrás. Gyakori fúrógép használat esetén mindenképpen megfontolandó gépátalakító termék a fúróállvány!

furoallvany

Fúróbefogók - a fúrógép használatakor szabad marad a kéz

A kezek szabadon maradhatnak, ha egy fúróbefogót rögzít a munkaasztalhoz. A minőségi darabok több dimenzióban is állíthatóak, így bármely munkadarab könnyen hozzáférhetővé válhat, ráadásul mivel a kezek szabadok, a megmunkálandó felületet pontosan a géphez tudjuk tartani.

Gyerekjáték a csiszolás, élezés, polírozás, mindössze a gép tokmányába kell a különböző szerszámokat befogatni.

Ha fúróbefogót rendel, ne felejtse el kiválasztani a megfelelő szerszámot a fúrógéphez, például a polírozót!

Fúrógép adapter, popszegecshúzó

A fúrógépekbe adapterként popszegecshúzó is helyezhető, amelynek segítségével jelentős mennyiségű popszegecs beültethető gyorsan, hatékonyan. A popszegeccsel oldhatatlan kötés hozható létre, számos munkafolyamatnál előszeretettel alkalmazott kötésnek számít.

Fúrógép szivattyú

Elsőre furcsának tűnhet, de egy fúrógép szivattyú igazán jól tud jönni, mikor felesleges vizet kell eltávolítani, de csak fúró van otthon meg két cső. A fúrógép szivattyúnak nincs saját motorja, a folyadék szivattyúzásához a kézi fúrógép ereje szükséges mellé. A fúrómotor járása biztosítja, hogy a szivattyú belső részében lévő járókerék is mozdulásnak induljon, így a folyadék az egyik csövön felfelé megy, a másik csövön leeresztésre kerül.

Természetesen kisebb teljesítményű, mint egy igazi szivattyú, mégis sokszor hasznos kiegészítője lehet a fúrógépnek.

Fúrószármegvezető

A fúrószármegvezető gépátalakító kiegészítők rendkívül precíz munkavégzést tesznek lehetővé. Ez lényegében egy sablon, ami arra szolgál, hogy a fúrószár megtartása egyszerűbb legyen a kezelő számára.

A sablon biztosítja, hogy a fúrószár tökéletes derékszögben képes fúrni. Ennek kiemelten jelentősége van olyan esetben, amikor például a lyukat újra kell fúrni, mert nem elég mély. Nem fog egyik másik oldalra kimenni a furat, mert a fúrószármegvezető tökéletesen, precízen tartja, ahol kell.

A fúrószármegvezető sablonok ergonómiája igencsak kellemes, biztosított a stabil fogás és a csúszásmentes felület. A fúrógép használója számára a beigazító vonalak igazán jól jönnek a munka során.

Fúrógéppel hajtható lemezvágók

A lemezvágó gépátalakítók lehetővé teszik a fúrógéppel történő lemezvágást. A lemezvágó esetében a gyártók feltüntetik a maximum átvágható lemezvastagságot, vágható anyagot. Meghajtásukhoz elektromos, akkus vagy pneumatikus fúrógép is használható.

Fúrógéphez alkalmas marók

Hornyok, vájatok, profilok marásához kiválóan használhatók a fúrógépekkel kompatibilis vágótárcsa készletek, univerzális marók. Szerszámacélból készülnek, a méretezésükre figyeljen rendelés leadásánál!

Fúrószár élezők fúrógépekhez

A fúrószár élezők képesek újjá varázsolni régi vagy eltompult fúrószárait! A Profibarkácson forgalmazott márkák termékei színvonalasok, minőségi műanyagból készültek, komfortos fogantyúval és kiegészítő pánttal, ami gátolja a fúrófej kicsúszását.

furogep-adapter

Gépátalakító, fúrógép kiegészítők a Profibarkács webáruházból

Fúrógéppel együtt használható gépátalakító kiegészítőit igény szerint kiválaszthatja és megrendelheti tőlünk kényelmesen, házhozszállítással, szuper árakon! A legmagasabb szintet képviselő Graphite, Wolfcraft,Bosch termékein túl a Yato, Vorel, Verto, Extol gépátalakítói is elérhetőek ár-érték arányban bármelyik önmagáért beszél.

Iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb akciókról, kedvezményekről, nagy dobásokról!

Tipp: Minden ezermesternek szüksége van egy ilyen nagyszerű eszközre, hiszen akár egyenes akár különböző szögben kell vágni a munkalapot egy gérvágó ládával gyerekjáték lesz. 

A Profibarkácson mindent megtalál, ami a ház körül, kerti munkáknál, barkácsolásnál, profi szerszámot igénylő munkáknál szükséges lehet. Nézzen körbe a webshopban, és szerelje fel műhelyét minőségi szerszámokkal és gépekkel költséghatékony módon!

Mivel a fúrók nem tartoznak a legkönnyebb szerszámok közé, így hosszabb munka esetén egy idő után elképzelhető, hogy még inkább érezni fogod a súlyát a kezedben. Persze egyszerűen az is lehet, hogy akár bírsz a fúród súlyával, akár nem, egyszerűen meg fogod unni, hogy állandóan a kezedben kell tartanod.

A kényelmi szempontokon túl, ami még inkább fontosabb, az a munkád eredménye. A kézi fúrógépek már önmagukban is hatékony szerszámok, ugyanakkor vannak olyan munkálatok, ahol még fontosabb, hogy tökéletes derékszögben tudjál fúrni. Szabad szemmel ez rendkívül nehéz tud lenni, úgy ahogy körző nélkül is nehéz tökéletes kört rajzolni. Már a legegyszerűbb fúrógép állvány is nagy segítség tud lenni, úgyhogy alacsony áron is bőven tudsz megfelelő eszközt találni. Így sokkal kevesebb az esélye annak, hogy ferdén fúrsz majd bele falba, vagy netán fába. Bármilyen fúrót is vásároltál, egy állvánnyal hozhatod ki a legtöbbet belőle!

A Profibarkács szerszám webáruházában több típusú eszköz közül is válogathatsz. A továbbiakban bemutatjuk, hogy melyik mire jó, így pontosan felmérheted, hogy mire van szükséged. Találd meg a legkedvezőbb fúrógép állvány árakat, és válogass kedvedre szerszámaink között! A fúróállványok képeire kattintva még több információhoz juthatsz hozzá!

Ha igazán gazdaságos megoldást keresel, akkor a fúrószár megvezetőket ajánljuk, hiszen ezek a legolcsóbb fúrógép állványok. Ezek a rettentően egyszerű kiegészítők csak a fúrószárat vezetik meg, de magát a gépet nem tartják derékszögben. A megvezetés különböző méretű acél perselyeken keresztül történik, így a 4-től a 10 mm-es fúrószárakhoz mind használhatod.

Wolcraft fúrógép befogó állványt is használhatsz, aminek segítségével a munkaasztalodhoz rögzítheted a fúrót, így gond nélkül élezhetsz, csiszolhatsz, és polírozhatsz is. A műanyagból készült verzió olcsóbb, de ha stabilabb rögzítésre van szükséged, akkor mindenképp az alumíniumból készült fúrógép befogót ajánljuk!

Ha viszont a lehető legjobb megoldás után kutatsz, akkor a Wolcraft fúróállványai profi megoldást biztosítanak szinte minden típusú munkához! Akár mobil fúróállványt választasz, akár nem, ár-érték arányban ezek a fúrógép kiegészítők nyújtják a legbiztosabb megvezetést, fúrás és marás közben is. A furat mélységét is pontosan megmérheted a skálatárcsa segítségével, így akár 8 cm mélységig is precízen fúrhatsz!

Az egyik legegyszerűbb, de annál hasznosabb kiegészítő, amit még beszerezhetsz, az egy fúrógép porfogó. A fúrásnak nem csak az előkészítése, de az utómunkája is körülményes tud lenni, úgyhogy ha nem szeretnél több időt tölteni a takarítással, mint magával a fúrással, akkor ezzel az alacsony árú fúrógép kiegészítővel már sokat könnyíthetsz a dolgodon.

Gyakran felmerülő kérdések fúrógép adapter, gépátalakító vásárlásakor

Hogyan kerülhetem el, hogy a közel egymáshoz kerülő furatok teljesen egyenesek legyenek és a falban ne menjenek át egymásba?

Használjon fúrószármegvezetőt, kiváló erre a célra!

Hogyan polírozhatok fúróval egymagam?

Polírozó kiegészítőre is szüksége van, illetve fúróbefogóra a munkaasztalhoz.

Hornyot marni tudok fúrógéppel?

Megfelelő gépátalakítóval (marókkal) lehetséges a marás elvégzése fúrógéppel.

Szűrés

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!