Fúró porelszívó adapter

Mire való a fúrási porgyűjtő? Ha sokat barkácsolsz otthon, pontosan tudod, hogy a fúrási munkálatok jelentős koszolódással, porolással járnak együtt. Ahhoz, hogy magadat védd, a különféle munkavédelmi eszközökre is szükséged lesz, azonban, ha nem szeretnél utólag sokat takarítani, vagy fúrás közben egy porszívócsövet is tartani (megtörtént események alapján), akkor jó ha tudod, hogy a kínálatunkban megtalálod a fúrási porgyűjtőt, amit direkt erre a célra fejlesztettek ki a gyártók.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 190 Ft - 62 190 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
9 termék
9 termék

Fúró porelszívó adapter - miért hasznos?

A porgyűjtő fúrás során összegyűjti a furatból kiáramló port, sokkal könnyebbé és tisztábbá téve a területet. A hatalmas mennyiségű por, amit korábban egy maszkkal próbáltál kivédeni – de még sokszor így sem mindig sikerült -, ennek a hasznos kiegészítőnek a használatával a múlt homályába vész el ezután.

Továbbra is ajánlott egyébként a pormaszk viselése a fúrási munkálatok során, kínálatunkban többfélét megvásárolhatsz nálunk.

Hogyan kell használni a porgyűjtőt?

Ha van egy jó fúrógépünk, vagy ütvefúrónk, és rendelkezünk a további kiegészítőkkel, ami pl. a felületnek megfelelő fúrószár, már csak azt kell tudnunk, melyik típusú porgyűjtő alkalmasabb a számunkra, melyik az, amivel könnyebben tudjuk a fúrási munkálatokat elvégezni.

Porfogó gyűrűnket csak a furat elé kell helyezni és ezen keresztül elkészíteni a megfelelő lyukat a felületbe. Ez a szerkezet összegyűjti számunkra a keletkező port.

Kapható kínálatunkban továbbá porelszívó csatlakozás, ami ipari porszívóhoz csatlakoztatható. Miközben furatot készítünk, a porszívóval összekötött porelszívó segít tisztán tartani a felületet.

Ezek mérete és típusa eltérő lehet, az adott gépeidtől függ, melyikre lehet inkább szükséged.

A megfelelő kiválasztásában bátran kérd munkatársaink segítségét. Egyes típusok belsejében többnyire található egy fémhüvely, amely megvédi az adaptert a forró fúrófejek okozta sérülésektől. Ezáltal az élettartamuk is jelentősen megnövekszik, ami szintén egy fontos szempont a számunkra.

Fúrási porgyűjtő

Mire lehet még szükségem a fúrás során a fúrási porgyűjtőn kívűl?

Különféle hasznos kiegészítőket vásárolhatsz meg a Profibarkács kínálatából, amivel könnyebbé teheted az otthoni barkácsolást. Önmagában természetesen az eddig felsorolt eszközök is elegendőek, azonban több olyan eszköz is létezik, amely még hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Ilyen például egy jó, a fúrandó anyaghoz választott fúrószár.

A precíz, pontos fúráshoz egy mélységbeállító is jól jöhet, feltéve ha egy adott mélységig, egyforma méretű lyukakat kell fúrni. Ezt az apró kiegészítőt ráhúzzuk a fúrószárra az adott mélységig, majd imbuszkulcs segítségével ráfeszítjük, így sokkal pontosabb méretű lyukakat tudunk fúrni és a munkavégzés is sokkal gyorsabbá válik ennek használatával.

A használat miatt keletkező kopás a gép minőségét ronthatja, erre a célra a fúrószár élező a megoldás. Ezzel az élezést el tudjuk végezni. Fontos az is, hogy mindig ellenőrizzük az élességét. Gépünk tartósságát különböző, erre a célra gyártott aeroszolokkal tudjuk növelni.

Milyen márkájú fúrási porgyűjtőket lehet nálunk kapni?

Kínálatunkban a YATO, BOSCH ÉS WOLFCRAFT gyártó készülékeit vásárolhatod meg.

További kérdés esetén keressen fel minket bizalommal. A megfelelő eszköz kiválasztásához is bátran kérheted munkatársaink segítségét!

 

Gyakran felmerülő kérdések fúró porelszívó vásárlása során

Miért hasznos számomra egy fúrógéphez való porelszívó adapter?

A fúrási munkálatok jelentős koszolódással, porolással járnak együtt, így ha szeretnéd kevesebb takarítással megúszni a furatok készítését, igen hasznos kiegészítő lehet számodra egy fúrási porgyűjtő. Ez a hasznos szerkezet megkönnyíti a fúrási munkálatokat, mivel fúrás során összegyűjti a furatból kiáramló port, tisztaságot hagyva maga után.

Mihez lehet csatlakoztatni a porgyűjtőket?

Porfogó gyűrűnket csak a furat elé kell helyezni és ezen keresztül elvégezni a kívánt munkálatokat. Ez a hasznos szerkezet a belső részén gyűjti össze a keletkező port, könnyű tisztíthatósága könnyű munkavégzést tesz lehetővé. A porelszívó csatlakozónk egy porszívóhoz csatlakoztatható fej, külön tartani sem szükséges a fúrás során, könnyedén felszívja porszívónk a használatával a port.

Milyen porgyűjtőt érdemes venni?

Kínálatunkban a YATO, BOSCH ÉS WOLFCRAFT gyártótól vásárolhatsz porgyűjtőt és porelszívót.