Fúrógép adapter, popszegecshúzó

Fúrógép adapter, popszegecshúzó adapter igazán jól jön, amikor nagyobb mennyiségű popszegecset vagy szegecsanyát kell „beültetni”. Ez a megoldás jóval hatékonyabb, mint például a szegecselő fogó, de olcsóbb is, mint a színvonalas, terhelhető, speciális szegecselő szerszámok. A Profibarkács kínálatában többéle típusú popszegecselő fúrógép adapter elérhető, melyek fúrógépbe vagy akkus csavarbehajtóba befogatható.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
21 190 Ft - 32 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Minimális szegecsátmérő
-
2 - 3
Maximális szegecsátmérő
-
4 - 12
Termék státusza
Szűrés és rendezés
4 termék
4 termék

Fúrógép adapter, popszegecselő, poszegecshúzó adapter

Lényegében a fúrógépbe fogatható adapter segítségével jelentős mennyiségű popszegecs beültethető gyorsan, hatékonyan. Elsősorban akkus fúrógéphez ajánlott, de elektromos vagy pneumatikus gépekkel is működik. Nagyon fontos a megfelelő meghúzási nyomaték, fordulatszám szabályozás és forgásirányváltás szükséges. A tokmányba a fej hatlapú szárát lehet befogni.

Miért jó a popszegecs? Miért hasznosak a popszegecselők?

A popszegecs egy igazán hatékony kötőelemnek számít, az autóipar például elképzelhetetlen nélküle. Különböző lemezek összefogatására használják, ha bekerült a kívánt helyre, a kívánt anyagba, már csak roncsolás útján lehet eltávolítani.

Más, csavarozási technikákkal ellenben csak egyoldalú szerelhetőséget tesz lehetővé. A popszegecs és a popszegecselés vitathatatlan előnye ugyanakkor az erős, időtálló és gyorsan létrehozható kötés, ráadásu a munkaanyaghoz csak egy oldalról kell odaférni.

popszegecshúzó fúrógéphez

A popszegeccsel oldhatatlan kötés hozható létre lemezekbe vagy profil anyagokba.

A popszegecselés folyamatában nagyon fontos, hogy a méretezésre figyelmet fordítson! A furathoz az optimális méretű szegecs szükséges, különban a szegecs kihullik a helyéről.

A szegecselt fémlemezeknél igen pozitív jellemző az a tény, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek, szilárdak, épségük könnyen ellenőrizhető. A repülőgépiparban is elterjedt kötőelem.

Fúrógép adapter készletek

A webshopban kapható fúrógép adapter készletek tartalmazzák az adaptert és több darab betétet, melyek eltérő méretűek. Általában 6-7 betétet, melyek M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12 méretek, alu, acél, réz, inox szegecsekhez 2,4-,4 mm-ig. Figyelni kell a maximum fordulatszámra és arra, hogy tilos ütvecsavarozóval vagy ütvefúró funkció bekapcsolása közben használni!

A fúrógép szegecselő adapterek használata

Ajánlott lépések:

 1. Először is válassza ki a szegecs átmérője szerint megfelelő szegecselő betétet és szerelje be!
 2. A szegecs szárát dugja be és a szegecset dugja a furatba, ezután indítsa el a fúrógépet!
 3. A forgásirány átkapcsolásával a szegecs tüskéjét nyomja ki!

Fúrógép adapter popszegecshez a Profibarkácson

Webáruházunk elkötelezett a minőségi termékek iránt, tudjuk jól, hogy vásárlóink bizalmát hosszútávon azzal nyerhetjük el, ha nem csalódnak a termékekben, melyeket tőlünk vásároltak, hogy napi teendőiket, munkájukat könnyítsék. A legjobb minőségű végeredmény megfelelő célszerszámokkal érhető el. Nincs ez másképpen a popszegecses kötéseket illetően sem!

A Profibarkácson a Fortum adapter készletei mellett tettük le a voksunkat, Ön sem fog csalódni, ha ilyet választ! A gyártónak a popszegecs húzó adaptereken kívül kiváló minőségű fogói illetve csavarhúzói is elérhetők nálunk, melyekkel munka- vagy hobbi szerszámait gyarapíthatja. Kiváló minőséget kap, megfizethető áron.

 

Fúrógép adapter - szegecsanya

A szegecsanya segítségével menetet tud lemezbe vagy profil anyagokba beültetni.

Lépései:

 1. A fúrógépbe befogott adapter menetes tüskéjére a szegecsanyát rá kell csavarozni!
 2. Dugja a furatba a szegecsanyát, majd indítsa el a fúrógépet!
 3. Amikor rögzült a szegecsanya, a menetes tüskét csavarozza ki az anyából!

A popszegecshúzó adapter előnyei

 • fúrógéphez csatlakoztatható
 • kevésbé fáradságos munka
 • sokkal gyorsabb szegecselés
 • nagy szorítási erő
 • egyszerű használat
 • többféle méretű szegecshez
 • a szegecselő fogóknál hatékonyabb megoldást nyújt
 • olcsóbb, mint a hatékony, speciális szegecselő szerszámok

Fúrógép adapter popszegecshúzó rendelése a Profibarkácson

A Profibarkács webáruházban színvonalat eszközöket, gépeket rendelhet, melyekkel öröm lesz a munka vagy a barkácsolás. A Fortum fúrógép adapterei segítségével rendkívül gyorsan tud popszegecset beültetni, ráadásul akár meglévő csavarbehajtójához is csatlakoztathatja.

Ha előfordul, hogy popszegeccsel hoz létre erős kötéseket például lemezek között, egy ilyen hatékony eszközzel rengeteg időt és energiát takaríthat meg. A popszegecshúzó adapter mellé megfelelő méretű popszegecsek is rendelhetők, 20/50/150/400 darabos kivitelben, de akár készletben is. Ezeket se felejtse el, amikor a rendelést adja le!

Rendelését néhány kattintással leadhatja és kényelmesen, otthonába szállítva fog érkezni a kiválasztott szerszám.

Gyakran ismételt kérdések fúrógép adapter, popszegecshúzó vásárlása során

A popszegecshúzó adapter ütvecsavarozóval is működik?

Az adaptert tilos ütvecsavarozóval vagy ütvefúró funkció bekapcsolása mellett használni!

A popszegecshúzó adapter készletben hány betét van?

Típustól függően 6-7 darab.

Jobb, ha ilyet veszek, mint popszegecselő fogót?

Igen, adapterrel hatékonyabb a munkavégzés.