Fúróállvány

Egy precíziós fúróállvány az asztalos műhely egyik legalapabb gépátalakítója. Segítségével az asztali fúrógépeket tudjuk legalább részben, vagy teljesen kiváltani, töredék összegért.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
6 490 Ft - 589 490 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
14 termék
14 termék

Úgy érzed sikerült megtalálnod a neked megfelelő szerszámot? A fúrógép vásárlás a legtöbb esetben nem ér véget egy darab szerszám beszerzésével: több kiegészítővel is megkönnyítheted, illetve praktikusabbá teheted a fúrás műveletét. A fúrógép állványok nagyon jó példák erre, mivel nem csak praktikusabbá, de precízebbé is tehetik a munkádat.

Mivel a fúrók nem tartoznak a legkönnyebb szerszámok közé, így hosszabb munka esetén egy idő után elképzelhető, hogy még inkább érezni fogod a súlyát a kezedben. Persze egyszerűen az is lehet, hogy akár bírsz a fúród súlyával, akár nem, egyszerűen meg fogod unni, hogy állandóan a kezedben kell tartanod.

A kényelmi szempontokon túl, ami még inkább fontosabb, az a munkád eredménye. A kézi fúrógépek már önmagukban is hatékony szerszámok, ugyanakkor vannak olyan munkálatok, ahol még fontosabb, hogy tökéletes derékszögben tudjál fúrni. Szabad szemmel ez rendkívül nehéz tud lenni, úgy ahogy körző nélkül is nehéz tökéletes kört rajzolni. Már a legegyszerűbb fúrógép állvány is nagy segítség tud lenni, úgyhogy alacsony áron is bőven tudsz megfelelő eszközt találni. Így sokkal kevesebb az esélye annak, hogy ferdén fúrsz majd bele falba, vagy netán fába. Bármilyen fúrót is vásároltál, egy állvánnyal hozhatod ki a legtöbbet belőle!

 

Fúróállvány vásárlás a Profibarkács webshopból

A Profibarkács szerszám webáruházában több típusú eszköz közül is válogathatsz. A továbbiakban bemutatjuk, hogy melyik mire jó, így pontosan felmérheted, hogy mire van szükséged. Találd meg a legkedvezőbb fúrógép állvány árakat, és válogass kedvedre szerszámaink között! A fúróállványok képeire kattintva még több információhoz juthatsz hozzá!

Ha igazán gazdaságos megoldást keresel, akkor a fúrószár megvezetőket ajánljuk, hiszen ezek a legolcsóbb fúrógép állványok. Ezek a rettentően egyszerű kiegészítők csak a fúrószárat vezetik meg, de magát a gépet nem tartják derékszögben. A megvezetés különböző méretű acél perselyeken keresztül történik, így a 4-től a 10 mm-es fúrószárakhoz mind használhatod.

Wolcraft fúrógép befogó állványt is használhatsz, aminek segítségével a munkaasztalodhoz rögzítheted a fúrót, így gond nélkül élezhetsz, csiszolhatsz, és polírozhatsz is. A műanyagból készült verzió olcsóbb, de ha stabilabb rögzítésre van szükséged, akkor mindenképp az alumíniumból készült fúrógép befogót ajánljuk!

Ha viszont a lehető legjobb megoldás után kutatsz, akkor a Wolcraft fúróállványai profi megoldást biztosítanak szinte minden típusú munkához! Akár mobil fúróállványt választasz, akár nem, ár-érték arányban ezek a fúrógép kiegészítők nyújtják a legbiztosabb megvezetést, fúrás és marás közben is. A furat mélységét is pontosan megmérheted a skálatárcsa segítségével, így akár 8 cm mélységig is precízen fúrhatsz!

Az egyik legegyszerűbb, de annál hasznosabb kiegészítő, amit még beszerezhetsz, az egy fúrógép porfogó. A fúrásnak nem csak az előkészítése, de az utómunkája is körülményes tud lenni, úgyhogy ha nem szeretnél több időt tölteni a takarítással, mint magával a fúrással, akkor ezzel az alacsony árú fúrógép kiegészítővel már sokat könnyíthetsz a dolgodon. De persze egy porszívó gép is elkél egy rendes műhelybe.