Személyi mérleg

Neked is szükséged van egy személyi mérlegre, fürdőszobai mérlegre, Ha azok közé tartozol, akik szeretnek újévi fogadalmat tenni. Figyeld testsúlyod változását egy ilyen mérlegnek a segítségével. Bluetooth-os, LCD kijelzős mérlegek nagy választékban.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
2 termék
2 termék

Személymérleg, fürdőszobai mérleg

Kínálatunkban többféle személyi mérleget találsz, melyek analóg társaikkal ellentétben számtalan beépített funkcióval rendelkeznek. Manapság már temérdek típus közül válogathatunk, lássuk, mit is tudnak ezek pontosan.

Mit tudnak ezek a digitális személymérlegek?

A modern, mindenféle újítással felszerelt személyi mérlegek hamar az arcunkba tolják a valóságot, szóval akkor csak állj rá, ha felkészültél mindenre.

A testzsírszázalék például nagyon hasznos dolog, ha az életmódváltásod célirányos, ugyanis mint tudjuk, ugyanannyi izom és ugyanannyi zsír lényegesen eltérő képet mutat.

Személyi mérlegeink USB vagy Bluetooth csatlakozásúak, és egy ingyenes applikáció segítségével könnyen nyomon követheted a fejlődést, ezek a mérlegek ugyanis nem hagyják, hogy elfelejtsd a legapróbb kihágásodat sem.

50g-os mérési pontossággal, 150-180kg terhelhetőséggel bírnak, és a fent említett technikai újításoknak köszönhetően az összes lemért adatodat segítenek megőrizni és figyelni.

 

A személymérleg funkciói

 • Android és iOS kompatibilis
 • USB, Bluetooth csatlakozással ellátott
 • LCD kijelzővel rendelkeznek többnyire
 • Háttérvilágítás, hogy bármikor leolvashasd
 • pontos mérés 4érzékelővel
 • AAA elemmel működik – szóval, ha egyik napról hirtelen a másikra felugrik 5kg, vagy kiírja, hogy LOW, akkor érdemes elemet cserélni benne
 • testzsír mérés-
 • izomtömeg mérés-
 • csonttömeg mérés-
 • testvíz mérés funkcióval ellátott mérlegeink a legkifinomultabb technológia segítségével aktívan részt vesz az életmódváltásodban. A legapróbb eltérést is kimutatja, ami a szervezetedben éppen zajlik – ha több víz marad rajtad, vagy lassabban épül az izom, érdemes konzultálnod dietetikussal és személyi edzővel a hatékonyabb zsírégetés – izomépítés miatt.
 • csúszásmentes talp
 • dekoratív megjelenés
 • könnyű és kis helyen elfér

A testösszetétel elemzése modern BIA (bioelektromos impedancia analízis) technológiával történik. Az edzett üveglap biztosítja a biztonságos használatot.

személyi mérleg

Fürdőszobai mérleg evolúció

Kezdetben a kereskedők használták a mérlegeket. Egy középen elhelyezett rúd két oldalán helyezkedett el két serpenyő, az egyikbe az áru került, a másikba pedig addig pakolták a súlyokat, míg az egyensúlyba nem került. Elég pontatlan eredményt adott, de alternatíva nem volt, így ezt használták az 1700-as évekig. Majd a kétkaros verzió felváltotta, aztán elérkeztünk a rugós, analóg mérlegekig.

A hazai mérlegipar a XIX. században virágzott, a mérlegek típusai rendeltetésüknek megfelelően változtak: pl. vasútí-, marha-, kocsi hídmérlegek, poggyász-, raktári-, kereskedő-, postai és katonai mérlegeket gyártottak.

A mérlegeket emberi mérésre a csecsemőknél kezdték alkalmazni elsőként a Zöldkereszt-mozgalom idején (Zöldkereszt Egészségvédelmi Szolgálat, 1927.), a két világháború között. A családi egészségvédelem, gyermekek, anyák egészségvédelme, szociális ellátás, járványügyi, gyermekbetegségek megelőzése, stb. mind a feladatuk közé tartozott, a védőnői munkával a gyermekvédelem robbanásszerű és szükségszerű fejlődése elindult ebben az időszakban.

Analóg vs digitális személymérleg

Ma már számtalan típusú mérleg közül választhatod ki a számodra legszimpatikusabbat. A régi analóg mérlegek hajlamosabbak voltak eltérésekre, ha csupán a súlyod érdekel, ez is megfelelő lehet, ugyanakkor 1-3kg tévedés előfordulhat az esetükben. Komolyabb életmódváltás, vagy sport esetén azonban a pontosabb, részletesebb információt adó digitális verziót ajánljuk.

 

Analóg mérleg előnyei:

 • olcsó
 • pontatlan, ha kevesebbet mutat, az szimpatikussá teszi

 

Digitális mérleg előnyei:

 • gyors
 • pontos
 • rögzíti az adatokat
 • többen is használhatják egyszerre
 • több információt ad a testünkről

 

Kínálatunkban a FALA gyártó személyi mérlegeit vásárolhatod meg. Egyéb fürdőszobai kiegészítődet is megvásárolhatod nnálunk, legyen szó trölköző tartóról , vagy fali akasztóról.

További információkért keresd bátran a munaktársainkat!

Gyakori kérdések a személyi mérlegekkel, fürdőszoba mérlegekkel kapcsolatban

 

1. Miért jobb a digitális személyi mérleg?

Pontosabb, biztosabb és gyorsabb eredményt biztosít. A négy szenzor segítségével tűpontos képet ad a testünk állapotáról, a testzsír-, izom-, víz-, csonttömeg százalékról. Ezeket az adatokat mind Android és iOS rendszerű telefonra tudjuk továbbítani USB vagy Bluetooht segítségével.

2. Milyen pontossággal mérnek a digitális személyi mérlegek?

A digitális mérlegek analóg társukkal ellentétben grammra pontos eredményt tudnak kimutatni.

3. Ebben is kell elemet cserélnem?

Természetesen igen, személyi mérlegeink AAA elemmel működnek.