H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Ablaktörlőkar szerelő és szélvédőkivágó szerszám

Az ablaktörlőkar szerelő és szélvédő kivágó szerszám témában weboldalunkon megtalálható termékeit tartalmazza ez a kategória, javasoljuk, hogy az oldal alján lévő leírásban található információk megismerésével döntsön a megfelelő termék kiválasztásáról. A Profi Barkácson a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésre a vásárló számára, amelyek professzionális segítségek nyújtanak autószerelőszakemberek és hobbi ezermesterek számára is.


9termék 19
9termék 19

Szélvédő kivágó szerszámok

Az autószerelők között nem számít új dolognak,nem új dolog ha valaki olyan eszközök beszerzésén gondolkodik, mint például a klip eltávolító, tömítő vágó vagy panel kés. Ezek a szerszámok sok más kellékkel együtt készletben megtalálhatóak a Profibarkács kínálatában, ami azért is praktikus a felhasználó számára, mert egyben tudja kezelni az összes szükséges szerszámot a jármű szélvédők vágásának folyamatánál. Praktikusan lehet tárolni az eszközöket a készletbe beletartozó doboz szerszámoknak kialakított részeiben.

A Proline szélvédő kiszerelő szett minőségi, de pénztárca-barát termék is egyben, előnyei közé tartozik többek között:

 

  • Hogy a készlet tartalmaz minden olyan szerszámot, ami a szélvédők vágásához szükséges.
  • A lemezmegmunkáló kötél, kötélfogantyúk, kötélhúzó szerszám, klip eltávolító, panel kés, tömítő vágó kés anyaga időtálló, a vásárlónak elég egyszer megvásárolnia a szerszámokat, és rendeltetésszerű használat mellett évekig jó minőségű marad.
  • 1 év garancia jár a termékre.

 

A Lengyel Profix vállalat kiváló minőségű munkaruházatot, kéziszerszámot és szerszámgépeket gyárt, értékesítési hálózatának köszönhetően a termékeinek beszerzése könnyű és gyors folyamat.

 

Szélvédő kivágó szerszámok gyártói

 A fent említett márkán kívül a Neo és Yato készletei is elérhetőek a weboldalon, ezek a készletek hasonlóan erős és nagy teherbírású anyagokból készülnek. A szerszámok markolata stabil érzetet ad, pontosan lehet velük dolgozni. A készletek 7 db-osak, az összeállításban minden szerszám megtalálható, ami a kivágáshoz szükséges. Ár és érték alapján a Yato szélvédő kiszerelő szett a legjobb választás. A Neo készlet pedig azok számára kedvezőbb, akik profi szakemberekként végzik ezt a munkát.

 

Külön megvásárolható szélvédő kivágó szerszámok

 

A Yato gyártásában készletünkben megtalálható a 235mm-es ablaktörlőkar lehúzó és az állítható ablaktörlő lehúzó, ezek önmagukbanban véve is nagyon hatékony szerszámok, szerelőknek is és járműtulajdonosoknak is ajánljuk. Ezen kívül a Neo forgalmaz hasonló kelléket az ablaktörlő kar lehúzó eszközöket tekintve. Továbbá szintén a Yato kínál egy darabban megvásárolható szélvédő kivágó kést, valamint tömítéslehúzót és tartalékpengéket. Ha valaki a készlet mellett dönt, érdemes tartalék eszközöket is venni a váratlan helyzetek biztos megoldásának érdekében.

 

Yato tartalékpengék szélvédőkivágó késhez

 

Fontos, hogy szó essen a felszerelhető pengékről is, mert ha szakemberként fontos, hogy minőségi és eredményes legyen az elvégzett feladat, jelen esetben a szélvédők eltávolítása, szükséges hogy eszközökből ne szenvedjünk hiányt. A Tartalékpengék hasznosak, mert:

 

  • egy csomagban három darab penge elegendő ahhoz, hogy bármikor könnyedén megoldjuk a cserét.
  • A Pengék rendkívül edzett anyagból készültek el.
  • Visszaküldési jog áll rendelkezésre a vásárló számára

 

Van-e a szélvédő kivágó késnek alternatívája?

 

A szélvédő kivágó kések és az egyéb szükséges tartozékok általában speciális kialakításúak, ezért csak a professzionálisan erre tervezett kellékekkel lehet elvégezni a feladatot megfelelően. A vásárló számára alternatívát kínál a készletben vagy az önállóan összeállított termékek kínálata. Bizonyos eszközök csak a gyártók által összeállított felszerelésekben találhatóak meg, azonban néhány szélvédő kivágó szerszám a fent leírtak alapján külön is megvásárolható.

Tipp: Autója., műhelye, otthona tisztántartásához vásároljon akkus porszívót.

 

Összegzés

 

A szélvédő kivágó szerszámokkal megfelelő használat mellett bármikor könnyedén kezelheti a gépjárművek szélvédőjét és eltávolításukat. Ez bizonyos helyzetekben elengedhetetlenül szükségszerűvé válik, mert adódhatnak olyan váratlan szituációk, melyekben könnyedén megsérülhet az autó szélvédője, betörhet, megrepedezhet az ablak, ezáltal akár veszélyeztetve is a gépjármű használatát. Ilyenkor az eljárás aszerint halad, hogy elsőként eltávolítjuk a megrongálódott szélvédőt, amihez a szélvédőkivágó szerszám ad hozzáférhetőséget. Amennyiben rendelkezésre áll a készlet összes darabja, akkor minden felmerülő kérdésre hatékony választ tudunk adni szélvédők kivágása során.

 

Tipp: Minden autószerelő szakembernek szüksége lehet egy meleg, téli  munkakabátra. Nálunk divatos, időtálló fazonok közül választhat.

 

 

Ablaktörlőkar szerelő szerszám

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 290 Ft - 21 390 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!