Ablaktörlőkar szerelő és szélvédőkivágó szerszám

Az ablaktörlőkar szerelő és szélvédő kivágó szerszám témában weboldalunkon megtalálható termékeit tartalmazza ez a kategória, javasoljuk, hogy az oldal alján lévő leírásban található információk megismerésével döntsön a megfelelő termék kiválasztásáról. A Profi Barkácson a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésre a vásárló számára, amelyek professzionális segítségek nyújtanak autószerelőszakemberek és hobbi ezermesterek számára is.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 190 Ft - 21 390 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
9 termék
9 termék

Szélvédő kivágó szerszámok

Az autószerelők között nem számít új dolognak,nem új dolog ha valaki olyan eszközök beszerzésén gondolkodik, mint például a klip eltávolító, tömítő vágó vagy panel kés. Ezek a szerszámok sok más kellékkel együtt készletben megtalálhatóak a Profibarkács kínálatában, ami azért is praktikus a felhasználó számára, mert egyben tudja kezelni az összes szükséges szerszámot a jármű szélvédők vágásának folyamatánál. Praktikusan lehet tárolni az eszközöket a készletbe beletartozó doboz szerszámoknak kialakított részeiben.

A Proline szélvédő kiszerelő szett minőségi, de pénztárca-barát termék is egyben, előnyei közé tartozik többek között:

 

  • Hogy a készlet tartalmaz minden olyan szerszámot, ami a szélvédők vágásához szükséges.
  • A lemezmegmunkáló kötél, kötélfogantyúk, kötélhúzó szerszám, klip eltávolító, panel kés, tömítő vágó kés anyaga időtálló, a vásárlónak elég egyszer megvásárolnia a szerszámokat, és rendeltetésszerű használat mellett évekig jó minőségű marad.
  • 1 év garancia jár a termékre.

 

A Lengyel Profix vállalat kiváló minőségű munkaruházatot, kéziszerszámot és szerszámgépeket gyárt, értékesítési hálózatának köszönhetően a termékeinek beszerzése könnyű és gyors folyamat.

 

Szélvédő kivágó szerszámok gyártói

 A fent említett márkán kívül a Neo és Yato készletei is elérhetőek a weboldalon, ezek a készletek hasonlóan erős és nagy teherbírású anyagokból készülnek. A szerszámok markolata stabil érzetet ad, pontosan lehet velük dolgozni. A készletek 7 db-osak, az összeállításban minden szerszám megtalálható, ami a kivágáshoz szükséges. Ár és érték alapján a Yato szélvédő kiszerelő szett a legjobb választás. A Neo készlet pedig azok számára kedvezőbb, akik profi szakemberekként végzik ezt a munkát.

 

Külön megvásárolható szélvédő kivágó szerszámok

A Yato gyártásában készletünkben megtalálható a 235mm-es ablaktörlőkar lehúzó és az állítható ablaktörlő lehúzó, ezek önmagukbanban véve is nagyon hatékony szerszámok, szerelőknek is és járműtulajdonosoknak is ajánljuk. Ezen kívül a Neo forgalmaz hasonló kelléket az ablaktörlő kar lehúzó eszközöket tekintve. Továbbá szintén a Yato kínál egy darabban megvásárolható szélvédő kivágó kést, valamint tömítéslehúzót és tartalékpengéket. Ha valaki a készlet mellett dönt, érdemes tartalék eszközöket is venni a váratlan helyzetek biztos megoldásának érdekében.

 

Yato tartalékpengék szélvédőkivágó késhez

 

Fontos, hogy szó essen a felszerelhető pengékről is, mert ha szakemberként fontos, hogy minőségi és eredményes legyen az elvégzett feladat, jelen esetben a szélvédők eltávolítása, szükséges hogy eszközökből ne szenvedjünk hiányt. A Tartalékpengék hasznosak, mert:

 

  • egy csomagban három darab penge elegendő ahhoz, hogy bármikor könnyedén megoldjuk a cserét.
  • A Pengék rendkívül edzett anyagból készültek el.
  • Visszaküldési jog áll rendelkezésre a vásárló számára

 

Van-e a szélvédő kivágó késnek alternatívája?

 

A szélvédő kivágó kések és az egyéb szükséges tartozékok általában speciális kialakításúak, ezért csak a professzionálisan erre tervezett kellékekkel lehet elvégezni a feladatot megfelelően. A vásárló számára alternatívát kínál a készletben vagy az önállóan összeállított termékek kínálata. Bizonyos eszközök csak a gyártók által összeállított felszerelésekben találhatóak meg, azonban néhány szélvédő kivágó szerszám a fent leírtak alapján külön is megvásárolható.

 

A szélvédő kivágó szerszámokkal megfelelő használat mellett bármikor könnyedén kezelheti a gépjárművek szélvédőjét és eltávolításukat. Ez bizonyos helyzetekben elengedhetetlenül szükségszerűvé válik, mert adódhatnak olyan váratlan szituációk, melyekben könnyedén megsérülhet az autó szélvédője, betörhet, megrepedezhet az ablak, ezáltal akár veszélyeztetve is a gépjármű használatát. Ilyenkor az eljárás aszerint halad, hogy elsőként eltávolítjuk a megrongálódott szélvédőt, amihez a szélvédőkivágó szerszám ad hozzáférhetőséget. Amennyiben rendelkezésre áll a készlet összes darabja, akkor minden felmerülő kérdésre hatékony választ tudunk adni szélvédők kivágása során.

 

 

Ablaktörlőkar szerelő szerszám