H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Műhelybemutató

Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Ma abban fogunk segíteni benneteket, hogy megválaszoljuk az eddig leggyakrabban feltett kérdéseket, és ezzel tiszta és részletes képet kapjatok arról, hogy hogyan is néz ki egy igazi barkácsműhely. Mi, hogy gondolkodtunk és mit hogyan helyeztünk el.

Tartalomjegyzék
A műhely főbb gépei

Ha már láttátok pár videónkat, akkor ismerős lehet a műhely, hiszen itt szokott történni a csoda, akár videó készítés miatt, akár, ha otthonra kell valamit elkészíteni, akkor ez a kis szentélyünk.  Az egész műhelyet kedves kollegánk rendezte be és ő készítette el a berendezéseket is. Fő fókuszban a funkcionalitás volt, ezalatt például azt értjük, hogy előre megterveztük, hogy mi hova kerül, mi, hogy fog kézre esni, mit és hogyan lehet a legjobban kategorizálni a szerszámok és munkafelületek tekintetében. A gurulós asztal pont egy magas a fő asztallal, így bármikor össze tudjuk toldani a kettőt és meg tudjuk növelni a munkafelületet, ami nagyobb feladatoknál hatalmas segítség és előny lehet.

A műhely főbb gépei

A nagy asztal 9 db nagy fiókkal, és 5 db kisebb fiókkal lett ellátva, illetve pár kisebb tároló, ami szintén növeli a pakolási lehetőséget. Ezen helyezkedik el az állványos fúró, szalagfűrész és illetve a másik sarokban a szalagcsiszoló.

Mobilitás szempontjából nincsenek rögzítve a gépek, így a munka közben könnyedén tudjuk mozgatni őket, épp hol van rájuk szükség. Ismételten a funkcionalitás nagyon fontos volt, ezért minden úgy lett kialakítva, hogy kézre álljon és kényelmes távolságba legyen. Az állványos fúró alatt és mögött helyezkednek el a fúrószárak, illetve mindenféle kiegészítő. Van kettő db kisebb beugró tároló, az egyik az akkus gérvágó fűrészé a másik a nagyobb gépeké. Illetve a nagyobb beugró résznél, akár székkel is oda tudunk ülni, ha hosszabb, aprólékosabb munkafolyamatot szeretnénk elvégezni.

A köztes részen a mindennapos használati tárgyak találhatóak, mint például a szorító csipesz, egy két fogó, derékszög, illetve mérőszalag. Van egy rész, ami az akkumulátoroknak és a töltőknek lett dedikálva. Ettől balra és jobbra vannak a bitfejek, csavarok és mindenféle hozzátartozó kiegészítő elemek. Találkozhatunk egy gyalugéppel is a műhelyben, amit egy gurulós asztalra helyeztünk el, pontosan amiatt, hogy könnyen tudjuk mozgatni és bárhol van rá szükség, egyszerűen csak átvisszük a preferált területre.

Van egy kis csiszolós stand, van egy kis delta csiszoló és egy szalagcsiszoló is. Sok-sok csiszoló papír, plusz van egy dedikált rész a munkavédelmi felszereléseknek is. Az asztal jobb oldalán van egy kompresszor, a tetején egy tömlődobbal összecsatlakoztatva. Nemsokára kap egy jó páraleválasztót is, a festési munkák megnövekedése végett. Van egy kis rongytartó szekrényt is, hiszen minden valamirevaló műhelyebe és garázsba kell rongy. Bármelyik munkafolyamatnál hasznos lehet, ha ez is kéznél van. A kis falidoboz teteje felhajható és bele is tudjuk helyezni a tiszta rongyokat, alatta papírtörlő, kesztyű, illetve a hintőpor is megtalálható.

Van egy asztali körfűrész is, ami be lett építve a gurulós asztalba, ezáltal, ha valami nagyobb terjedelmű lapot szeretnénk vágni, akkor könnyedén el tudjuk helyezni az asztalon.

A falra is felhelyeztünk egy nagyon praktikus tartót, ami tökéletesen szolgálja a célját, a mi esetünkben itt kaptak helyet a különféle szorítók. Emellé feltettünk egy kisebb polcot a fóliának is, hogy ez is bármikor kéznél legyen, amikor szükséges.

Természetesen mindenki maga kitalálhatja, hogy mit és hogyan rendez be, az adott feladatokat, amiket elvégez, milyen eszközök, kiegészítők szükségesek. Viszont reméljük kaptatok egy kis ihletet, hogy hogyan lehet valóban funkcionalitást és praktikusságot szem előtt tartva berendezni egy műhelyet.

Kapcsolódó ötletek

Idő: Teljes délután
Karbantartás

Ahhoz, hogy a kerti gépeink és szerszámaink sokáig tudjanak szolgálni minket, fontos hogy külön figyelmet szenteljünk a karbantartásukra.

Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Mai alkalommal egy akkumulátoros gérvágó fűrészt fogunk nektek bemutatni, amit már 1.5 éve használunk. 

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!