H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Képtartó Készítése Otthon

Dekoráció
Nehézség:
Idő: Teljes délután

Azért készítettük ezt a videót, hogy azok a különleges képek, amik megérdemlik, hogy kitegyék őket, egy nagyon szép, saját kezűleg elkészített keretben tudjanak pompázni.

Tartalomjegyzék
Lépések a képtartó elkészítéséhez

Tudjuk, hogy ma már egy eléggé digitális világban élünk, ahol a telefonon és a laptopon bármikor végig nézegethetjük a több száz vagy ezer képünket, ami készítettünk. Viszont hiszünk abban, hogy vannak azért még olyan képek, amit ha belépünk a lakásba, szívesen látunk, és örülünk hogy szem előtt vannak. Ezért is készítettük nektek ezt a videót, hogy azok a különleges képek, amik megérdemlik, hogy kitegyék őket, egy nagyon szép, saját kezűleg elkészített keretben tudjanak pompázni.

Lépések a képtartó elkészítéséhez

Nézzük, melyek azok a lépések és feladatok, amivel ti is könnyedén el tudjátok készíteni a saját képtartótokat. Először is szedjünk össze minden szükséges szerszámot, amit használni fogunk a képtartó elkészítésénél. Majd vágjuk méretre a szükséges faanyagot a további lépések előtt egy asztali körfűrész segítségével. Ha nincs asztali körfűrészetek, semmi gond, használjatok nyugodtan másik fajtát. Miután sikerült méretre vágni a darabokat, ne feledkezzetek meg a csiszolásról, hogy tökéletes végeredményt kapjatok.

Ezután vízszintesen ragasztó segítségével ragasszatok össze 5 darabot, illetve függőlegesen a két szélére is tegyetek egyet-egyet. Használjatok ezután a lépés után egy szorítót is, hogy biztosak legyetek abban, hogy nem fognak szétcsúszni és rosszul összeszáradni a képtartó darabjai.

Száradás után távolítsátok el a szorítót, majd készítsétek el a marásokat a képtartó hátsó tartó részébe. Amint látjátok következő lépésként elkészítettük és megfelelő szögben kivágtuk a képtartó felső 4 darabját is. Amíg ez a 4 rész is szárad, addig a marásokat egyik oldalán lapos, másik oldalán kisebb kúpos reszelővel szépen finomra lehet sorjázni. Ha ezek is részek is szépen a helyükön maradnak már és megtörtént a sorjázás, ismét menjünk át a kereten egy csiszolóval.

Ne ijedjetek meg a lézeres szövegezés nem kötelező része a tartónak, egyszerűen csak fel akartuk dobni az általunk készített verziót. Ha nincs otthon ilyen gépetek, semmi gond, anélkül is tökéletes fog mutatni a lakásban a képtartó.

Amint látjátok mi még a végén egy fa védőlakkal átkentük a keretet, hogy szebb színt és védelmet is nyújtson a keret számára.

Reméljük nálatok is kellemes élményt és érzést fog nyújtani, hogy ha a saját képkeretetekbe tudjátok belerakni a szép emléket tartalmazó képeket. Nyugodtan nézzetek szét a webshopunkban, ha esetleg hiányozna bármi szerszám, ami képtartó elkészítéséhez szükséges lenne. Ajánljuk másik barkács bejegyzésünket is, amiben Zsolt bortartó készítését

Kapcsolódó ötletek

Idő: Teljes délután
Dekoráció

Nézzük melyek ezek a lépések, ami alapján otthon ti is könnyen el tudjátok készíteni a saját bortartótokat. Reméljük ti is inspirálódni fogtok és kedvet kaptok egy kis barkácsoláshoz.

Idő: Teljes délután
Dekoráció

Üdvözlünk titeket a bortartós videó második részében. Reméljük az első is meghozta a kedveteket ahhoz, hogy tovább nézzétek a videót és lássátok a kiváló végeredményt, ami hasznos kiegészítője lehet a konyhának.

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!