Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: HT_HECHTPRIMEWHITEK

Hecht elektromos kerékpár+kosár

Raktáron
3 év garancia
Bruttó
Nettó
409 990 Ft
389 490 Ft
ProfiClub tagsággal
4 100 Ft visszajár
Válassz plusz szolgáltatást a termékhez
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: HT_HECHTPRIMEWHITEK
Bruttó
Nettó
409 990 Ft
389 490 Ft
ProfiClub tagsággal
4 100 Ft visszajár
barkács
Rendszeres otthoni, vagy könnyű ipari használatra javasolt termék. Gyakori, nehéz ipari felhasználásra a "Profi" jelölésű termékeket ajánljuk.

Részletek

Hecht elektromos kerékpár

 

A HECHT PRIME városi e-bike egy megbízható kerékpár, amelyet mindennapi használatra terveztek a városban és a faluban. Az alacsony váz lehetővé teszi a könnyű fel és leszállást. Az automatikusan bekapcsolt villanymotor jelentősen segít a pedál tekerésekor. Az üzemeltetés olyan egyszerű, mint egy szokásos kerékpár. A segítséget egyetlen gombnyomással kapcsolják be, és az elektronika minden másról gondoskodik. A motor csak akkor indul, amíg el nem kezdi a pedálozást, amint leáll, a motor leáll. Tehát még az idősebbek is gond nélkül vezethetik a biciklit. Ideális mindennapi munkába utazáshoz, vásárláshoz, látogatáshoz, de körbeutazásokhoz is. A kormány bal oldalán található kormánygomb segítségével könnyen beállíthat 5 fokozatot, amelyekben a motor segít, vagy teljesen kikapcsolhatja a segítséget. A kormány egy tágas kosárral van felszerelve. A hátsó csomagtartó alatt egy modern li-ion akkumulátor található, amellyel a kerékpár egyetlen feltöltéssel akár 60 km-t is megtesz. Maga az e-kerékpár működtetése egyszerű. Mindent a bal kormányon található három gomb vezérel. Az e-kerékpár be- vagy kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva az M gombot; A gomb rövid megnyomásával átválthat a képernyőn megjelenő információkra. Ezután a plusz / mínusz (+/–) gombokkal állítsa be a segítség intenzitását öt lépésben. Érdekes tulajdonság a gyalogos asszisztens. A mínusz (-) gomb hosszan tartó megnyomásával két másodperc múlva a kerékpár gyalogos segítségre vált át, és körülbelül 6 km / h sebességgel kezd mozogni. Ezt a funkciót mindenképpen használni fogja, például ha felfelé tolja a biciklit.A járássegítő csak akkor aktiválódik, ha lenyomva tartja a mínusz (-) gombot. Amint elengedi a gombot, a kerék azonnal leáll. A Li-ion akkumulátor kapacitása 10,4 Ah 36 V feszültség mellett. Teljes lemerülés esetén az akkumulátort a mellékelt töltővel (mellékelve) körülbelül 5 óra alatt teljesen feltölti. A motor teljesítménye 250 W. A segédkerék maximális sebessége 25 km / h, ennek elérésekor a segédeszköz automatikusan kikapcsol, és újra bekapcsol, amint a sebesség 25 km / h alá csökken. A kerékpár tehát megfelel a közúti közlekedés feltételeinek, amelyeket a Magyarország és a legtöbb EU-országra érvényes törvényi előírások adnak. A kerékpár hatótávolsága egy töltéssel kb. 60 km. Természetesen a kerékpár kikapcsolt segítséggel is használható, de figyelembe kell venni, hogy a hátsó agyban lévő sebességváltókkal ellátott integrált motor enyhe ellenállást mutat vezetés közben. A HECHT PRIME e-bike segítőjévé válik az iskola illetve munkába járásban.

 

Műszaki adatok: 

  • Kerék átmérő: 26"
  • Váz: Alumínium 
  • Akkumulátor: 36 V / 10,4 aH / 250 W
  • Váltó: Shimano 
  • Fék: Tektro V-fék
  • Súly: 25 kg
  • Első, hátsó csomagtartó
  • Elsó lámpa
  • Láncvédő
  • Maximális hatótáv: 60 km( függ a terepviszonyoktól, a használó súlyától, az elektromos rásegító mértékétől és az időjárási viszonyoktól.)

 

A kerékpár részben összeszerelve, kartonba csomagolva kerül kiszállításra. A kerékpár összeszerelését és üzembe helyezését az ár nem tartalmazza. Az összeszerelés szakértelmet igényel.

Adatok

Márka
Hecht
Szállítási mód
0-30 kg csomagpont és futár túlméret miatt nem elérhető
Gyártó cikkszám
HECHTPRIMEWHITEK
Cikkszám
HT_HECHTPRIMEWHITEK
Tömeg
25 kg/db

Vélemények

0
Átlagos értékelés
vélemény
Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
Véleményt írok!
Hecht elektromos kerékpár+kosár
409 990 Ft
Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod