Burkoló vödör

A burkolás során a megfelelő burkoló vödörre ugyanúgy nagy szükség van, mint a glettvasra, spaklira, fuga keresztekre, kinyomópisztolyra. Ezek a vödrök nem hagyományos vödrök, kimondottan a burkolási munka hatékonyabbá, egyszerűbbé tételéhez lettek megalkotva. A burkolás a házépítés vagy a házfelújítás során egy igen fontos munkafolyamat, hiszen ennek nem csak tartósnak, időtállónak, de esztétikailag is kifogástalannak kell lennie. Ehhez szükség van a megfelelő célszerszámokra, kiegészítőkre. Webáruházunk a legjobb minőségű kiegészítőket kínálja a burkolás, fugázás szakértő kivitelezéséhez.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
9 490 Ft - 17 190 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
5 termék
5 termék

Burkoló vödör szerepe a burkolásnál

A burkoló vödrök nem azonosak egy sima vödörrel, jóval többet tudnak annál. Téglalap alakúak, és legtöbb esetben görgők vannak elhelyezve benne, hogy a fugalemosó szivacsokat, a gumi szivacsos fugázókat könnyen ki lehessen mosni. A vödör minőségének meghatározó eleme az alapját képező műanyag minősége, a fogantyú stabilitása. Sok vödörben duplasoros lehúzóhenger található, hogy a szivacs éppen annyira legyen nedves, amennyire lennie kell! A vödrökhöz legtöbb esetben méretes rács is található, esetleg szilikon terelőgumi a fugázóanyag tereléséhez. Általában 20-25 liter közötti űrtartalmúak, bár webáruházunkban található kisebb, 10 literes burkoló vödör is a termékek között!

Burkoló vödör

A burkoló vödrök széles választékban rendelhetők, van, amelyikhez egyéb hasznos kiegészítőket is mellékelnek a gyártók, mint például fugázó simítót, szivacsos simítót, rácsot, hogy a szivacsok lecsepeghessenek, sőt van olyan vödör, amelyik praktikusan kerekekkel rendelkezik, ezáltal könnyebb a burkolás során a mozgatása.

Tipp: Teraszépítésre adnád a fejed? Teraszépítő eszközeink között is nézz szét!

Burkoló vödrök a Profibarkácson

A Profibarkácson fugamosó vödröket többféle űrtartalommal rendelhet, sőt, több olyat is forgalmazunk, melyek szettben, több burkolási kiegészítővel rendelhetők.

  • Burkoló vödör, 24 literes, műanyag, szögletes; (25×50×70cm), görgős, fugázó simító, szivacsos simító

 

·         Neo burkolókészlet: vödör 25l + gumis simító + szivacsos simító

 

·         Burkoló vödör, 10 literes, műanyag, szögletes (44×24×17cm), 1 görgős, fugázó simító, szivacsos simító

 

·         Polonia burkoló készlet tartozék - szögletes vödör - 20l

 

·         Yato 22 literes duplagörgős fugamosó vödör

 

·         Neo burkoló készlet, vödör ráccsal és görgőkkel - 24 l, simító gumival, simító puha szivaccsal

 

 

Burkoló vödrök és burkoló szerszámok a Profibarkácson

Webáruházunk kínálatában óriási választékra talál a burkoló kéziszerszámok kategóriában is, számos márkás, jó minőségű és a munkáját nagymértékben egyszerűsítő burkoló kéziszerszámot talál, mint például:

  • burkolatszintezők, csempekeresztek
  • burkoló kéziszerszámok
  • burkoló vödrök
  • csempe emelők
  • fugakaparók, fugafelújítók
  • fugakihúzók, csempelemosók
  • csempevágók és tartozékok

Több, mint 120 burkoló szerszámot rendelhet meg webáruházunkból, melyek között van jónéhány olyan, ami nem hiányozhat a kéziszerszámai közül akkor sem, ha saját magának végzi el a burkolást. Ha pedig szakemberként napi szinten burkol, csempéz, fugáz, rendkívül fontos, hogy a munkája a tartósságon és az esztétikumon túl haladjon is, hiszen minél hatékonyabb, annál több munkát tud adott idő alatt elvégezni! A hatékonysághoz szükség van kézre álló burkolási szerszámokra, akár a jó minőségű gumiszivacsos fugázókról van szó, akár burkoló vödörről, hiszen nem mindegy, hogy egy kézmozdulattal tökéletesen tisztára tudja mosni és kellően ki is tudja csavarni a szivacsait, vagy folyton vízvételezési lehetőséghez kell felállni, kimosás után pedig mindenféle körülményes módon a felesleges vizet kinyomni belőlük. Egy burkoló vödör ára már rövid idő alatt sokszorosan megtérül. Ráadásul amikor épp nem használja, hordhatja benne a fugamosó szivacsokat, fugabehúzó gumikat, csempelemosó szivacsait és minden egyben kéznél lesz!

Burkoló vödrök és tartalék görgők

A burkoláshoz egyszer kell egy jó minőségű burkoló vödröt megvásárolni, aztán szükség esetén évek múlva, az igénybevételtől, kopástól függően lehetőség van a görgők cseréjére. Ez a szerkezet, ami végül is a fugamosó szivacsból vagy a gumiszivacsból lehúzza a vizet, ami visszafolyik a vödörbe. Ha nagyon nagy igénybevételnek van kitéve, vagy véletlenül ráesik valami és eltörik, lehetőség van csak a görgőket cserélni, és mehet a munka tovább!

Burkoló-, fugamosó vödröt és minden egyéb burkoló szerszámot a Profibarkácstól!

Aki burkolást végez nap, mint nap a szakmájából kifolyólag vagy ügyeskezű ezermester és saját maga szeretné a házfelújítás során a csempézést, a burkolást elvégezni, egyaránt szüksége van jó minőségű és megbízható szerszámokra, hiszen nem elég a szakmai tudás, a minőségi alapanyagok, a szerszámok, kiegészítők megléte is elengedhetetlen.

A Profibarkácson minden olyan szerszámot, kiegészítőt megtalál, ami a burkoláshoz szükséges lehet, egy helyen néhány kattintással, utánajárás nélkül be tudja szerezni mindet! Az eszközök egy része ráadásul kopó eszköz, ezeket időközönként pótolni szükséges, sőt előrelátó szakember tartalékot is tart belőlük. Minőségi munkát csak minőségi szerszámokkal, eszközökkel lehet végezni, ez a burkoló eszközökre is ugyanígy igaz!

 

Burkoló vödörrel kapcsolatos kérdések

 

Minimum 20 literes burkoló vödör szetteket vásárolnánk szivacsokkal együtt. Melyiket ajánlják?

A Neo burkoló készlete vödörrel, ráccsal, görgőkkel, 24 literes, adunk hozzá simító gumit, puha simító szivacsot. Kiváló minőség, professzionális felhasználásra is!

Burkoló vödör helyett használhatok festékes vödröt is?

A burkoló vödör speciálisan arra lett tervezve, hogy a görgők segítségével könnyen lehúzható legyen a fugamosó szivacs, a fugabehúzó gumi. A festékes vödör más célt szolgál.

A burkoló vödrökbe vehetek görgőt, ha eltört?

Igen, utólag is lehet görgőket vásárolni a meglévő vödörhöz.