H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Melyik a Legjobb Gérvágó Fűrész?

Melyik a Legjobb Gérvágó Fűrész?

Ebben a cikkben a kiegészítő funkciók, meghajtás, garancia, teljesítmény és ár-érték arány figyelembe vételével próbáljuk meg kihozni a győztest. 

Tartalomjegyzék
Melyik a legjobb gérvágó fűrész - 2021 - FRISSÍTVE
Melyik a legjobb gérvágó fűrész meghajtás szerint?
Térjünk rá a legjobb elektromos gérvágó fűrészekre!
Kedvező árú gérvágók
A legjobb gérvágó fűrész mind közül

Melyik a legjobb gérvágó fűrész - 2021 - FRISSÍTVE

Nem egyszerű megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik a legjobb gérvágó fűrész. Ebben a cikkben a kiegészítő funkciók, meghajtás, garancia, teljesítmény és ár-érték arány figyelembe vételével próbáljuk meg kihozni a győztest. Megtudhatod melyik a legjobb akkus gérvágó, a legjobb olcsó gép és a királykategóriából is melyik a legjobb, minden szempont szerint. Mindjárt kiderül, de az már látszik, hogy a Scheppach gépek taroltak. :)

Melyik a legjobb gérvágó fűrész meghajtás szerint?

Kezdjük a meghajtással! Gérvágók között akkus és elektromos gépeket találunk. Mivel ez egy éhesebb gép típus és amúgy is legtöbbször adott helyen a műhelyben használjuk, nagyon kevés akkus gép van. Sőt, olyannyira kevés, hogy nálunk csak 2 Einhell gép kapható.

Ezek a TE-MS 18/210 Li – Solo és a TE-SM 36-210 Li Solo. Zsoltnak otthon a 18/210 van, szóval, ha érdekel mit tud, nézd meg ezt a videót, itt tesztelésre kerül.

A kettő között az a fő különbség, hogy a 36-210 vonófejes, így a szélesebb munkadarabokkal is elbánik. Ez alapján, ha neked mindenképpen akkus gép kell (amire Zsolt is esküszik) és szélesebb munkadarabokkal dolgozol, akkor válaszd a 36-210-et, minden egyéb esetben a legjobb választás a TE-MS 18/210 Li Solo gérvágó fűrész. Mi úgy gondoljuk, hogy érdemesebb elektromost választani, az akkus csak akkor jön szóba, ha nagyon fontos a hordozhatóság, vagy nincs a felhasználás helyszínén áramforrás.

Térjünk rá a legjobb elektromos gérvágó fűrészekre!

Kedvező árú gérvágók

Mivel az elektromosok közt már nagyobb a választék, azt gondoljuk, hogy a vonófejes, tehát húzó funkcióval ellátott gépek kerülhetnek csak be a legjobbak közé. Ugyanakkor választunk egy győztest a legolcsóbb termékek közül is, ahol ez természetesen nem elérhető.

Ha csak az a cél, hogy legyen otthon egy gérvágó, akkor olyan 30.000 Ft környékétől lehet kapni. Itt a Hecht 813, Hyundai HYD-210L, Scheppach HM 80L és az Einhell TC-MS 2112 gérvágó közül kell kihoznunk a legjobbat. Ezek 1400-1500 Wattos motorral, kevés beállítással, de már lézerfénnyel rendelkeznek. Mindegyiknek van porelszívója és minden biztonsági funkcióval rendelkeznek.

Nyertes a kedvező árú gépek közül: a Scheppach HM 80L. Ennek oka, hogy a legmagasabb teljesítménnyel (1500 Watt) és kiemelkedő, 2+2 év garanciával érkezik, harminc-pár ezer forintért. (A cikk 2021 júniusában írodott, az ár ehhez igazodik.)

Scheppach hm 80 gérvágó

A legjobb gérvágó fűrész mind közül

Versenyzik egymással az Einhell, Hecht, Hyundai, Verto és Yato márkák gépei.

Azonban csak egy gép van, ami mind közül a legjobb értékekeket hozza. Alacsonyabb áron, 100.000 Ft-os lélektani határ alatt elérhető a Scheppach HM 110 MP.

  • 2000 Wattos teljesítmény, 4500-as percenkénti fordulatszám
  • 2+2 év garancia
  • Mindkét oldalra dönthető fej max 45 fokban
  • 90mm vágási mélység 90 foknál
  • 45mm vágási mélység 45 foknál
  • vonó funkció
  • két sebességes
  • integrált porzsák
  • kombinált gérvágó, tehát körfűrésszé átalakítható

Scheppach gérvágó

Rendeld meg a Profibarkácsról!

Szorongatta ugyan az Einhell TE-SM 2534 Dual gérvágó, de az kisebb teljesítményű, 2+1 év garanciával jön és picit drágább. Így mindent egybevetve a Scheppach gépét kellett ebben a kategóriában kihoznunk győztesnek és kiderült, hogy melyik a legjobb gérvágó fűrész.

Fontos megemlíteni, hogy most a két végleten válogattunk, tehát a legolcsóbb gépek és a legdrágábbak között, hogy megtaláljuk a minden szempont szerint a lehető legjobb gépet. Ugyanakkor fontos, hogy a választásban inkább azt vedd figyelembe, hogy a Te felhasználási szempontjaid szerint mire van szükséged!

Ha gyakran, de csak kisebb munkadarabokat vágsz, teljesen felesleges egy százezres kombi vonós gépet venni. Teljesen jól ki fog szolgálni egy 60-70 ezres Yato gép is. Másrészt a gép csak az egyenlet egyik fele! Ez adja le a teljesítményt és irányítja a körfűrészlapot, de maga a fűrészlap végzi a munkát és hiába van egy szuper géped, ha rossz a lap.

Emiatt talán a legjobb megoldás, ha egy jó ár-érték arányú, közepesebb gép, amihez nagyon jó minőségű körfűrészlappal.

Ha érdekel a többi cikkünk, amiben a legjobb termékekkel foglalkozunk, olvasd el ezt a krova készletekről.

Kapcsolódó ötletek

Hogyan válassz akkumulátort a mai kor követelményeinek megfelelően? Ma ezt a témát járjuk körbe alaposan.

Melyik a legjobb krova készlet? Számos alkalommal teszik fel nekünk ezt a kérdést online és debreceni boltunkban is. 

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!