H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Körfűrészlap

A különböző fűrész típusok közül a körfűrészeket főleg egyenes vonalú, pontos, és gyors vágásokhoz használhatod. Ideálisak arra, hogy hosszabb vágásokat végezz vastagabb anyagokon is. A körfűrészlapokat a legtöbb esetben fához használhatod, de ha szétnézel a barkács webshopunkban, találni fogsz gipszkarton, műanyag, továbbá puha- és keményfémek vágására alkalmas darabokat is. Nézd meg körfűrészlap árainkat, és válaszd ki azt a szerszámot, ami leginkább megfelel a céljaidnak!

 


202termék 136
202termék 136

Körfűrészlap

Régen egyébként közel sem volt olyan „jó hírük” ezeknek a szerszámoknak, mint napjainkban. A régebbi modelleket sokkal könnyebb volt túlterhelni, ha nem használtad őket úgy, mint egy profi. Azóta persze lényegesen változott a helyzet, és a Profibarkács webáruházában is csak olyan darabokat találhatsz, amiket még kezdőként is szinte lehetetlen tönkretenni.

A mini körfűrészlaptól kezdve a komolyabb keményfémlapkás körfűrészlapig minden szükséges kiegészítőt megtalálsz nálunk! Még tengelyszűkítő gyűrűt is választhatsz az általad választott körfűrész laphoz. Ez az acélból készült kiegészítő arra szolgál, hogy a lap belső átmérőjét korrigálja, azonban vásárlás előtt érdemes figyelni arra, hogy a gyűrű vastagsága ne legyen nagyobb, mint a körfűrész vastagsága. Természetesen pontosan találhatsz több méretben is tengelyszűkítőt körfűrészlaphoz, úgyhogy ne habozz szétnézni közöttük!

Fűrésztárcsa

A vágás 3 tényező munkájának az eredménye: a gép, a hozzátartozó körfűrésztárcsa, és persze Te, a felhasználó. A teljesítmény pedig nem csak a körfűrészlap fogainak az alakjától függ, hanem attól az anyagtól is, amivel dolgozol, az általad használt gép fordulatszámától, és az előtolás sebességétől is. Természetesen ettől még ugyanúgy fontos, hogy milyen fűrésztárcsát választasz.

Festőhengereink is kiváló minőségűek, ha éppen lakásfelújítás előtt állsz, érdemes szétnézni webáruházunkban !

Keményfémlapkás körfűrészlapok

Teljesítményüket tekintve, a legnagyobb minőséget a keményfémlapkás körfűrészlapok tudják nyújtani. Ezek még a legnagyobb terhelés hatására sem tudnak letörni, és az acélfogak sem válnak le az éléről. Ráadásul mivel a fogak alakja teljes mértékben össze van hangolva az alappal és az anyaggal is, ezért minden egyes használatnál a lehető legjobb vágási eredményt fogod elérni.

Körfűrészlap, fűrésztárcsa

Ezenfelül pedig azt sem árt tudnod a keményfémlapkás körfűrészlapokról, hogy rendkívül alaposan van megszerkesztve a fogak alakja és a forgácstér: semelyik másik típusnál nem biztosított ilyen hatékonyan a forgácskihullás. Ez a kialakítás csökkentett energiafelhasználást eredményez, de még a fűrészelés is kevésbé lesz zajos tőle. Az optimális formának köszönhetően még berezgésre sem hajlamos egy ilyen minőségi körfűrésztárcsa.

A fogak száma is egy fontos tényező a keményfémlapkás körfűrészlapoknál: a kisebb fogszámmal rendelkező darabok leginkább tömörfa és nyers lemezanyagok gyorsdarabolására használhatók, viszont maga a vágás minősége durvább lesz. Minél több foggal rendelkezik, annál finomabb vágásra használhatsz egy keményfémlapkás körfűrészlapot, habár az is igaz, hogy a sok foggal rendelkező tárcsák inkább puhább anyagoknál alkalmazhatók.

Nézzen szét fogóink között is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 460 Ft - 25 290 Ft
Márka
Munkadarab anyaga
Korong átmérő
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!