Kefe

A magasnyomású mosókhoz használható tartozékok között az egyik legjelentősebb, a kefe tartozék. A különböző kialakítású kefék, tisztítófejek rendkívül hasznosak, mikor egy erősen szennyezett felületet szeretne a sterimóval tisztává varázsolni. A kefék kiválasztásánál mindig fontos, hogy a magasnyomású berendezésével legyen kompatibilis, és az adott felülethez, munkához, a szennyeződés mértékéhez megfelelő legyen. Webáruházunkban nem csak a sterimókból széles a választák, de a különböző kefék, hosszabbítók, tömlők, csatlakozók, szórópisztolyok, fúvókák, mosószertartályok terén is szuper ajánlataink vannak.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
3 290 Ft - 8 290 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
13 termék
13 termék

A magasnyomású mosók kefe tartozékai

A magasnyomású mosók sokoldalúan használhatók, feltéve, hogy megfelelő tartozékokkal rendelkezik hozzájuk. A kefék is ilyen, utólag is beszerezhető tartozékok, sokféle méretben, formában, többféle funkcióval, paraméterrel választhatók. Az, hogy melyik a legalkalmasabb, nagyban függ a tisztítandó felülettől, a tisztítási munkától. Van, amikor egy hagyományos kefe tartozék is bőven elegendő, de olyan is lehetséges, hogy egy rotációs kefére van szükség a szennyeződés eltávolításához. A kínálat bőséges, és mindenkinek más felhasználási céljai lehetnek, ezért nem lehet általánosítani, hogy melyik kefe a legjobb. Az adott felülettől és a szennyeződés mértékétől is függ, ráadásul kompatibilis kell legyen a magasnyomású mosóval!

Kefe

Kefe tartozékok járdalapok, térkő tisztításához

A magasnyomású mosók elterjedése hihetetlenül sokoldalú tisztítási lehetőségeket ad a gép tulajdonosának a kezébe, akár háztartási, akár ipari területen alkalmazza. Manapság kiváló ár-érték arányú gépeket lehet vásárolni, otthoni felhasználásra is érdemes egyszer beruházni. Akár a járdalap, akár a kerítés vagy térkő, medence vagy kerékpár, autó tisztításánál is jó szolgálatot tesznek, elfelejtheti a nehézkes és lassú kézi súrolást, tisztítást. A számos praktikus tartozék tovább bővíti a felhasználási lehetőségek tárházát.

Speciális kiegészítőkkel, mosókefékkel, szórócsővel, forgókefékkel, csőtisztítóval a legmakacsabb szennyeződésekkel is el tud bánni egy magasnyomású mosó. Térkőtisztításhoz fontos, hogy megfelelő sörtéje legyen a kefének, ne tegyen kárt a térkőben, minél nagyobb felülettel rendelkezzen és lehetőleg alkalmas legyen tisztítószer felhordására is.

Tipp: Ha szépen letisztította, rendbe tette teraszát, válasszon hozzá kényelmes, divatos kerti bútort.

Milyen szempontokra figyeljen kefe, tartozék vásárlása, használata során?

  • illeszkedjen a gépéhez, legyen kompatibilis azzal
  • az adott munkához, felülethez, szennyeződés mértékéhez legyen optimális
  • a kiegészítőket, keféket mindig tartsa tisztán és szárazon a következő használatig
  • kefe esetén nem mindegy a szálak anyaga, erőssége, kényes felületeknél körültekintően válassza meg a magasnyomású mosó keféjét
  • figyeljen rá, hogy a kefe milyen maximum vízhőfokot bír el
  • hány Bar a megadott maximális nyomás a kefe esetén
  • van-e a kefének mosószertartálya
  • képes -e a kefe nyomásszabályozásra
  • rotációs -e a kefe, vagyis a víznyomás hatására körbe tud-e forogni, ezzel is növelni a tisztító erejét
  • mekkora az átmérője, ez fontos, hiszen nagyobb felületű kefével jobban lehet haladni

Autók, motorok tisztítása sterimóval és megfelelő magasnyomású mosó kefékkel

Ha az autót vagy a motort, kerékpárt szeretné magasnyomású mosóval tisztítani, fontos, hogy megfelelően tudja habosítani a tisztítószert, a mosószer egyenletesen legyen eloszlatva és optimális, puha mosókefe álljon rendelkezésre a kényes, fényezett felületek kíméletes tisztításához. Ehhez a feladathoz vannak a puha mosókefék, a mikroszálas kefék. Ha nagyobb kényes felületet tisztítana, mint például busz, lakóautó, ahhoz is talál méretben nagyobb, de mégis gyengéd keféket, sőt felnitisztításhoz akár speciális kefék is léteznek, hogy hozzáférjen minden apró részhez.

Lépcsők, térkövek, járdák tisztítása kefékkel

A magasnyomású mosók hatékony tartozékokkal nagyszerűen elbánnak a kültéri szennyeződésekkel is, a teraszokon, erkélyeken megjelenő mohával, a fugákba, mintázatba beült porral.  Ha a kefe fúvókák távolsága a talajtól állítható, nagyobb kőfelületek is könnyedén tisztíthatóak vele. A magasnyomású vízsugár és a kefenyomás kombinációja erőteljes felülettisztító hatást biztosítanak a rendkívül szennyezett felületeken is.

Kefe tartozékát is rendelje a Profibarkácstól!

Webáruházunk kínálatában olyan népszerű gyártók keféi találhatóak az Ön sterimójához, mint a Riwall Pro, Extol, Michelin, Hecht vagy Verto. A kefék változtatásával, cserélésével olyan feladatokat is elvégezhet a sterimóval, melyekre korábban nem is gondolt. Ha gyárilag például adtak hozzá egy teraszmosó kefét, azzal nem tudott eddig autót mosni, de rendelhet egy puhább sörtéjűt, melyekkel a kényes felületek is tökéletesen tisztíthatók, károsítás nélkül.

A magasnyomású mosók tartozékai lehetővé teszik a széleskörű felhasználást, a berendezés ára hamar megtérül, ha a megfelelő kiegészítőkkel bármilyen tisztítási feladatot el tud végezni saját maga.

Ha szabadidejében szívesen olvas barkácsolással, gépekkel, szerszámokkal kapcsolatos cikkeket, vagy kerti, ház körüli teendőkkel kapcsolatos tippeket, kövesse figyelemmel a Profibarkács Blogját!

 

Magasnyomású mosó kefe tartozékokkal kapcsolatos kérédsek

 

Járdalaphoz milyen kefe ajánlott?

Ehhez a tisztítási munkához érdemes rotációs kefét választani, növeli a hatékonyságot.

A kefék sörtéi egyformák?

Nem, vannak keményebb, lágyabb és teljesen puha sörtéjű kefék is a felületi elvárásokhoz igazodóan.

Lakóautót milyen kefével tisztítsak?

Érdemes minél nagyobb felületűt választani, ugyanakkor figyeljen rá, hogy a kényes fényezett felülethez megfelelő legyen a sörte. I