Tömlő

Azok, akik már rendelkeznek magasnyomású mosóval előbb vagy utóbb szükségük lesz kiegészítő tartozékokra, például magasnyomású mosó tömlő vásárlására. Ilyen kiegészítő termék a tömlő is, amelyet megtalálhat webáruházunkban. Általában akkor gondolkodunk el új tömlő vásárlásán amikor már a régi elhasználódott és szeretnénk lecserélni egy újra. Pedig nem árt, ha már előre gondolkodunk és beszerzünk egy tartalék tömlőt is a mosónkhoz, így ha váratlanul tönkremegy nem kell boltról boltra járnunk hogy beszerezzük gyorsan a megfelelő tömlőt, hanem egyből folytathatjuk a munkát egy egyszerű otthoni cserével.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
4 590 Ft - 12 490 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
9 termék
9 termék

Mit kell tudni a magasnyomású mosó tömlőkről általánosságban?

 

A magasnyomású mosó tartozékok között mindenképpen meg kell említeni a különböző hosszabbító csöveket is, amelyek akár 5-15 méter nagyobb mozgásteret biztosítanak számunkra a használat során. Ezek a csövek extrém magas nyomásnak is képesek ellenállni, így bátran használhatjuk a legkülönfélébb feladatok elvégzésére.

Webáruházunkban megtalálhatja a csőtisztító tömlőinket is, amelyek lefolyók, csatornák tisztítására, dugulás elhárítására alkalmasak. Nagynyomású mosóra csatlakoztatva az extra hajlékony nagynyomású tömlővel könnyedén tisztíthatjuk a lefolyót vagy az ereszcsatornát egyaránt.

A magasnyomású mosó tömlő szerkezete

A tömlő egy flexibilis cső, amely víz szállítására alkalmas. A végén egy szórófej található, ami a vízsugarat egy kis ponton engedi át. Általában szintetikus gumiból vagy lágy műanyagból készülnek, több rétegű acélhuzal betéttel megerősítve, hogy a nagyobb víznyomást is elbírják.

Magasnyomású mosóhoz csatlakoztatva többféle házi vagy kerti munkához használhatjuk, de kiválóan ellátja a tereprendezési feladatokat vagy épületek, berendezések, és gépjárművek mosására is alkalmas.

A tömlőket egy bilincses rendszerrel csatlakoztathatjuk egymáshoz. Sokan részesítik előnyben a gyorscsatlakozó rendszer helyett. A tömlővég hollanderrel készül, amelyhez egy menetes véggel csatlakozhatunk, így két vagy akár több tömlőt is összeköthetünk egymással.

 

Nézzünk is pár népszerű, magasnyomású mosó tömlő márkát!

 

Amennyiben jó teljesítményű, strapabíró, megfelelő szerviz háttérrel rendelkező tartozékot keres, amelynek még az ára is kedvező, akkor a Riwall megfelelő választás lehet az Ön számára. Ezekkel a termékekkel a nehéz munka fogalma nem létezik.

A Riwall PRO 8m-es tömlő (REPW 100, 120) a 100 és 120 bar típusú Riwall mosókkal kompatibilisek, és a Riwall PRO (REPW 150, 170) 8m-es tömlő pedig a 150 és 170 bar-os mosókhoz kiváló választás. Fontos szempont, hogy mindig a megfelelő típust válasszuk gépünkhöz!

Az eldugult csatornák miatt már nem kell tovább aggódni, hiszen a Riwall PRO|RI_RACC00015| 7,5m-es csőtisztító tartozéka segít úrrá lenni a dugulás adta kellemetlenségeken. A magasnyomású mosóhoz csatlakoztatható tömlő segítségével időt és pénzt megtakarítva, szakember segítsége nélkül szüntethető meg a probléma.

A Riwall PRO termékekre 1+3 év meghosszabbított garanciát vállalunk.

Az Extol Craft  a legjobb választás azoknak az otthoni ezermestereknek, akik a hobbijukat kedvező áron kívánják űzni. Hobbi kategóriában is extrákat kínál, hiszen hobbiszerszám áron mindent megkap, amit ebben a kategóriában el lehet érni. Igaz ez a magasnyomású tömlőkre is, kedvező áron magas minőségi terméket kapunk.

Az Extol Craft 8,3 m-es hosszabbító tömlő a 413103 és 8895200 magasnyomású mosókhoz megfelelő választás. Ez a gyorscsatlakozóval ellátott tömlő, 60°-os maximális vízhőfoknak is ellenáll és a maximum víznyomása 160 bar.

A gyorscsatlakozó lehetővé teszi a tömlő és a szórófej gyors összekötését és a szórófejek gyors cseréjét minden egyéb segédeszköz nélkül.

A HECHT Hungary Kft. a HECHT termékek hivatalos magyarországi gyártói képviselete. A HECHT márkanév Csehországban közel 26 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. Termékválasztékukat a magyar piaci igényeknek megfelelően alakították ki. Megbízható és magasminőségű termékeket kínálnak a vásárlók számára, amelyek webáruházunkban is elérhetőek.

A Hecht magasnyomású tömlő maximális víznyomás terhelhetősége 180 bar, ami igazán kiemelkedő. Maximális vízhőmérséklete 60 °C, így meleg vizes használatra is alkalmas. Biztosak lehetünk abban, hogy a munkavégzés hatékony lesz. A hossza 10 m, ami elég nagy mozgásteret biztosít.
Kompatibilis: HECHT 320 és 323-as magasnyomású gépekkel.

A nagynyomású tömlő, 8m 8896350 a Heron benzinmotoros magasnyomású mosóval kompatibilis. A 8 m hosszú tömlő segítségével a készüléktől távol is lehet dolgozni (pl. nagyobb magasságokban vagy akár egy teherautó mosása közben).

Magyarországon a HERON készülékek 2006 óta vannak forgalomban. A több ezer eladott készülék és az alacsony szervizstatisztika garantálja a hosszú távú megbízható működést!

A Heron termékei a precíz tervezés és összeszerelés miatt nem csak biztonságosak, de hosszú élettartammal is rendelkeznek. Nem fogja cserbenhagyni! Egy HERON termék megbízhatóan hosszú időn keresztül lesz hű társa.

 

Magasnyomású mosó tömlő a Profibarkács Webáruházban

 

A webáruházunk által forgalmazott összes magasnyomású mosóhoz megtalálható a megfelelő tartozék. Bármelyiket is választja, biztos lehet abban, hogy magasminőségű és megbízható terméket kap kézhez kedvező áron. Legyen mindig napra kész a kertje, amihez segítségül hívhat egy profi fűnyírót  vagy egy fűszegélynyírót.  Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal. Készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Ha pedig tartozékok, hegesztéshez, forrasztáshoz nézzen szét forrasztópáka választékunkban.

 

Hogyan válasszak magasnyomású mosó tömlőt?

 

Milyen hosszú tömlőt válasszak?

Ez egyedi igényektől függ. Ha csak kisebb ház körüli munkákra, tisztításra használja akkor elegendő a rövidebb cső, de ha csatornatisztításra vagy magasabb felületek elérése a cél akkor szükségesebb a hosszabb tömlő beszerzése.

Van-e garancia a tömlőkre?

A válasz igen. Sőt néhány gyártó extra kiterjesztett garanciát is vállal, amely érvényes a nálunk beszerezhető kiegészítőkre is.

Milyen magas nyomásnak állnak ellen a tömlők?

Ez minden tömlőnél egyedi érték vagy a gyártó határozza meg. Mindenképpen a használt magasnyomású mosónkhoz való tömlőt válasszuk, így biztosak lehetünk abban, hogy kibírja azt a víznyomást amire a gépünk képes.