Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: EI_2270080

Einhell Lézeres távolságmérő 50 m TC-LD 50

Egyszerű és pontos mérés max. 50 méterig. Egyszerű hosszúság, terület és térfogat mérés. Automatikus kikapcsolás 3 perc inaktivitást követően. 2x 1,5 V AAA típusú elemmel üzemeltethető
Raktáron
2 év garancia
+ 1 év gyártói kiterjesztett garancia
Bruttó
Nettó
24 990 Ft
23 741 Ft
ProfiClub tagsággal
250 Ft visszajár
Válassz plusz szolgáltatást a termékhez
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: EI_2270080
Bruttó
Nettó
24 990 Ft
23 741 Ft
ProfiClub tagsággal
250 Ft visszajár
barkács
Rendszeres otthoni, vagy könnyű ipari használatra javasolt termék. Gyakori, nehéz ipari felhasználásra a "Profi" jelölésű termékeket ajánljuk.

Részletek

Az Einhell TC-LD 50 lézeres távolságmérő egy könnyen kezelhető készülék, amely 50 méteres hatótávolságával egyszerű és pontos méréseket tesz lehetővé.

A praktikus mérőeszköz segítségével pillanatok alatt megmérheti az egyes szakaszok hosszát, sőt, területet és térfogatot is számolhat vele.

A referenciapontot a készülék elülső vagy hátsó végéhez, illetve az ütközőhöz tudja igazítani. A TC-LD 50 segítségével összeadhatja és kivonhatja az eredményeket, így a számításokat egyszerűen és gyorsan, már a mérés helyén elvégezheti. A Pitagorasz-tétel funkcióval indirekt módon mérheti meg a hosszúságot és a magasságot.

A Min./Max. funkció segítségével tartós mérést is végezhet a készülékkel.

A részekre osztás funkció segítségével pontosan kimérheti az előre betáplált távolságokat, pl. a kerítés oszlopok helyének meghatározásakor.

A legutolsó 20 mért értéket automatikusan tárolja a készülék. A Softgrip felület tovább növeli a komfortérzetet, és még kényelmesebb munkavégzést biztosít.

A felhasználó biztonsága érdekében a lézersugarat csak a BE/KI kapcsoló gomb kétszeri megnyomásával kapcsolhatja be. Ha nem használja a készüléket, akkor 3 perc után automatikusan kikapcsol.

Elem feszültsége: 1,5 V Elem mérete: AAA Eltárolható mérési eredmények száma: 20 db Kikapcsolási idő: 3 min Lézer hullámhossza: 635 nm Mellékelt elemek száma: 0 db Mérési pontosság +/-: 2 mm/m Mérési tartomány (max.): 50 m Mérési tartomány (min.): 05 m Súly: 0,11 Kg

Adatok

Márka
Einhell
Gyártó cikkszám
2270080
Cikkszám
EI_2270080
Tömeg
340 g/db

Használati utasítás

A termékhez tartozó használati utasítást az alábbi gombra kattintva töltheti le: Letöltöm!

Vélemények

0
Átlagos értékelés
vélemény
Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
Véleményt írok!
Einhell Lézeres távolságmérő 50 m TC-LD 50
24 990 Ft
Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod