H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Kiegészítő Tároló Készítése Házilag - 3 Lépésben

Dekoráció
Nehézség:
Idő: Kevesebb, mint 2 óra

Kiegészítő tároló készítése házilag. Mindig jól jönnek otthon az olyan tárolók, amikben az olyan apróságokat lehet tartani, amiket amúgy könnyen elkeverünk. Karóra, telefon, ékszerek tárolására szuper megoldás.

Tartalomjegyzék
Kiegészítő tároló készítése – lépések

Ismét egy újabb videóval és barkácsolással készültünk nektek. A mostani alkalommal a kiegészítő tároló készítése házilag lesz a téma a műhelyünkben, hogy még több hely legyen kisebb tárgyak tárolására.

Kiegészítő tároló készítése – lépések

Először is vegyünk két falapot, amivel ki tudjuk mérni a szükséges méreteket a tárolóhoz. Miután sikerült mindkét munkalapot lemérni és berajzolni a mintát, utána egy asztali fűrész segítségével vágjátok ki a mintát. Majd kézi fúró segítségével pedig fúrjátok bele a szükséges lyukakat is. Mindkét lappon látjátok az anyagba vésett lyukakat illetve a hozzájuk tartozó mintát is amit ennek megfelelően kell kivágni. Miután készen vagyunk az összes elem firmára vágásával akkor ragasztó segítségével kezdjük el össze ragasztani az elemeket. A ragasztás során javasoljuk a szorítók használatot is, hogy ne mozduljanak el a lapok.

Egy satu által fogassuk be a munkalapokat és essünk neki a csiszolásnak. Mi többféle csiszolót is használtunk, de ez is teljesen mértékben egyénfüggő, hogy ki mit preferál, illetve mennyire felszerelt a műhelye. Ha elvégeztük a csiszolást, mi még díszíteni akartuk egy-egy mintával, így lézer segítségével beleégettünk néhány dekorelemet is.

Kiegészítő tároló óráknak

Következő lépésként készítsük elő az összes fa elemet, hogy össze tudjuk rakni a kis tárolónkat. Mi még a szokásos logónkat beleégettük a fa felületére és le is csiszoltuk a tökéletes végeredmény érdekében. Mielőtt viszont összeszerelnénk a darabokat, javasoljuk, hogy ti is kenjétek át szivacs segítségével és egy kis olajjal az összes faelemet.

Amikor ezzel a lépéssel is megvagytok, akkor a talpakat és a hátlapot a vágatok által rakjátok össze, és már meg is van a kis kiegészítő tároló amire kisebb tárgyakat tudtok felhelyezni, mint például karkötő, óra, öngyűjtő vagy akár napszemüveg tárolására is tökéletes. Ha további hasonló tartalmak is érdekelnek, iratkozzatok fel youtube csatornánkra. Vagy ha egy fali kulcstartót készítenél, kattints a fali kulcstartó készítéséről szóló bejegyzésünkre.

Kapcsolódó ötletek

Idő: Teljes délután
Dekoráció

Ez alkalommal egy fali kulcstartót fogunk elkészíteni és megmutatjuk nektek is, hogy otthon, hogyan tudjátok ti magatok is egyszerűen meg csinálni. Első körben készítettünk egy rajzot, ami segít majd minket abban, hogy mi a pontos elképzelés.

Idő: Teljes délután
Dekoráció

Nézzük tehát, hogy jelen esetben ennél a kisszéknél, milyen konkrét lépésekre lesz szükség a teljes felújításhoz.

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!