H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Ajándék Ötletek Férfiaknak

Ajándékötletek

A mai blogbejegyzésben számba vesszük azokat az ajándék ötleteket férfiaknak, melyekkel igazi sikert arathattok, őszintén örülni fog az ajándékozott és nem csak egy újabb kacat lesz a polcon.

Tartalomjegyzék
Ajándék ötletek férfiaknak – az érdeklődési kör feltérképezése
Ajándék ötletek férfiaknak – az érdeklődési körhöz tartozó tippek
Autós, motoros téma– ajándék ötletek férfiaknak 1.kategória
Kerti munkát, kertészkedést kedvelők – ajándék ötletek férfiaknak 2. kategória
Barkácsolók, ezermesterek – ajándék ötletek férfiaknak 3. kategória
Horgászok – ajándék ötlet férfiaknak 4. kategória
Grillezést kedvelő ünnepeltek- ajándék ötletek férfiaknak 5. kategória
Amikor megvan mit szeretnél adni az ünnepeltnek, jöhet a rendelés a Profibarkácstól!

Ajándék ötletek férfiaknak – az érdeklődési kör feltérképezése

A mai blogbejegyzésben számba vesszük azokat az ajándék ötleteket férfiaknak, melyekkel igazi sikert arathattok, őszintén örülni fog az ajándékozott és nem csak egy újabb kacat lesz az „amilyen hamar csak lehet, továbbadni” kategóriában otthon.

Valljuk be őszintén, férfiaknak nem könnyű ajándékot venni, amikor valamilyen alkalom közeleg. Nincs könnyű helyzetben sem a barát, sem a feleség, gyermek, szülő, hiszen a nőknek annyi csecse-becse létezik, ékszer, parfüm, ruházat, lakberendezési termék, de a legtöbb férfi szívét ezek nem hatják meg. Mást kell kitalálni. Lássuk miből induljunk ki.

Férfi ismerősnek, családtagnak ajándékvásárlás előtt mindenképp gondoljuk át, hogy lenti kategóriák közül melyik érdekli leginkább, mit szeret, mit szokott a szabadidejében csinálni.

Az alábbiak közül melyiket szereti az ajándékozandó?

 1. Autók, motorok – szinte nincs olyan férfi, aki ne érdeklődne az autók iránt, és sokan maguk végzik a járművek bütykölését, felújítását, karbantartását.
 2. Kerti munka, kertészkedés, kertépítés, kertszépítés- sok férfi a kerti munka végzésével tud kikapcsolni, és olyan is, aki -bár annyira nem kedveli- de kénytelen elvégezni, nos nekik is számtalan praktikus és a munkát megkönnyítő ötlettel fogunk szolgálni.
 3. Barkácsolás, ezermesterkedés – sokan végzik a ház körüli teendőket saját maguk, akár azért, mert imádják, akár azért, hogy a szakember munkadíján spóroljanak, mindenesetre egyre jobb eszközök és gépek állnak a barkácsolók szolgálatában, könnyítik, egyszerűsítik az életet.
 4. Horgászat- ez szintén sok férfi kedvenc elfoglaltsága, ebben a kategóriában is lehet ötletes, hasznos ajándékot adni a pecaboton túl is.
 5. Grillezés – ez is kedvelt időtöltés lehet, és a grillezés élményét számos kiegészítővel lehet növelni.

Ajándék apukáknak

Ajándék ötletek férfiaknak – az érdeklődési körhöz tartozó tippek

Autós, kertészkedős, barkácsolós típus? Szeret horgászni vagy grillezni? Azt gondolom, az a célravezető, ha nem abból indulunk ki, hogy mi a szakmája és ahhoz ajándékozunk valami „munkaeszközt”, hanem inkább ahhoz a tevékenységhez, amit valóban szeret, a hobbija, feltölti és örömmel végzi. Persze van, akinek a munkája és hobbija ugyanaz, az a legszerencsésebb helyzet.

Azért fontos, hogy ne „munkaeszközt” adjunk, hanem örömforrást, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy hölgyek esetén sem feltétlen arat osztatlan sikert például egy szuper vasaló, ha egyébként a háta középre sem kívánja a vasalást, ugyanakkor határtalan boldogságot érezhet mondjuk egy új szuper ionos hajkímélő hajszárító miatt, ha szeret a hajával foglalatoskodni. Lássuk tehát az ajándékötleteket férfiaknak!

Autós, motoros téma– ajándék ötletek férfiaknak 1.kategória

Akik szeretnek elmerülni az autós műsorokban, magazinokban, előszeretettel nézik az autó felújítós adásokat, ők általában szeretnek az autóval, motorral foglalatoskodni, tisztogatni, karbantartani, csinosítani, szerelni is. Talán ők az egyik legkönnyebben ajándékozható kategória. Az egyik szuper ajándékötlet lehet nekik egy aláfekvő vagy szerelőszék, mivel erre sokan nem költenek, ha nem ez a napi munkájuk, pedig egy aláfekvő nagy segítség szerelésnél, főleg, ha nincs szerelőakna. Egy jó kis krokodilemelő szintén örömet fog okozni az ünnepeltnek, hiszen általában csak a gyengébb, gyári, ami megvan, ami adott, de az össze sem hasonlítható egy ilyen emelővel.

Szintén örömfaktoros lehet egy jó kis hibakiolvasó, ugyanis a mai, sokszor túlzottan is elektronikás járművek hajlamosak ilyen-olyan hibajelzésre, nagy segítség, ha maguk is ki tudják olvasni a hibát, nem kell autóvillamossági szerelőhöz menni.

Az autókért rajongóknak vehetünk számtalan féle kéziszerszámot is, fogókat, kulcsokat, készleteket, autós kompresszort, de akár autós porszívót is, ha szeretik mindig minden körülmények között tisztán tartani a gépkocsit.

Kerti munkát, kertészkedést kedvelők – ajándék ötletek férfiaknak 2. kategória

A kerti munkát sokan szeretik, a természetben eltölteni a szabadidejüket, ugyanakkor ez szükséges tevékenység is, ha valaki kerttel rendelkezik. Alap eszközök, mint fűnyíró, gereblye, kerti fűrész, permetező, talicska a legtöbb kertésznél fellelhetők, próbáljunk picit másfelé is gondolkodni. Ha van hely a kertben, esetleg hallottuk már korábban, hogy de jó lenne egy kerti tó, ajándékozhatunk egy, a webáruházunkban is megtalálható műanyag tómedret, és ezzel elindítjuk a lavinát, hetekig eltartó foglalatosságot adunk ajándékba. Aki viszont már kerti tóval rendelkezik, számos dekoráció, vízeséselem, csobogó közül is választhatunk számára, sok jópofa ötlet van. A kerti tó építéséről szóló bejegyzésünkben rengeteg hasznos tippet is adunk.

Lehet, hogy van ugyan fűnyírója az ajándékozandó férfinak, de ha nem kedveli a fűnyírást, sokat segíthet rajta egy szuper robotfűnyíró. Elvégzi helyette a munkát, garantáltan áldani fogja a nevünket minden alkalommal, mikor dolgozni fog a robot, ő pedig pihen. Hasonlóan beletrafálhatunk egy kapálógéppel is, igazán hatékony segítőtárs lehet.

Természetesen kertkedvelő személynek nagyon sok más hasznos kiegészítőt, szerszámot, gépet vehetünk, mint például:

 • ágvágót, aprítót
 • gyepszellőztetőt
 • lombszívót, lombfúvót
 • bozótvágót
 • metszőollót
 • tűzifa tárolót, kerti kisházat
 • egy szuper nagynyomású mosót (ezzel rendben tarthatja a portát is, nemcsak a kertet)

Nagy valószínűséggel egyikkel sem lövünk mellé, bármelyiket is választjuk. Nyilván döntő, hogy milyen értékben és kinek szeretnénk az adott ajándékot, mennyire ismerjük, hogy mire lenne pontosan szüksége, vagy olyat akarunk venni, amit biztosan tud használni. Mindegyik terméket megtalálja webáruházunkban!

Ajándéknak örülő férfi

Barkácsolók, ezermesterek – ajándék ötletek férfiaknak 3. kategória

A hobbi barkácsolók, ügyes kezű ezermesterek köztünk élnek. Biztosan van mindenkinek legalább egy ilyen férje, édesapja, fia, testvére vagy barátja, akik minden ház körül felmerülő problémára tudják a megoldást, van szerszámuk és meg is tudják oldani a feladatot. Nos, nekik egyrészt nehéz megfelelő ajándékot venni, mert sok szerszámuk már megvan, ugyanakkor annyira nagy manapság a kínálat, és olyan sok hasznos szerszám és gép létezik, hogy egy kis időt rászánva biztosan sikerül örömöt okozó ajándékot találni. Nézzük meg először a fúrók, csavarozók és tartozékok terén mi az, amit jónak látunk, esetleg tudjuk, hogy nincs neki még, vagy nem annyira korszerű. Ez egy barkácsolónak mindig jól jön.

Ugyanígy a garázsban, műhelyben különböző tárolók, polcok, szerszámos- ládák, kocsik, de hasznos lehet a ragasztópisztoly, tűzőgép is. Ha a műhelyében nem egy stabil satupad van beállítva, csak egy régi konyhaasztal, vehetünk azt is, garantált lesz a siker. Gondolkodhatunk még gyaluban, köszörűben, polírozóban, hegesztőben vagy egy jó kis kompresszorban is, attól függ mit szokott, mit szeret csinálni emberünk.

Horgászok – ajándék ötlet férfiaknak 4. kategória

A horgászni szerető fiúk, férfiúk, kis és nagyfiúk biztosan megvették már a pecabotot, orsót, damilt, horgot és a csalit, de mi van még, ami jól jöhet nekik horgászatnál?

A csíkos strandszék is elmaradhatatlan, fölé akár egy kisebb napvitorla vagy napernyő, de hűtőtáska a behűtött sörnek, túrahátizsák, kemping gáztűzhely szintén praktikus ajándékok. Lehet, hogy ilyen felszereléssel már helyben a vízparton elkészítik a finom halas fogásokat. Egy túlélőkészlet pedig minden horgásznak kötelező darab kint a természetben!

Grillezést kedvelő ünnepeltek- ajándék ötletek férfiaknak 5. kategória

Nincs is annál jobb, mikor néhány sör mellett, család vagy jóbarátok társaságában a házigazda grillen elkészíti a finomabbnál finomabb húsokat, zöldségeket, hamburgereket, vagy éppen bográcsban főzi a slambucot, amihez az asztalon várakozik a hideg kovászos uborka. Őket meglephetjük egy jó minőségű bográccsal, húspréssel, tűzbegyújtó eszközzel, vagy akár smokerrel, ha tovább csiszolná menükínálatát, szívesen próbál ki új dolgokat. Szuper ötlet lehet még a halsütő rács, csipeszek, hamburgerhús formázók, grillnyársak. Egy kerti pizzasütővel is megajándékozhatjuk, hogy kemencés pizzát is készíthessen a vendégek nagy örömére.

Ajándékdoboz

Amikor megvan mit szeretnél adni az ünnepeltnek, jöhet a rendelés a Profibarkácstól!

Bármelyik is a hobbija az ajándékozandónak a felsoroltak közül, a Profibarkács webáruházban mindegyikhez van megfelelő termék, nem is egy, óriási a kínálat és a legnagyobb nevekkel dolgozunk együtt, mint például a Fiskars, Yato, Neo, hogy mindig kiváló minőséget adhassunk vásárlóinknak.  A fenti ötleteken túl pedig az ajándék mellé be lehet dobni a kosárba egy jópofa autószerelő-, horgász-, barkács-, kertész pólót, mely azonnal fergeteges hangulatot fog teremteni, amint az ajándékozott magára ölti.  Szuper ajándékötlet férfiaknak tehát létezik, csak meg kell találni, aztán rendelni és átadáskor együtt örülni a jól sikerült választásnak.

Kapcsolódó ötletek

Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Ebben a bejegyzésben segítünk nektek felkutatni az 5 leghasznosabb barkácsgépet, melynek ára 30 ezer forint alatt van.

Kerti gépek és kéziszerszámok útmutató

A robotfűnyíró előnyei közé tartozik, hogy nem kell mellette állni, szinte magától dolgozik, illetve nagyon biztonságos is. De lássuk a többit!

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!