Lézeres céltábla

A lézeres céltábla használata növeli az építőipari munkák hatékonyságát, pontosságát és minőségét, miközben csökkenti a hibák és felesleges költségek lehetőségét. Ezáltal segít a munkafolyamat időben történő befejezésében.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 090 Ft - 1 590 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
6 termék
6 termék

LÉZERES CÉLTÁBLA

A lézeres céltábla felgyorsítja és lényegesebben precízebbé teszi az építési és szerelési munkálatokat. Használatával a lézer fénye láthatóvá válik még erősebb fényviszonyok mellett is. Elsősorban beltéri munkához javasolt. A lézeres céltáblába épített mágnesnek köszönhetően a fém profilokhoz, csövekhez gerendákhoz könnyen felhelyezhető, a céltábla egyik oldala cm, míg a másik Inch-ben van kiosztva.

lézeres céltábla

A lézeres céltábla leggyakoribb felhasználási területei

 • Építkezési munkák: Az építési területen a lézeres céltábla segíthet az építőipari mérnököknek és munkásoknak a pontos magasságok és távolságok mérésében. A lézeres távolságmérők és lézeres szintezők használatával könnyedén meghatározhatják a pontos alapvonalakat, függőleges és vízszintes síkokat, illetve függőleges magasságkülönbségeket.
 • Betonozás: A lézeres céltábla és lézeres szintezők segítségével a betonozási folyamatoknál pontosan beállítható a beton magassága és síkossága, amely növeli az épület szerkezeti stabilitását.
 • Nyílászárók telepítése: A lézeres céltábla és lézeres mérőeszközök segíthetnek a nyílászárók (pl. ablakok, ajtók) pontos telepítésében, hogy megakadályozzák a huzatot és a víz beszivárgását.
 • Tetőfedés: A lézeres távolságmérők és lézeres szintezők alkalmazhatók a tetők hajlásszögének és magasságának meghatározására, hogy az optimális csapadékvíz-elvezetést biztosítsák.
 • Falburkolatok és csempék telepítése: A lézeres céltábla és lézeres szintezők segítenek a falburkolatok, csempék és járólapok pontosan vízszintes és függőleges telepítésében.
 • Tereprendezés és útépítés: A lézeres távolságmérők és szintezők segíthetnek a tereprendezésnél, útépítésnél és felújításoknál a megfelelő dőlésszög és magasság beállításában.

A lézeres mérőeszközök, például a lézeres szintező nagyobb pontosságot és hatékonyságot biztosítanak az építési folyamatok során, csökkentve az emberi hibák lehetőségét és időt takarítva meg a munkafolyamatokban.

A lézeres céltábla használatának előnyei:

 • Pontosság: A lézeres céltábla és lézeres mérőeszközök rendkívül pontosak és megbízhatóak. A lézersugarak lehetővé teszik az építőipari szakemberek számára, hogy milliméteres pontossággal mérjenek és célozzanak, ami kritikus fontosságú az építőelemek és szerkezetek pontos illesztéséhez.
 • Időmegtakarítás: A lézeres céltábla használata jelentősen csökkentheti az időt, amelyet az építési folyamatok során az alapvető mérések és célzások elvégzésére fordítanánk. A gyors és pontos mérés lehetővé teszi a feladatok hatékonyabb elvégzését, ami növeli a produktivitást és csökkenti a teljes munkafolyamat időtartamát.
 • Egyszerű használat: A legtöbb lézeres mérőeszköz könnyen kezelhető, ami azt jelenti, hogy az építőipari szakemberek gyorsan elsajátíthatják azokat és hatékonyan alkalmazhatják a munkájukban.
 • Jobb minőségű munka: A lézeres célzással és mérési technológiával elkerülhetők az emberi hibák és pontatlanságok, ami javítja az építési projektek minőségét és hosszú távú megbízhatóságát.
 • Biztonság: A pontos célozás és mérés segít elkerülni a biztonsági kockázatokat és baleseteket az építési területeken. A pontos telepítés és illesztés csökkenti a szerkezetek és építőelemek esetleges hibás működésének kockázatát.
 • Költségmegtakarítás: A lézeres céltábla és lézeres mérőeszközök használata lehetővé teszi a pontosabb anyagbeosztást és anyagfelhasználást, amely hozzájárul a felesleges költségek csökkentéséhez és a költséghatékonyság javításához.
 • Rugalmasság: A lézeres mérőeszközök különböző területeken használhatók az építőiparban, így sokféle feladat megoldására alkalmasak, például tereprendezés, alapozás, építési keretek kialakítása, tetőfedés és belső burkolatok telepítése.

Összességében a lézeres céltábla használata növeli az építőipari munkák hatékonyságát, pontosságát és minőségét, miközben csökkenti a hibák és felesleges költségek lehetőségét. Ezáltal segít a munkafolyamat időben történő befejezésében.

Kínálatunkban az Extol Premium és a Neo lézeres céltábláit találhatja meg.