Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: JW_LG1665

Juwel komposztáló AEROPLUS 6000

Többkamrás "intelligens" komposztáló , méretei 78 x 78 x 105 cm, tartalma kb. 600 L.
Bruttó
Nettó
156 890 Ft
149 046 Ft
ProfiClub tagsággal
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: JW_LG1665
Bruttó
Nettó
156 890 Ft
149 046 Ft
ProfiClub tagsággal

Részletek

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA

A VILÁG ELSŐJE - A JUWEL AEROPLUS 6000 az első komposztáló, amely intelligens többkamrás rendszerének köszönhetően gyorsan és könnyedén biztosítja a kiváló komposztot. Minden modern kert számára készült.

Az egyedi és gyönyörű kialakítás mellett az új JUWEL AEROPLUS 6000 komposztáló mindenekelőtt az intelligens többkamrás rendszerével tűnik ki, amely rövid idő alatt kiváló komposztot "termel" a komposztált anyag fáradságos és időigényes mozgatása nélkül.


Alapvető funkciók:

 • az intelligens többkamrás rendszer megkíméli a komposztált anyag keverési munkáját

 • nagyméretű töltő- és mintavevő szárnyak befogható szélvédelemmel

 • állítható szellőzés nyári / téli üzemhez

 • a komposzt könnyű eltávolítása az alsó kamrából

 • gyors komposztálás ellenőrzött levegőztetéssel

 • az AeroPlus 6000 komposztáló kialakításával harmonikusan illeszkedik minden kertbe
Az anyag komposztká történő átalakítása a komposztáló belsejében történik. A keverést és a levegőztetést a kamra ürítése során végezzük. Lehetséges nagy mennyiségű komposztálandó anyag elhelyezése az A gyűjtőkamrában. Ezután a masszát a B komposztáló kamrába öntik, ahol maga a komposztálási folyamat kezdődik. A komposztáló kialakításának köszönhetően az oxigén a kamra minden oldaláról táplálkozik, ami fokozza a komposztálási folyamatot. Ha nagy mennyiségű hulladékhő keletkezik, a térfogat csökken és nedvesség szabadul fel. A komposztálás történhet teljesen zavartalanul, mert a friss anyagot egy külön A töltőkamrához adják, és így nem zavarja a B komposztálás folyamatát. A gyakorlatban a komposztált anyag rotációs szárnyon át önthető a C kamrába, ahol a komposzt érlelődik 6-8 hét.


A komposztálási folyamat több szakaszban zajlik: 1. A komposzt anyagát a gyűjtőkamrában egy nagy töltőfedél (szélvédelem) segítségével helyezik el. Ez a tér lezárt (anaerob), így megakadályozza a repülő rovarok hozzáférését, és ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a komposztált anyag megtartsa nedvességét.

 2. A gyűjtőkamra feltöltése után nagyobb mennyiségű zöld anyag kerül (öntik) a komposztáló kamrába. A leendő komposztot minden oldalról ebben a kamrában levegőztetik. Az intenzív oxigénellátásnak (nyári / téli befúvó levegő szabályozás) köszönhetően a gyors komposztálás egyidejűleg zajlik a tömeg intenzív melegítésével. Ennek során nedvesség szabadul fel, és a B komposztáló kamra térfogata folyamatosan csökken. Az A gyűjtőkamra így akár háromszor is kiüríthető.

 3. Körülbelül 6-8 hét elteltével, az évszaktól és a komposztált tömegtől függően, a B kamrát forgattyús forgattyú segítségével kiürítjük, és a tömeget a C kamrába öntjük.

 4. Az érlelő, a komposztálási folyamat intenzívebbé miatt az érintkezés a komposztált anyag a földön, és a különböző talajban élő organizmusok, amelyek bejutni a komposzt egy rövid időre. Ezután a komposzt fokozatosan eltávolítható az alsó szárny kinyitása után.


Az Aeroplus 6000 komposztálót az Osztrák Mikrobiológiai Egyetemmel szoros együttműködésben fejlesztették ki, több éves tesztelés alatt.


Értesítés:


 • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgálA csomag méretei: • csomag 78 x 78 x 105 cm / 27 kg / 600 L


JUWEL - MŰKÖDIK !!!

Adatok

Márka
Juwel
Gyártó cikkszám
LG1665
Cikkszám
JW_LG1665
Tömeg
27 kg/db

Vélemények

0
Átlagos értékelés
vélemény
Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
Véleményt írok!
Juwel komposztáló AEROPLUS 6000
156 890 Ft
Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod