Karácsonyi világítás

Az ünnepek közeledtével mindenki elkezd gondolkodni hogyan is tudná meghittebbé tenni otthonát vagy üzlethelyiségét. Ehhez a legjobb mód, ha fényekkel, karácsonyi világítással dobjuk fel kívül-belül a helységeket, erre a legalkalmasabb a fényfüzért vagy fényhálót használni, persze nem kötelező csak ünnepekkor használni. Ha pedig csak a minden napokra gondolunk jó megoldás a beépített LED világítás, ami egyszerre költséghatékony, modern és elektroszmog mentes. Ilyenkor a LED szalag vagy LED sor a legjobb megoldás.

Karácsonyi fényfüzér, fényháló, LED szalag, LED sor

Miért is jó a LED világítás?

A LED fény másnéven kékfény 1994-es feltalálása óta egyre elterjedtem a világon, ami nem csoda, hiszen nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik. Olyanokkal, mint például hogy nagyon tartós fényforrás, nincs helyigénye így rendkívül kis helyen is elfér, ellenáll a környezeti hatásoknak, rendkívül hatékonyan alakítja át az elektromos energiát fény energiává, minőségtől és kialakítástól függően akár 15.000-100.000 órán át működnek, de van olyan, ami gyakorlatilag örökéletű. Sok helyen fedezhetjük fel mindennapjainkban, is mint például a jelző lámpák, kivetítők és még a köz világításában is, de a háztartásban is egyre több helyen vannak jelen, hiszen csaknem 100%-os energiatakarékos megoldás és ez fontos a globális felmelegedés elleni harcban is.

Miért jobb a LED az izzószállas fényforrással szemben?

LED fényforrás

Izzószálas fényforrás

Elsősorban nem tartalmaz üveget így tehát nem törik és bírja mechanikai hatásokat ezért biztonságos Könnyen törnek üvegburájuknak köszönhetően, nem túl strapabíró, és még izzószáluk is elpárolog idővel
Nem melegszik így fény leadás közben is megfogható balesetveszély mentes Hamar felmelegszik ezáltal néha szét is robbannak, ami elég baleset veszélyes, gyakoriak a gyermek égési sérülések
Nagy távolságban is képesek fényt leadni ezért használják a köz világításban és a járműiparban Kicsi hatótávolságúak és piros- sárga színük nem szabályozható
Korlátlan forma világa nagyon előnyös a belső építészetben és a gyártási folyamatoknál Korlátozott forma világa miatt nem készíthető egyedi világítási megoldások és még az anyag felhasználása is közvetett
  1. Fényfüzér

Weboldalunkon sokféle LED-es fényforrással találkozhatsz, mellyel hozzájárulhatsz a bolygó megmentéséhez és még az élettered is biztonságosabbá teheted általuk, vagy csak egyszerűen dekorációként is használhatod, íme, néhány termék a profibarkács.hu -ról :

 A fényfüzért legtöbbször a fenyőfa, műfenyő (melyet szintén megtalál webshopunkban díszítéséhez használjuk, de sokszor lehet látni kerítésre, korlátra vagy a falra akasztva. Sokféle színben megtalálható a fényfüzér a profibarkacs.hu -n például: egyszerű meleg fehér/hideg fényűek, egy színűek, és szín váltóak is, amit már csak a díszítés többi eleme határoz meg. Nem számít, hogy kis területre vagy nagyterületre szeretnéd használni ugyanis sokféle hosszúság közül, választhatsz nálunk és nem kell aggódnod a fogyasztása miatt, hiszen a LED izzók nagyon takarékosak és hosszú életűek. Az ünnepek végével pedig könnyedén összeszedheted és elteheted a következő szezonra.

  1. Fényháló

A fényhálót inkább nagyobb felületekre (pl.: fák törzsére, oszlopra, kirakatokba, ablakokba) alkalmazzuk, hiszen nem kell többször körbe tekerni és nem kell félni, hogy lecsúszik ezzel elrontva a díszítésünket. LED hálónk a füzérhez hasonlóan energia és még idő takarékos is, főleg ha nem szeretnénk órákat tölteni a díszítéssel, és ha még kertünk is van a fákat is ünnepi hangulatúvá varázsolhatjuk pár perc alatt. A hálós szerkezete miatt a szimmetria kedvelőit is elvarázsolhatja az ünnepek alatt, hiszen nem kell méregetni a tökéletességhez. Kétféle színben kapható meleg illetve hideg fehér színben melyet nem ront el a fekete kábel.

  1. Karácsonyi LED szalag, LED sor

A LED szalag másnéven Led sor ideális rejtett világítások kialakításához, mint például a gardróbszekrény, a konyha pult, lépcsők, szegélyek, bárpultok megvilágításához. Használhatjuk dekorként is, hiszen létezik belőle színes vagy szín váltós is és még van, amit távirányítóval is irányíthatunk messziről. Elhelyezése roppant egyszerű, hiszen legtöbbjük ön tapadós és ezáltal könnyen eltávolíthatok, és újra felhasználhatok, és még méretre is szabhatjuk, ha esetleg hosszabb, mint amire szükségünk van. Mind amellett hogy költséghatékony és környezetbarát, nagyon modern hatást kelt akár egy magas belmagasságú helyen, akár egy alacsony belmagasságú helyen ahol egy lámpa útban lehet, nagyon biztonságos így gyermekek vagy kiskedvencek mellett is megállja a helyét. De ne feledkezzünk meg például a sókristály lámpánkról (https://profibarkacs.hu/Solampa-sokristaly) mellyel egyszerűen dobhatjuk fel éjjeli szekrényünk vagy dohányzó asztalunk.

Összeségében mindegyikfajta világítás megállja a helyét a minden napokban és különleges alkalmakkor is, a LED izzók miatt mindegyik fénysor környezetbarát, hosszú életű nem melegedő és vibrálás mentes mely nagymértékben csökkenti az elektroszmog keletkezését és mind ezt megtalálod nálunk a profibarkacs.hu-n kedvező áron.

Ne felejtsd el megnézni további termékeinket sem, találhatsz nálunk kerti világításhoz többféle megoldást, válogathatsz kedvedre fej-, asztali- és elemlámpáink között, de ne feledkezz meg égőink között is bátran válogatni kedvedre. Megrendelni kívánt termékeidet sokféleképpen veheted akár személyesen csomagpontokon vagy futárszolgálattal házhoz is visszük neked, a fizetést is sokféleképp elintézheted akár előre kártyával vagy akár után vét is megteheted. Ha kérdésed van ügyfélszolgálatosaink minden munkanapon 8:00-16:00 óra között állnak rendelkezésedre.