Csempe emelő

Burkoló szerszámaink  között találhatja meg az igényeit leginkább kielégítő csempe emelőt,  csempefogót, mellyel megkönnyítheti és egyszerűbbé teheti a burkolási munkálatokat. Ez a népszerű burkolószerszám nemcsak a csempék megfelelő pozícionálását segíti, de ajtók beszerelésénél, gipszkartonozási munkálatoknál, illetve egyéb nagyobb méretű elemek beépítésénél is hasznára fog válni.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 990 Ft - 4 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
3 termék
3 termék

A csempe emelők funkciója

Amennyiben konyháját, fürdőszobáját újítja vagy éppen a teraszt burkolja, biztosan szüksége lesz csempe emelőre vagy csempefogóra/ járólap fogóra, hiszen a csempézés alapvető munkaeszköze a csempe emelő.

A csempe emelő megkönnyíti a különféle formájú és méretű hidegburkolat elhelyezését, pozícionálását anélkül, hogy fennállna a sérülés veszélye. Ez a közkedvelt burkolószerszám segíti a csempék első sorának megfelelő kialakítását úgy, hogy az tökéletes vízszintben és egyenesen legyen álljon!

A csempe emelő akár gipszkarton lapok felszerelésénél, ajtók beszerelésénél, egyéb nagyobb méretű építészeti elemek elhelyezésénél, emelésénél, szintezésénél is elengedhetetlen. Nemcsak szakemberek nélkülözhetetlen munkaeszköze, de ezermesterek, barkácsolók is profi munkát végezhetnek a használatával.

A csempe emelők a lerakandó csempék hatékony és precíz, gyors kiegyenlítését szolgálják. A szerszám különböző mérető kerámia és porcelán csempék és padlólapok kiegyenlítését végzi el. Általában a pillangócsavar kicsavarásával és a fogak mentén történő mozgatással a kliphez igazítható a méret és a kartávolság is állítható.

A járólap emelők anyaga

Kínálatunkban szereplő járólap fogóink horganyzott acéllemezből készültek, így kiválóan alkalmasak nehéz építőelemek, deszkák, téglák kezeléséhez. Galvanizált felületkezelésű anyagról van szó, amely ellenállóbb a korrózióval szemben, valamint az ilyen módon felületkezelt szerszám ennek az eljárásnak köszönhetően erősebb is.

A galvanizálás egy elektrokémiai eljárás, melynek során főként fémet (néha műanyagot is) egy másik fémréteggel vonnak be. A galvanizálás célja, hogy korrózió elleni védelmet erősítsen és a kezelt felületet keményítse.

Járólap emelőink markolatát tekintve műanyag fogantyús, kialakítása ergonomikus, így kényelmes fogást, stabil tartást tesz lehetővé munka közben.

A csempe emelők méretei

Webáruházunk kínálatában 100 mm-es, 300-500 mm-es és 400-600 mm-es hosszúságú csempe emelők közül szerezheti be az ideálisat. A járólapfogó kiválasztásánál szempont még a maximális emelőmagasság is. Ezekkel a hatékony burkoló szerszámokat elemek precíz pozícionálására, emelésre és süllyesztésre terveztek, mely sérülésveszély nélkül teszi lehetővé adott elemek elhelyezését.

A csempeemelők, járólapfogók használata

Csempeemelővel a munka pontosan, precízen elvégezhető, ráadásul hatékonyan és gyorsan tudunk dolgozni vele. Nem kell már az első sorok méregetésével, vízszintezésével bajlódnunk, hiszen csempeemelőnk kifejezetten erre a célra lett kialakítva.

A beállítandó elemet a csempeemelő alsó kis lábára elhelyezzük és a kar lenyomásával megemeljük az elemet a kívánt magasságba. A magasság szabályozható, amelyet a dugattyún lévő skála jelez. A legjobb eredményt akkor érjük el, ha két vagy több emelőt is elhelyezünk az emelni kívánt elem alatt annak méretétől függően.

Burkolás házilag – csempe emelő és egyéb szükséges kéziszerszámok

Ha már felmerült a burkolás szükségessége otthon, kérdés, hogy szakembert hívjunk vagy magunk végezzük el a munkát. Természetesen kell hozzá némi kézügyesség és elszántság meg persze profi burkolószerszámok! Ha a burkolást házilag végezné el, van néhány fontos burkoló szerszám, melyekre feltétlenül szükség lesz! Ilyenek a:

 • fogazott glettelő
 • csapózsinór
 • gumikalapács
 • csípőfogó
 • fúró és csatlakoztatható keverőlapát
 • csempevágó
 • gyémánt lyukfúró
 • vízmérték
 • gumis fugázó
 • fugakereszt
 • lapszintező

A Yato járólap- és csempeemelők galvanizált felületkezelésűek, horganyzott acéllemezből készülnek, ami garantálja az eszköz hosszú élettartamát.

Csempeemelők házhozszállítással

A szakembereknek alapvető eszköz egy minőségi csempeemelő, de ha a burkolás házilag történik, akkor is mindenképp érdemes beszerezni egyet! A precíz és minőségi munkához a megfelelő célszerszám elengedhetetlen, ami valóban segít a feladat könnyebb elvégzésében és a minőségi végeredmény elérésében.

Burkolásnál, csempézésnél a csempeemelők mellett csempevágó , fugakihúzó eszközökre is szüksége lehet, a Profibarkácstól ezeket is megrendelheti házhozszállítással a legnagyobb gyártók kínálatából!

Vásárolja meg a legjobb csempeemelőt, járólapfogót webáruházunkból az otthona kényelméből, rendeléskor pedig ne felejtsen el regisztrálni! A későbbiekben a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket élvezheti minden egyes rendelésnél!