Benzin- és olajleszívó

Az olajleszívó és üzemanyagszívó pumpák alkalmasak különböző folyadékok, üzemanyagok, olajok leszívására. A pumpás kivitelűek egyszerű pumpás mechanizmussal működnek. A gumicsövet bele kell ereszteni a tartályba és a pumpa segítségével átszivattyúzni a leszívó tartályba. Vásárlás előtt érdemes körültekintően választani a tartály térfogatát és a gumicső hosszát illetően!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 290 Ft - 31 590 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
11 termék
11 termék

Benzin- és olajleszívó

Autófelszereléseink, kiegészítőink között olyan hasznos eszközöket szerezhet be, mint a benzin- és olajleszívó vagy éppen egy akkus bikázó, vontatókötél, autós kompresszor és sok száz hasznos kiegészítő. Az üzemanyagleszívók minden autó, motortulajdonosnak kell, hogy legyenek a garázsában, műhelyében, hiszen segítségükkel eltávolítható az üzemanyag vagy olajmaradék, leüríthetőek a tartályok.

Olaj és üzemanyag leszívó pumpák

Az olajleszívó és üzemanyagszívó pumpák alkalmasak különböző folyadékok, üzemanyagok, olajok leszívására. A pumpás kivitelűek egyszerű pumpás mechanizmussal működnek. A gumicsövet bele kell ereszteni a tartályba és a pumpa segítségével átszivattyúzni a leszívó tartályba.

Vásárlás előtt érdemes körültekintően választani a tartály térfogatát és a gumicső hosszát illetően!

Kézi olajszivattyúk

Webáruházunkban megtalálhatóak a kézi olajszivattyúk is, melyek kisebb térfogattal rendelkeznek, mint a leszívó pumpák. Gépek, berendezések beltéri és kültéri kollektoraiból történő olaj utántöltésére vagy eltávolítására tervezték. Könnyen, gyorsan használatba vehetőek, tisztántartásuk sem bonyolult. Ár-érték arányban kiválóak, az űrtartalmuk ugyanakkor kisebb, mint a leszívó pumpáknak.

Einhell benzin- és olajleszívó pumpa a Profibarkácson

A Profibarkácson az Einhell benzin és olajleszívó pumpáját is beszerezheti 1,6 literes tartállyal és 1,3 méteres csővel.

Az üzemanyag- és olajleszívó pumpa segítségével könnyedén és biztonságosan leürítheti az üzemanyagtartályokat és eltávolíthatja a hordókban lévő üzemanyag- vagy olajmaradékokat. A gyors szivattyúzást az erős vákuumszivattyú teszi lehetővé. A nagy méretű tartálynak köszönhetően nagyobb mennyiségű olajat és benzint is leszivattyúzhat anélkül, hogy meg kelljen állnia kiürítenie az edényt.

A szivattyúhoz mellékelt hosszú leeresztőtömlő segítségével még a nagyobb/mélyebb üzemanyagtartályok alját is elérheti.

A szorítókapocs megakadályozza, hogy a csőben maradt anyag kifolyjon; a munkaterület így mindig tiszta marad.

 

Benzin leszívás hatékonyan pumpás leszívóval!

Sokan mezei gumicsövet alkalmaznak benzin vagy olaj leszívásához, de ez veszélyes, könnyű belekortyolni a benzinbe, gázolajba, komoly baj lehet belőle. Nemcsak lenyelésük veszélyes, már a belélegzett gázoktól is egészségkárosodás léphet fel! Ezért fontos, hogy lehetőleg ne „sima” csövet használjon üzemanyag leszívásához! Léteznek golyós benzinszívó csövek, amit nem kell szívogatni, és nem kerül a benzingőz a tüdőbe, de rutint igényel, hogy a csövet úgy mozgathasd, hogy az üzemanyag tankból meginduljon az üzemanyag. Mindegyik csöves módszernél előfordulhat, hogy kiloccsan a benzin, szennyeződik a környezet.

A kézipumpás olajszívó csövek hatékonyak és elérhető árban beszerezhetőek, bármikor kéznél vannak, amikor csak szükség van rájuk! Talán picit lassabb a művelet, mivel a pumpát pumpálni kell, mégis egyszerűbb megállítani és minden szempontból kevesebb a veszteség, hatékonyabb a munkafolyamat!

Ha egy minőségi, strapabíró üzemanyag kannát is beszerezne, bőven talál választékot nálunk, közel 30 féle benzinkanna kínálatából!

A legjobb minőségű olaj- és benzinleszívó pumpák

Választásnál ajánlott néhány paramétert figyelembe venni, hogy a legjobb olajleszívót, benzinleszívót szerezhessük be! Így például:

  • a leszívó alapanyaga

A jó minőségű olajleszívók általában tartós polietilénből készülnek, nem rozsdásodnak, nem korrodálódnak.

  • mekkora a leszívó űrtartalma?
  • milyen hosszú cső tartozik az üzemanyag leszívóhoz?

Az olaj- és benzinleszívók alkalmazási területei

Az üzemanyag leszívó pumpák kapcsán elsősorban a benzin, gázolaj és motorolaj leszívásának lehetősége jut eszünkbe, pedig felhasználási területük ennél jóval sokrétűbb. Autók, kerékpárok, kisteherautók, tehergépkocsik, csónakok, kerti gépek, akváriumok vagy bármilyen más esetben, ahol folyadékátadó alkalmazása szükséges, hatékonyan alkalmazhatóak a leszívó pumpák.

Olaj- és benzinleszívók rendelése a Profibarkácson

Webáruházunkban többféle olaj és benzin leszívó pumpa, kézi olajszivattyú rendelhető a Vorel és Einhell gyártóktól. Mielőtt véglegesíti a rendelést, érdemes átgondolni milyen célra szeretné használni az üzemanyagleszívót, és az űrtartalmát ennek megfelelően megválasztani!

A Profibarkácson elkötelezettek vagyunk a minőségi szerszámok, gépek, berendezések iránt, tudjuk, hogy jól dolgozni csak megfelelő célszerszámmal lehet! Vásároljon Ön is színvonalas termékeket, ismert, neves gyártók kínálatából, hogy a feladatok elvégzése során valóban számíthasson rájuk, ne csak bosszankodást okozzanak!

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további rendelés esetén élvezhesse a törzsvásárlóknak járó előnyöket! Szabadidejében, ha van kedve, és szívesen olvas barkács, kert, szerszámgép témában, kövesse figyelemmel Blogunkat!

 

Gyakori kérdések olaj- és benzinleszívók vásárlása során

Az üzemanyagleszívók hatékonyabbak, mint a „sima” csöves leszívás?

Kimondottan üzemanyag leszívására készült leszívó eszköz használata nélkül az üzemanyag és olajleszívás veszélyes, egészségkárosító hatású lehet!

A Vorel kézi olajszivattyúja milyen űrtartalommal rendelkezik?

400 ml az űrtartalma, ha nagyobbat keres, az üzemanyagleszívó pumpák ajánlottak.

A benzin- és olajleszívó között van olyan, amelyiknek jó hosszú a csöve?

Igen, az Einhell leszívó pumpájának 1,3 méteres csöve van, mélyebb tartályokba is leér.