Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: YT_YG00043

Yato Gastro Alacsony Fazék fedővel 32x16cm 12,9l inox

Professzionális alacsony edény fedővel, méretek 32x16 cm, űrtartalom 12,9 liter.
Az alján található ferromágneses betét lehetővé teszi a edények használatát bármilyen típusú tűzhelyen, például: elektromos, indukció, gáz, kerámia
Raktáron
Bruttó
Nettó
27 690 Ft
26 306 Ft
ProfiClub tagsággal
277 Ft visszajár
Válassz plusz szolgáltatást a termékhez
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: YT_YG00043
Bruttó
Nettó
27 690 Ft
26 306 Ft
ProfiClub tagsággal
277 Ft visszajár

Részletek

A YATO Professional Kitchen Equipment fazék vendéglátóipari professzionális használatra készült. A mechanikai sérülésekkel, valamint a szerves savak és tisztítószerek hatásaival szembeni fokozott ellenállás is jellemzi őket. Az ilyen típusú acélból készült edények legfontosabb előnye a hővezetés, amely akár 30%-kal magasabb a 304-es acélból készült szabványos edényekhez képest.
Tökéletes mindenféle étel elkészítéséhez. A 21/0 acélból készült edények nem tartalmaznak mangánt és nikkelt, amelyek károsak az emberi egészségre. A kapszula aljának speciális kialakítása elosztja a hőt egyenletesen a fenék teljes felületén, ami növeli a hőhasznosítás mértékét és a főzés hatékonyságát. Ez a megoldás csökkenti az étel megégésének kockázatát is. Az alsó ferromágneses betét lehetővé teszi a YATO edények használatát bármilyen típusú tűzhelyen, például: - elektromos - indukció - gáz – kerámia. Az edény oldalfalai és a fedő vastag acélból készülnek, így tovább tartják a hőmérsékletet, mint a szabványos 304-es acél edények.
A YATO edények kivételesen masszív és nem melegedő, szilárdan rögzített fogantyúkkal rendelkeznek. Ez garantálja a biztonságot és a hosszú távú használat tartósságát.

Adatok

Márka
Yato
Cikkszám
YT_YG00043
Tömeg
5,167 kg/db

Vélemények

0
Átlagos értékelés
vélemény
Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
Véleményt írok!
Yato Gastro Alacsony Fazék fedővel 32x16cm 12,9l inox
27 690 Ft
Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod