Zuhanypanel

A zuhanypanelek a zuhanyzók nélkülözhetetlen darabjai, melyek között árfekvésben és funkcióban óriási eltérés lehet. Teljeskörűen felszerelvényezheti fürdőszobáját webshopunkból, akár csaptelepről van szó, akár zuhanyfejről vagy zuhanypanelről. A Profibarkácson mindent beszerezhet, amire szüksége lehet. A jól megszokott, kiváló minőségű barkács és profi szerszámok, gépek mellett folyamatosan bővül a kínálatunk a háztartásba, kertbe szükséges eszközökkel, gépekkel is.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
4 690 Ft - 79 790 Ft
Márka
Terméktípus
Szín
Termékcsalád
Termék státusza
Szűrés és rendezés
14 termék
14 termék

Zuhanypanelek előnyei

A zuhanypanelek többre is képesek lehetnek, mint egy hagyományos zuhanyfej. A sima tusolás mellett egy átlagos zuhanypanel az alábbi funkciókkal is használható:

  • kézi zuhanyfej
  • esőztető fej
  • hidromasszázs fúvókák állítható funkciókkal
  • kádfeltöltő funkció

Jólesik egy fárasztó nap után aláállni az esőztetőnek és élvezni, ahogy a vízsugarak élénkítik a vérkeringést, ezáltal elősegítve a méregtelenítést is.

A zuhanypanelek kínálatában már egészen olcsó, akár 10-20 e Ft közötti árkategóriában is találni alap termékeket, de ha valaki igazi luxusra vágyik, több tíz- vagy százezer forintot is költhet zuhanypanelre. A legolcsóbb és a legdrágább típusok között természetesen alapvető minőségi különbségek is mutatkoznak, mind anyagukat mind funkciójukat tekintve.

 

Olcsó és drága zuhanypanelek, zuhanyoszlopok

A legolcsóbbak általában műanyagból készülnek. Az olcsó zuhanyoszlopok szettek is tartalmazzák a kétgombos vagy egykaros keverőcsapot, a kihúzható zuhanyváltot, a felakasztható kézizuhanyt, a rögzített fejzuhanyt. A drága panelek már olyan extrákat is képesek nyújtani, mint például a termosztátos keverés (termosztátos keverőszeleppel), fej- és oldalzuhany, víz irányításához váltószelep és többfokozatú kézizuhany. Csábító funkció lehet még a hőmérséklet kijelzés, a zuhany idejének kijelzése is. A kategória csúcsán elhelyezkedő, legdrágább zuhanypanelek technikailag már nem feltétlenül különböznek a drágáktól, de a legjobb minőségű anyagokból készülnek, mint például alumínium, vagy edzett üveg. Minden tartozékuk és szerelvényük csúcsminőségű.

A drágább zuhanypanelek között sok termék van, amelyik szemet gyönyörködtető színvilágot képes teremteni, ezek LED és digitális lámpával rendelkeznek, amelyet vízáram jelenít meg (beltéri hidroelektromos generátor).

A legolcsóbb zuhanyszettek általában csak a fali konzolt és a kézi zuhanyfejet foglalják magukban. A keverőcsapos vagy a fejzuhanyos szettek árban magasabb szinten vannak.

 

Tipp: szerelési munkákhoz szüksége lehet csőbilincsre. Nézzen szét csőbilincs választékunkban.

 

Zuhanypanelek, zuhanyoszlopok anyaga

A zuhanypanelek között többféle anyagból készült típus közül választhat. A műanyagból készültek a legolcsóbbak, a fémből készült panelek drágábbak, de tartósabbak. Manapság a rozsdamentes acél, alumínium, alumínium ötvözet, bronz a legelterjedtebbek. Színeket tekintve is van választék, a fürdőszoba hangulatához, többi szerelvényéhez igazítható a zuhanypanel megjelenése is.

 

Zuhanypanelek vízhozama

A zuhanypanelek kiválasztása előtt fontos tudni, hogy a panelek felhasználási helyén rendelkezni kell kb. 3 bar minimum nyomással. Amikor több funkciót is használunk párhuzamosan, ennek kiemelt jelentősége van.

Egy esőztető típusnak a vízigénye sem kevés. Általában 27-32l/ perc, de vannak 40 l/perc fölötti vízigénnyel bíró típusok is. Ezekben akkor érdemes gondolkodni, ha a vízigényt az egyéb berendezések (kazán, bojler stb.) is képesek kiszolgálni.

 

Zuhanypanel termosztát

Azok a berendezések, melyek termosztátos csapteleppel vannak felszerelve, igazán komfortos zuhanyozást tesznek lehetővé. A rendelkezésre álló melegvíz megléte mellett egy mozdulattal képesek a kívánt hőfokot biztosítani és a leforrázástól sem kell tartani. Biztonsági funkciót szinte minden típusba beépítenek.

Zuhanypaneleink között kiemelkedő helyet foglal el a Fala gyártó kiváló, retro fali bronz zuhanyoszlopa. Esztétikus megjelenés, magas minőségű kivitelezés jellemzi.

A Retro zuhanyoszlop ötvözi a hagyományos stílust és az innovatív technológiákat, amelyek garantálják a kiváló minőséget és a problémamentes működést sok éven át. A csaptelep időtlen kialakítása tökéletesen kiegészíti a klasszikus, de akár a modern fürdőszoba stílusát. A zafír keménységű kerámia betét még a nagyon kemény víznek is ellenáll NANOcave mikroüregek, amelyeknek köszönhetően a fejben lévő zsír nem mosódik ki, és igy sok évig működik Az ergonomikus csaptelep, amely helyet kínál a kényelmes használathoz, miközben jól néz ki.  Mélyedések és zugok nélküli test, amely nem halmozza fel a szennyeződéseket és a mikroorganizmusokat Időtlen divatú megjelenés, amely tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba stílusát.

 

Zuhanypanelek nagyszerű áron a Profibarkácson

Webáruházunk Fala és Balletto zuhanypanelek széles választékát kínálja Önnek, többféle árszinten. Mindenki megtalálja a pénztárcájának, a fürdőszobája hangulatának és a saját elvárásainak megfelelőt.  A zuhanypanelek lehetővé teszik az igazi luxus érzését az Ön fürdőszobájában is. Az esőztető paneleknek hála, nem kell egész zuhanyozás alatt kézzel tartania a zuhanyfejet, kényelmes zuhanyozást biztosít.

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál élvezhesse a törzsvásárlóknak járó előnyöket!

 

Gyakori kérdések zuhanypanelekkel kapcsolatban

 

A zuhanypanelek teste fémből van?

Az olcsóbb zuhanypanelek teste általában műanyagból készül.

Az esőztető panelek működéséhez hány bar nyomás szükséges?

Általában 3 bar megléte elengedhetetlen az optimális üzemeléshez.

A zuhanypanel használható kád feltöltésre is?

Ha van kádtöltő funkciója, természetesen igen.