H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Vízforraló

Egy gyors és esztétikus vízforraló nem csak a háztartásban, de a műhelyben is jól jön, ha Ön vagy munkatársai készítenének egy kávét vagy teát. A Profibarkácson üveg és rozsdamentes acél vízforralókat is kínálunk, többféle űrtartalommal, paraméterrel. A vízforralók mindamellett, hogy rendkívül gyorsan felmelegítik a vizet, tartják a hőt, biztonságosak, és bárhol használhatóak, ahol elektromos áram vételezési lehetőség van.


6termék 16
6termék 16

A vízforralók anyaga

Alapanyagukat tekintve a vízforralók lehetnek:

 • műanyag: általában a legolcsóbb termékek, többféle színben is elérhetőek.
 • rozsdamentes acél: kiválóan tartja a hőmérsékletet, és jól is mutat. Könnyű karban tartani, tisztítani. Sokféle modell választható rozsdamentes acél típusból is, eltérő űrtartalommal, teljesítménnyel, funkciókkal.
 • üveg: igazán esztétikusak, jól mutatnak bárhol. Az üveget sem nehéz tisztán tartani, viszont vízkőteleníteni gyakrabban kell, ahhoz, hogy igazán esztétikus legyen. Ezekbe a modellekbe sokszor helyeznek el valamilyen világítást, ami nagyszerűen mutat az átlátszó mivoltukból eredően.
 • kerámia: jól tartják a hőt és jól is néznek ki. A víz forralás után még egy ideig a forráspont közelében marad, ez a jó hőtartás következménye. Körültekintően kell bánni velük, hiszen törékenyek és egyedi kialakításuk miatt általában drágábbak is.

Vízforralók mérete

A vízforralók többféle méretben, eltérő űrtartalommal rendelkeznek. Általában 1 literes a legkisebb, de a legelterjedtebbek az 1,5-2 literes modellek. Az, hogy mekkora űrtartalmú vízforralót vásárol, attól függ, hol és hányan fogják használni? Egy 1-2 fős háztartásba, műhelybe az 1 liter körüli berendezések is elegendőek lehetnek, de ahol 3-4-5 emberre kell egyszerre vizet forralni, ott előnyösebb a nagyobb, legalább 1,5 literes méretet választani. Úgy is lehet számolni, hogy 1 liter víz nagyjából 3 átlagos teásbögrére elegendő.

Az elektromos vízforralók teljesítménye

Ez egy fontos választási szempont, hiszen a teljesítmény befolyásolja, hogy milyen gyorsan képes a vizet felforralni a berendezés, de az áramfelvételnél is van jelentősége. Az elektromos vízforralók leggyakrabban 600-3000 W közötti teljesítménnyel bírnak. Ha gyors vízforralásra vágyik, válassza az 1800-2200 W és ennél magasabb teljesítményű gépeket!

A fűtőszál és a vízkövesedés a vízforralók esetén

A vízforralók fűtőszála lehet rejtett helyen is, de akár a vízforraló belsejében, látható helyen is. Ha rejtett fűtőszállal rendelkezik a gépünk, nem fog vízkövesedni, hiszen nem érintkezik közvetlenül a vízzel a fűtőszál. Ha a vízforraló belsejében, vízzel érintkező helyen van a fűtőszál, a vízkőtelenítésre nagyobb gondot kell fordítani, ugyanakkor ezek általában gyorsabban forralják a vizet.

 

Nincs elég konnektor a konyhájában? Nézzen hosszabbítóink, elosztóink között!

 

 

Extrák vízforralók esetén

Talán furcsán hangzik, de a vízforralók között is vannak, amelyek csak alap berendezések, és a forraláson kívül nem képesek más pluszt nyújtani, de bizony vannak típusok, melyek számtalan extrával rendelkeznek. Ezek lehetnek LED világítás, érintő kijelző, melegentartó funkció stb.

Nézzük melyek azok, amelyek a legtöbb pluszt képesek a vízforralónk élvezetéhez hozzátenni:

 • LED fény: általában az üvegkancsós vízforralókba szoktak extraként LED fényt betenni, nagyszerű hangulatot teremt a helyiségben és jól mutat az egész berendezés.
 • Vízszintjelző skála: igazán előnyös, amikor csak adott mennyiségű vizet szeretnénk forralni, hiszen nem kell teleönteni a vízforralót, pontosan adagolható az igényelt vízmennyiség.
 • kivehető és mosható szűrő: ezek könnyen kimoshatóak, ez fogja fel forralás közben a vízkövet esetleg más szennyeződést.
 • feltekerhető kábel
 • forgatható alj: sokkal kézre állóbb tőle a vízforraló. Könnyen használható, elkerülhetők a balesetek, a nehézkes hozzáférés.
 • hőmérséklet szabályozási lehetőség: bizonyos típusú kávék és teák esetén fontos, hogy az előírt hőmérsékletű vízzel készüljenek, az ilyenre képes készülékekkel biztos lehet a legjobb minőség elérésében
 • csúszásmentes lábak: stabilan áll a helyén a készülék
 • elektromos kezelőpanel: segítségével néhány gombnyomással minden beállítható, kényelmes és gyors, miközben mutatja az információkat.

LUND vízforralók és háztartási berendezések

LUND lengyel márka megbízható háztartási gépeket és készülékeket kínál Önnek, amelyek az életét kényelmesebbé és kiszámíthatóvá teszik a mindennapokban. A jó minőséget és a modern dizájnt megfizethető áron kapja a termékei megvásárlásával. Turmixok, vízforralók, felmosók, fritőzök, robotgépek és számos nélkülözhetetlen konyhai készülék széles választékából minden vásárló megtalálja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelőt. A Profibarkács kínálatában közel 100 terméket kínálunk LUND márkanév alatt, melyeket az Európa szerte és világszerte ismert és elismert TOYA cégcsoport gyárt, akárcsak a barkácsok és szakemberek kedvelt szerszámmárkáját, a Yatot.

Vízforralók a Profibarkácson

Modern megjelenésű, megbízható és gyors új vízforralóját rendelje a Profibarkácstól! Akár a konyhájában, akár a műhelyében szeretné használni, a LUND vízforralói mindenütt megállják a helyüket. Bármikor elkészítheti kedvenc teáját, vagy ihat egy kávét családtagjaival, munkatársaival, ha sok munka áll még Önök előtt. A hőmérséklet szabályozós típusokkal gyógytea kúrát is folytathat, biztos lehet benne, hogy a megadott hőmérséklettel készült itala nem veszíti el a jótékony hatását.

Mielőtt befejezi a vásárlást, nézze meg további ajánlatainkat a  háztartási gépek kategóriájában is, hátha szüksége van még egy jó kis    szendvicssütőre vagy éppen gőztisztítóra is. Egy szállítással mindet házhoz rendelheti!

Ha szívesen olvasna barkács, háztartás, vagy kerttel kapcsolatos témákat, kövesse figyelemmel a Profibarkács Blogját!

 

Gyakori kérdések a vízforralókkal kapcsolatba

 

 

A hőmérsékletszabályozás a vízforralók esetén mire jó?

Van, aki nem szeretné felforralni a vizet, csak adott hőmérsékletig melegíteni. Ez főként bizonyos kávék, teák forrázásánál szokott előfordulni, hogy megadott hőmérsékletű víz szükséges az elkészítésükhöz, nem pedig forrásban lévő víz.

A LUND vízforralók Németországban készülnek?

Nem, a LUND lengyel gyártó, a TOYA anyavállalat népszerű háztartási gép márkája.

A vízforralók vízkőtelenítését vegyszerrel végezhetem?

Nem ajánlott, hiszen bármennyire is átmossa utána, vegyszerlerakódások maradhatnak a forralóban. Érdemes inkább ecetes vízkőtelenítsét alkalmazni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 790 Ft - 14 790 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!