Bakancs

Egy megfelelő munkavédelmi bakancs, védő bakancs hasznos társunk lehet a napi munkavégzés során. Nem csak testi épségünket védi, de a megflelő komfortérzetet is biztosítja, így a munkavégzés zavartalan és jatékony lesz. Különböző munkakörökhoz különböző védelmi szinttel kialakított védőbakancs szükséges. A téli bakancsok extra szigeteléssel, védelemmel vannak ellátva, és vízállóak is. 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
8 790 Ft - 14 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Méret
Munkavédelmi besorolás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
10 termék
10 termék

Téli munkavédelmi bakancsok, védőbakancsok

 

Összességében elmondhatjuk, hogy ezek a bakancsok egytől egyig professzionálisan lettek tervezve, hogy megvédjenek bennünket a külső környezeti hatásoktól, illetve olyan anyagok felhasználásával készültek el ezek a védőbakancsok, amelyek hatékonyan ellenállnak az olyan veszélyhelyzeti szituációknak, amikor figyelmetlenségből vagy egyéb véletlen esemény következtében a műhely asztalról leeső éles vagy veszélyes tárgyakkal találkozunk. Ezeknek a kivédésére is szolgál bennünket, lábunkat megvédi az átszúródástól, mert nagyon erős és strapabíró kialakítása van ennek a terméknek. Nézzük meg közelebbről, milyenek ezek az anyagok, illetve milyen funkciókat lát el a bakancs.

 Munkavédelmi bakancs

Neo védőbakancs

 

Ez egy téli bakancs, mely alapfelszerelésnek számít a szabadban végzett munkáknál. Anyagai közzé tartozik az ökobőr, valamint a kiváló minőségű TPR gumiból készült öntött talpának segítségével a hő és víz elleni védelmet is garantálja ez a termék. A cipő belsejében bélés található, mely megadja a használójának a termikus komfortot. A talpának funkciója, hogy csúszásgátló, ami védelemmel szolgál olyan területeken, amik a fagy következtében veszélyesek lehetnek a közlekedés és mozgás szempontjából. Ezeket a bakancsokat a Neo jószívvel ajánlja egyszerű felhasználóknak és profi munkakörnyezetben használóknak is.

 

Egy másik, szintén a Neo gyártásában készült termék legfontosabb információi:

 

 • Bélelt, munkavédelmi bakancs
 • Bőrből készült
 • Vízálló
 • rázkódást elnyelő csúszásgátló talp
 • benzin olaj és egyéb hígítónak ellenáll
 • átszúrásnak ellenálló acél betét, ütésnek ellenálló acél orr

 

Bőrből készült munkavédelmi bakancs, amely az EN ISO 20345 szabvány meghatározásában az S3 SRC biztonsági cipő kategóriába sorolható lábbeli. Paraméterek szerint, 200J ütésnek és 15kN értékkel meghatározható összenyomást kibíró kompozit orral került megtervezésre, csúszásgátló talppal, ami kopásnak, olajnak, benzinnek illetve más organikus hígítónak is képes ellenállni, ezenkívűl lauril-nátrium-szulfát (SLS) eleggyel kevert kerámiás talajon és glicerollal bevont acél talajon csúszásmentes hatással rendelkezik. A cipő beépített átszúrást kivédő betéttel, antielektrosztatikus elemekkel rendelkezik.. Vízálló képessége növeli a megváltozott körülmények között végzett munka biztonságát, ezen felül a műszőrme bélés segíti a használót az alacsony hőmérsékleten végzett munka közben. A cipőt megvizsgálták és az teljesítette az az Európai Unió területén érvényes szabályokat.

 

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe munkavédelmi cipő, munkavédelmi bakancs vásárlásakor?

Fontos eldönteni, hogy  milyen munkakörben fogjuk hordani. Kell-e talpátszúrási védelem, milyen orrvédővel rendelkezzen, legyen-e benne bélés, vagy milyen mértékben legyen vízálló. Szükség lehet arra is, hogy a talp saválló legyen, illetve a szár magassága sem mindegy. A méretet is érdemes gondosan kiválasztani, ez nem csak kényelmi, de munkavédelmi szempontból is fontos.

YATO  védőbakancs

 

 • felső anyaga: szemcsés bőr
 • talp anyaga: PU / PU
 • S1P,SRC
 • acél lábujjvédő ütésálló 200 J energiáig és 15 kN zúzódásig
 • acél átszúrásgátló talpbetét, amely 1100 N nyomásig éles elemekkel védi a lábat a talajtól a szúrás ellen
 • a sarok alatti ütéselnyelés csökkenti a láb fáradását a hosszan tartó járás során
 • hornyos talp, olajálló, antisztatikus és csúszásmentes
 • szőrme bélés, hogy melegen tartsa a lábát a hideg napokon
 • az oldalsó fényvisszaverő vonalak növelik a felhasználó láthatóságát
 • Az YT-80845 munkaszandálok megfelelnek az EN 20345 szabvány követelményeinek

Gyakori kérdések téli munkavédelmi bakancs vásárlásakor

 

 

Melyik védőbakancsot válasszam?

Mindenképpen a munkaköri előírásoknak megfelelőt. vegyszerálló, vagy talpátszúrási védelemmel ellátott munkavédelmi cipők is vannak.. Hideg munkakörnyezetben bélelt, vízálló bakancs viselete erősen ajánlott./p>

Van-e garancia a munkavédelmi bakancsokra?

Természetesen a törvényileg előírt garamciát bizitosítjuk.

Van-e alternatívája a munkavédelmi bakancsoknak?

Ha a munkaköri eőlírások megkövetelik ,ezen nem szabad spórolni, mert nem csak kényelmetlen lesz a viselet, de adott esetben testi épségünket is veszélyeztetjük.