T-Dugókulcs

A szerelők és a barkácsolni vágyó emberek körében nagyon fontos a műhelyük felszereltsége. Könnyen és gyorsan lehet haladni bármilyen munkával, ha kéznél van minden olyan szerszám, ami szükséges a munka elvégzéséhez. Az egyik ilyen fontos eszköz a dugókulcs, azon belül pedig a T-dugókulcs, vagy t-kulcs.

Melyik a legjobb krova készlet? >>

 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
890 Ft - 3 090 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
37 termék
37 termék

Általános információk – amit a T- kulcsokról tudni kell


A T- dugókulcsok hatlapú csavarokhoz kitűnően alkalmazhatók. A csavarfejek és a csavaranyák meghúzását és kiengedését tökéletesen megoldják, még abban az esetben is, ha nehezen hozzáférhető helyen szeretné használni. A T-szár lehetővé teszi a két kezes használatot, ezzel egyidejűleg nagy erőt tud kifejteni a kialakításnak köszönhetően a csavarfejekre.
Előnyei közé sorolható, hogy a csavarhúzókhoz  és a villás kulcsokhoz  képest, az erősebben meghúzott csavart is pillanatok alatt meg tudja vele lazítani, vagy épp ha arra van szükség, meg tudja húzni. Kisebb erőt kell kifejteni használatkor, de ez a hatékonyságot ez nem befolyásolja.

Miért nálunk vásárolja meg a T-dugókulcsot?

A legjobb helyen jár, ha T – dugókulcsot szeretne vásárolni, hiszen csak olyan termékeket talál a széles palettánkon, melyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A dugófejeket úgy alakították ki a gyártók, hogy jellemezze őket a magas kopásállóság, így évekre tud velük tervezni, anélkül hogy lecserélné őket. Masszív és ergonomikus nyéllel rendelkeznek, melyek kényelmes használatot biztosítanak. Ár-érték arányban a legjobbat nyújtjuk, így mindent egyben beszerezhet nálunk, otthonról, kényelmesen.

Ön a legjobbat érdemli! – márkák, melyeket muszáj kipróbálnia

Nézzük, milyen márkák között érdemes keresgélni, amik garantáltan nem fognak csalódást okozni Önnek. 20 éves tapasztalat elég volt ahhoz a megtapasztaláshoz, hogy a Yato gyártói a legkiválóbb szerszámokkal szivárognak be az ember mindennapjaiba. Az autó szervizek nagyobb hányada használja csak és kizárólag a Yato T – dugókulcsokat. Sok szakember csak erre adja a voksát. A dugófejek pontosan illeszkednek a csavarfejekre, ami elengedhetetlen feltétele a gyors munkavégzésnek.

Minden további nélkül használhatja őket bárhol és bármikor, hiszen az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenállnak, így a korróziótól sem kell tartani. Többféle méretben be tudja szerezni az Önhöz legtesthezállóbb termékeket. Jutányos áron juthat hozzá a T-csavarhúzó készlethez is, mely 21 részből áll, így nincs az a csavarfej, ami kifoghatna a vásárlón. Azt már tudjuk, hogy a T – dugókulcsok, azokra a szűk és hozzáférhetetlennek tűnő helyekre is be tudnak férkőzni, melyre a többi szerszám nem képes. A még precízebb munkához, csapatunk a Yato T-kulcs csuklós változatát is figyelmébe ajánlja. Méretproblémák itt sem lesznek, hiszen nálunk pontosan azt tudja megvásárolni, amire igazán szüksége van.

A Yato T – kulcs forgatható nyéllel is a termékek között szerepel. Még a legnagyobb igénybevétel mellett is a legjobb teljesítményt nyújtja, akár a Yato T-kulcs 10 mm x 310 mm-es forgatható nyelű szerszámról van szó, akár a nagyobb mérettel rendelkezőkről, a siker nem fog elmaradni. Egy jó tanács: Miért szerezné be külön-külön a T - kulcsokat, ha lehetősége van megvásárolni a Yato T – kulcs 3 részes készletét? 8 – 13 mm-ig megvásárolhatja ezeket a csúcsminőségű termékeket. Kevesen vannak, akik előtt még nem vált ismertté a Neo márka által piacra bocsátott egyik termék. Amit mindenkinek illik tudni róla, hogy a márka maga a valódi professzionalizmus. Olyan megbízható szerszámokat kínálnak a fogyasztóknak, melyeket a tartósság, a precíz kivitel és a rendkívül magas minőség jellemez. 

A legmagasabb színvonalú alapanyagok és a legmodernebb technológiai megoldások, a Neo vonallal szemben támasztott minőségi követelmények kulcsfontosságú elemei. A Neo t – kulcsok is biztosítják a magas szintű felhasználói kényelmet. Nézzen szét webáruházunkban a többi Neo termék között is,  és tudja minél hamarabb magáénak az egyik profi eszközt. A Topex márka széles választékát az otthon és a garázsban is használatos, általános szerszámok alkotják. Mint minden, általunk forgalmazott terméket, így a Topex márka árucikkeit is a megbízható minőség jellemzi. A Topex Lengyelországban már a legismertebb kéziszerszám márka, mely mára már elkezdett utat törni Magyarországra is. A Topex T- kulcsok úgy lettek kialakítva, hogy kevésbé vegye igénybe a használójuk kezeit.

Ezeket a szerszámokat nem véletlenül találták ki és nem kérdés, miért használják szívesen a szakemberek és a barkácsolást kedvelő emberek. A munkába fektetett energiát olyan mértékben le tudja csökkenti, hogy több ideje jut minden olyan tevékenységre, amit még szeretne elvégezni. Keresse bártan munkatársainkat, ha kérdése lenne, szívesen állnak mindenben rendelkezésére.

Gyakran ismételt kérdések a T-dugókulccsal kapcsolatban

 

Milyen anyagból készülnek a dugókulcsok?

Általában az acél valamelyik ötvözetéből készülnek, kézi csavarozáshoz króm-vandálium ötvözetet használnak. Időtállóak és hosszú élettartamúak.

Mi a különbség a keresztszár és a t szár között?

Az alak és a forma mindenképp különbségként emlegethető. A keresztszár is lehetővé teszi a két kezes használatot. A t szár hasonló a keresztszárhoz, de annál jóval masszívabb és az ergonomikus nyéllel készült darabok sokkal kényelmesebben használhatók.

Mikor van szükség T kulcsra?

Amikor nehezen hozzáférhető helyen szeretnénk csavart, vagy anyát meglazítani vagy meghúzni, mindig jó, ha van kéznél egy t kulcs.