Szivattyú- és házi vízmű tartozék

Szivattyú tartozékokra és házi vízmű tartozékokra számtalan esetben szükség van, hiszen az utóbbi időszakban az ingatlantulajdonosok egyre inkább felfedezik a házi vízművek előnyeit, a szivattyúk sokoldalú használatát. A Profibarkács felkészült ezen igényeket is kielégíteni széles termékkínálatával, hiszen ebben a kategóriában közel 20 féle tartozékot kínálunk a lehetőségek maximális kihasználásához, illetve ezen berendezések üzemeltetéséhez.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
590 Ft - 289 900 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
20 termék
20 termék

Házi vízmű, szivattyú tartozékok fontossága

A házi vízművek segítségével nem csak pénzt spórolhat, akár kútról szeretne öntözni, öntözőrendszert üzemeltetni, wc-t öblíteni vagy egy felső emeleten lévő helyiségnek a víznyomását növelni. A házi vízmű szivattyúja és tartálya is eltérő paraméterekkel bír, tudni kell, mi a vízigény.

Házi vízmű üzemeltetésénél fontos, hogy a szivattyú működését a lehető leginkább kiszolgáljuk, ne veszítsen a teljesítményéből. A beszerelés során a szívócsonk nem szűkülhet be, hiszen akkor romlik a hatásfoka. A szívócsőre lábszelepet is ajánlott tenni, hogy ne folyjon vissza a kútba felszívott víz. A vízszűrőt sem szabad elfelejteni, hiszen a víz hordalékot, homokot is hoz magával. Számos házi vízmű tartozékra, kiegészítőre szükség lehet, hogy a berendezés képes legyen ellátni azt a funkciót, amelyre telepítve lett, vagy éppen minél jobban, hatékonyabban ki lehessen használni az előnyeit!

Szivattyú tartozék

Tömlőkapocs, csonkkapocs a házi vízmű tartozékok között

Webáruházunkban különböző paraméterekkel választhat kiváló minőségű Extol csonkkapcsokat, tömlőkapcsokat, áttétkapcsokat.  Ezekkel az eltérő átmérőjű tűzcsap szerelvények egymáshoz csatlakoztathatók. Ötvözött alumínium öntvényből készülnek. A tömlőkapcsok tűzoltótömlők, nyomótömlők egymáshoz, a tűzoltó szekrényekhez vagy a vízforráshoz való csatlakoztatására szolgálnak.

 

Nyomótömlő az egyik legfontosabb szivattyú tartozék

A nyomótömlők szinte minden esetben szükséges tartozékok, ha valaki szivattyút vagy házi vízművet használ. Ezek nem kizárólag szivattyúzáshoz, de locsoláshoz vagy akár tűzoltáshoz is alkalmasak. Webáruházunkban a legnagyobb gyártók termékeit kínáljuk kiváló ár-érték arányban. Vásárlóink az Extol, Flo vagy Eurokomax nyomótömlőiből választhatnak, van amelyik kapoccsal, van amelyik anélkül rendelhető. Paramétereikben is különböznek, hiszen mindegyiknek más az átmérője, továbbá a hosszúsága is. A felhasználási célhoz kell a megfelelő tömlőt kiválasztani, és nem utolsósorban figyelni, hogy az anyaga extra erős, strapabíró legyen, hiszen a víz hosszútávon erőteljes rongáló hatással bír. Jó minőségű tartozék vásárlásával biztos lehet benne, hogy hosszú évekig nem lesz gondja rá, és maximálisan kiszolgálja majd az igényeit.

 

Eurokomax meghajtóegység búvárszivattyúhoz

Webáruházunkból kiváló áron juthat hozzá az Eurokomax benzinmotoros meghajtójához, akár néhány kattintással! A meghajtóegység Honda GX160 benzinmotorral szerelt, kevesebb, mint 30 kg súllyal. Masszív fémkerettel rendelkezik, ami megkönnyíti a mozgatást, szállítást és stabil helyzetben tartja a motort. A motortartó rezgéscsillapítóval van ellátva, a csatlakozás univerzális Dynapac típusú tengely csatlakozás („iker-körmös” csatlakozó), gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a flexibilis tengely. Kompatibilis a hajlékony tengelyes meghajtású búvárszivattyúval, az Eurokomax BTSP75 típussal.

 

A házi vízművek és tartozékok alkalmazási lehetőségei

Minden olyan helyre megfelelő megoldás lehet a házi vízmű, ahol a vízrendszerben nyomást kell alkalmazni. A házi vízmű abban tér el a normál szivattyúktól, hogy a hidrofortartálya révén képes a vizet tárolni. A víz tárolása mellett a másik funkciója a nyomás megtartása, amit a szivattyú létrehoz. A nyomáskapcsoló a megadott értékhatárokon elindítja és leállítja a szivattyút. A bekapcsolás és kikapcsolási érték között a hidrofor tartály tárolja az ellennyomást, mely a vizet a vezetékbe nyomja, ez az erőfeszítő nyomás. A házi vízmű alkalmazási területei lehetnek a házi vízellátás, berendezések, gépek vízellátása, öntözés.

 

Gumi tömítés, tömlőcsatlakozó szivattyúhoz

A házi vízmű lelke a szivattyú. Nagyon fontos, hogy jó minőségűt válasszon, ez felel a vízszállításért és nyomásért. Megfelelő szivattyú tartozékokkal tudja csatlakoztatni a nyomótömlőhöz. Kiemelten fontos tartozéknak számítanak a hollander gumi tömítések, melyeket a szivattyúkhoz használni kell. Ezek is nagyban befolyásolják a rendszer megbízható és stabil üzemelését.

Webáruházunkban Extol márkájú hollander gumitömítést rendelhet, melynél biztos lehet, hogy ár-érték arányban az egyik legjobb választás a szivattyújához!

Búvárszivattyújához Flo tömlőcsatlakozóját is megrendelheti tőlünk, hogy ne okozzon gondot a nyomótömlők csatlakoztatása sem.

 

Szivattyú- és házi vízmű tartozékok a Profibarkácson

A Profibarkács a szivattyú és házi vízmű kategóriában is választékos felhozatallal és kiváló gyártók termékeivel lehetővé teszi, hogy Ön a szükséges kiegészítőket egy helyen beszerezhesse, elérhető áron jusson hozzájuk és hosszú ideig megelégedéssel használja!

Termékeink között az Extol, Flo, Eurokomax megbízható szivattyú- és házi vízmű kiegészítőit tartjuk, akár csonkkapocsról, áttétkapocsról, nyomótömlőről, meghajtóegységről, csonkkapocsról, hollander tömítésről van szó, nem engedünk a minőségi felhozatalból.

A szivattyú vagy házi vízmű telepítése után amikor az öntözéshez keres kerti tömlőt, több, mint 100 féle termékből választhatja ki a legjobbat!

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról, bejegyzésekről! Rendelését visszatérő, regisztrált vásárlóként kedvezménnyel jutalmazzuk, így érdemes már az első megrendelés leadásánál beregisztrálnia.

 

Gyakori kérdések szivattyú tartozékokkal kapcsolatban

Van 40-50 méteres nyomótömlőjük?

Igen, a Flo nyomótömlője 3 colos, 50 méteres, megrendelhető a webáruházban.

Az Eurokomax búvárszivattyú meghajtóegység könnyen szállítható?

Igen, egyrészt nem olyan nehéz, kevesebb, mint 30 kg, másrészt a motor rendelkezik egy masszív fémkerettel, mely lehetővé teszi a könnyű mozgatást, szállítást és a stabil elhelyezést.

Az eltérő átmérőjű szerelvények egymáshoz való csatlakoztatására van tartozékuk?

Igen, erre alkalmasak a különböző méretű csonkkapcsok, többfélét is kínálunk belőlük.