Szendvicssütő

Egy szendvicssütő, melegszendvicssütő nem hiányozhat a konyhából! Akár háztartásban családtagjaival használja a konyhát, akár munkahelyen kollégáival, egy szendvicssütővel bármikor összedobhat egy gyors harapnivalót vagy átmelegítheti szendvicsét. Webáruházunkban a szendvicssütők mellett egyre több háztartási, konyhai gépet is megtalál, nézze meg ajánlatainkat itt! Egy teafőző vagy egy kávéfőző is kellhet a konyhába, egy rendeléssel mindet beszerezheti tőlünk.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
5 690 Ft - 11 390 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
5 termék
5 termék

Szendvicssütők előnyei

A melegszendvicssütők használatával gyors és finom szendvicsek, paninik, pirítósok készíthetők el pillanatok alatt. Arra is használhatóak, hogy száraz szendvicsét átsüsse, frissé varázsolja!

A szendvicssütők általában minden háztartásban megtalálhatóak, hiszen napi szinten szükség van rájuk. Műhelyek, üzemek, irodák konyháiban is jó szolgálatot tesznek, hiszen mindig van valaki, akinek szüksége lehet rá, hogy ebben készítse el szendvicsét vagy pirítósát. Érdemes jó minőségű, tapadásmentes bevonattal bíró típust választani, hogy minden használat után tiszta és újra bevetésre kész legyen. Egy minőségi szendvicssütő sok-sok évig szolgálja majd az Ön és családtagjai, kollégái igényeit a mindennapokban.

Ma már léteznek 3 az 1-ben típusok is, ezek többféle sütőlapot is tartalmaznak, grillezni vagy gofrit sütni is lehet velük a melegszendvics készítésen túl.

 

Szendvicssütő kiválasztása

A szendvicssütő vásárlása előtt el kell dönteni, hogy mit szeretnénk vele készíteni.

 • csak melegszendvicset? – akkor egy hagyományos szendvicssütő is elegendő lesz
 • melegszendvicset és gofrit? – ez esetben 2 féle sütőlappal minimum rendelkezni kell a melegszendvics sütőnek
 • szendvicset, gofrit vagy grillhúst, grillezett zöldséget? – ez esetben válassza a 3 in 1 típusokat

Át kell gondolni, hogy mekkora sütő felülete legyen?

 • vannak kisebbek, melyek 2 pirítós vagy 1 melegszendvics készítésére alkalmasak egyidőben
 • közepesek, melyek már 2 melegszendvicset és egyidőben meg tudnak sütni
 • a legnagyobbak (grillfelületűek) akár több melegszendvicset, több szelet grillhúst, kolbászt, zöldségeket is képesek egyidőben elkészíteni

Szendvicssütők technikai paraméterei

Webáruházunkban a LUND melegszendvicssütők 750-1400 W közötti teljesítménnyel rendelhetők. Természetesen méreteikben is eltérés van, továbbá van, amelyikkel gofrit vagy gofrit és grill ételeket is lehet készíteni.

A szendvicssütőket álló helyzetben is stabilan tárolhatja, hiszen csúszásmentes lábakkal rendelkeznek.

A tapadásmentes bevonat biztosítja az egyenletes sütést, nem égeti meg a szendvicset, és tisztán tartására sem kell különösebb gondot fordítani. A fedelük általában egy kattintással zárható, a drágább típusokon pedig LED jelzi a működést, a fogantyúk pedig hőtől védettek.

A 3 in 1 típusokhoz többféle sütőlap is jár a dobozban. (szendvicssütő, grill, gofrisütő) A kábelek 70-75 cm hosszúak, hogy elérjenek a pultról a konnektorba. A panini készítésére is alkalmas sütők mozgatható zsanérokkal rendelkeznek, melyekkel a fedőlap és az alsó sütőlap közötti távolság az étel igényeihez igazíthatók.

Szendvicssütő

LUND szendvicssütők a Profibarkácson

Webáruházunk kínálatában az alap szendvicssütőkön túl, gofri és melegszendvicssütők, panini sütők is választhatóak esztétikus kivitelben, kiváló teljesítménnyel, praktikus funkciókkal.

A LUND  lengyel márka megbízható háztartási gépeket és készülékeket kínál Önnek, amelyek az életét kényelmesebbé és kiszámíthatóvá teszik a mindennapokban. A jó minőséget és a modern dizájnt megfizethető áron kapja a termékei megvásárlásával. Turmixok, vízforralók, felmosók, fritőzök, robotgépek és számos nélkülözhetetlen konyhai készülék széles választékából minden vásárló megtalálja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelőt. A Profibarkács kínálatában közel 100 terméket kínálunk LUND márkanév alatt, melyeket az Európa szerte és világszerte ismert és elismert TOYA cégcsoport gyárt, akárcsak a barkácsok és szakemberek kedvelt szerszámmárkáját, a Yatot.

A márka jellemzői:

 • a megbízható technológia és az alkatrészek minőségének kombinációja
 • a gépek multifunkcionalitása minimálisra csökkenti a kiegészítő felszerelések mennyiségét
 • a gyakorlati megoldások megkönnyítik és felgyorsítják a mindennapi feladatokat
 • modern dizájn és időtlen színek rozsdamentes acél elemekkel
 • tökéletes megoldások otthon és kertben, különösen a konyhában
 • széles kínálat megfizethető áron

 

Melegszendvicssütők nagyszerű áron, házhozszállítással

A Profibarkácson már nem csak gépeket, szerszámokat, barkácseszközöket és kerti berendezéseket rendelhet, de egyre több háztartási, konyhai gépet is. Mint mindig, igyekszünk a legjobb minőségű termékeket kínálni Önnek, hogy maximálisan elégedett legyen és a megvásárolt berendezések hosszú évekig kiszolgálják igényeit.

Akár háztartása konyhájába, de műhelye, vállalkozása étkezési helyiségeibe is beállíthat egy praktikus szendvicssütőt, kollégái hálásak lesznek érte!

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál élvezhesse a törzsvásárlóknak járó előnyöket!

Ha szívesen olvasna barkács, kerti, ház körüli teendőkkel kapcsolatos témákat, kövesse figyelemmel a Profibarkács Blogját, ahol folyamatosan frissülő, információdús, érdekes tartalmakkal várjuk Önt.

 

Szendvicssütők vásárlásával kapcsolatos kérdések

 

A LUND szendvicssütők milyen hosszú kábellel rendelkeznek?

Típustól függően 70-75 cm.

A 3 in 1 típusú szendvicssütőkben lehet grillezni?

Igen, ezekhez már sütőlap, grillezőlap és gofrisütő lap is jár.

A szendvicssütők külseje is meleg működés közben?

Nem, a külsejük nem forrósodik át, sem a fogantyú, miközben süt.