Kategóriák
  Kategóriák
  Hírlevél
  TOP termékek
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Vásárlóink mondták

  Termékajánló
  Termék részletek


  Riwall PRO RABL 40i - Akkus lombfúvó 40V szénkefe nélküli motorral

  Bolti készlet: Rendelésre elérhető
  Riwall PRO RABL 40i - Akkus lombfúvó 40V szénkefe nélküli motorral
  Termék ára: 29 990 Ft
  Regisztrálj és ennyit levásárolhatsz: 300 Ft
  Cikkszám:
  RI_AB42B1701041B
  Elérhetőség:
  Elérhetőség
  Várható beérkezés 
  :
  2021.08.23
  Garancia 
  :
  2+2 év
  Meghajtás:
  Akkumulátoros
  Működés:
  Fúvó
  Légsebesség:
  195 km / h
  Szívóteljesítmény:
  11 köbméter / perc
  Értesítést kérek árcsökkenés esetén
  • Műszaki adatok:

    

    Motor: Szénkefe nélküli, PowerMax

    Légsebesség: 195 km/h

    Szívóteljesítmény: 11 m3/perc

    4 fokozatban állítható fúvóerő 

    Átlagos üzemidő az akkumulátor függvényében 50/90/200 perc

    Súly: nettó 2,5 kg / bruttó 3,1 kg

   Riwall PRO RABL 40i - Akkus lombfúvó jellemzői:

    

    modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor
    kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)
    4 fokozatú fúvóerő beállítás, „turbó” módot beleértve
    LED mód kijelző
    a fúvóka hatásos kialakítása biztosítja a levegő kis szétterjedését ezáltal biztosítva az effektív fúvást
    a fúvócső csillapítja a zajt
    ergonomikus csúszásgátló markolat
    bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható
    2 év teljes garancia az akkura – probléma esetén automatikusan újra cseréljük
    a gép biztonságosan átment a neves német TÜV minősítő cég összes tesztjén
    az akku és a töltő külön vásárolható!

   A PowerMax technológiáról:


    A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velünk ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró károsanyag kibocsátás.


    
    Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés, a ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.


    
    Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama.


    
    A motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alaktrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-kal magasabb teljesítmény érhető el. Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott.


    
    Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.


    
    Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenálnak az ütéseknek, amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében, ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest.

    

   ! akár 4 év garanciával!*

   *Riwall PRO: 1 év gyártói garancia, amely szakaszosan további 3 évvel meghosszabbítható az alábbiak szerint. Amennyiben a fogyasztó a terméket a vásárlástól / üzembe helyezéstől számított 12. hónap végéig garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja, az 1 év gyártói garancia további 1 évvel meghosszabbodik. Amennyiben a fogyasztó a terméket a vásárlástól / üzembe helyezéstől számított 12. és 24. hónap végéig garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja, az 1 év gyártói garancia további 2 évvel meghosszabbodik. Amennyiben a fogyasztó a terméket a vásárlástól / üzembe helyezéstől számított 12., 24. és 36. hónap végéig garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja, az 1 év gyártói garancia további 3 évvel meghosszabbodik. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő. Amennyiben az érintett termék beépített Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler motorokkal került értékesítésre, a termék motorjára értelemszerűen a Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler mindenkori jótállási feltételei vonatkoznak.

    

   keresőszavak: riwall, lombfúvó, lombszívó, akkus, szénkefe, 40v, 40 v, rabl, 40i, akkumulátoros, powermax, fúvó, szívó, lomb

    


  • Szállítási mód
   0-30 kg MPL, PostaPont méret miatt nem elérhető
   Gyártó cikkszám
   AB42B1701041B
   Bolti készlet
   Rendelésre elérhető
   Cikkszám
   RI_AB42B1701041B
   Tömeg
   3 kg/db