Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: RI_AB42B1701041B

Riwall PRO RABL 40i akkus lombfúvó, lombszívó - 40 V, akku és töltő nélkül

Raktáron
2+2 év garancia
Bruttó
Nettó
36 990 Ft
35 141 Ft
ProfiClub tagsággal
370 Ft visszajár
Válassz plusz szolgáltatást a termékhez
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: RI_AB42B1701041B
Bruttó
Nettó
36 990 Ft
35 141 Ft
ProfiClub tagsággal
370 Ft visszajár
barkács
Rendszeres otthoni, vagy könnyű ipari használatra javasolt termék. Gyakori, nehéz ipari felhasználásra a "Profi" jelölésű termékeket ajánljuk.

Részletek

Műszaki adatok:

 

 Motor: Szénkefe nélküli, PowerMax

 Légsebesség: 195 km/h

 Szívóteljesítmény: 11 m3/perc

 4 fokozatban állítható fúvóerő 

 Átlagos üzemidő az akkumulátor függvényében 50/90/200 perc

 Súly: nettó 2,5 kg / bruttó 3,1 kg

Riwall PRO RABL 40i - Akkus lombfúvó jellemzői:

 

 modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor
 kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)
 4 fokozatú fúvóerő beállítás, „turbó” módot beleértve
 LED mód kijelző
 a fúvóka hatásos kialakítása biztosítja a levegő kis szétterjedését ezáltal biztosítva az effektív fúvást
 a fúvócső csillapítja a zajt
 ergonomikus csúszásgátló markolat
 bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható
 2 év teljes garancia az akkura – probléma esetén automatikusan újra cseréljük
 a gép biztonságosan átment a neves német TÜV minősítő cég összes tesztjén
 az akku és a töltő külön vásárolható!

A PowerMax technológiáról:


 A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velünk ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró károsanyag kibocsátás.


 
 Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés, a ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.


 
 Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama.


 
 A motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alaktrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-kal magasabb teljesítmény érhető el. Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott.


 
 Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.


 
 Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenálnak az ütéseknek, amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében, ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest.

 

! akár 4 év garanciával!*

*Riwall PRO: 1 év gyártói garancia, amely szakaszosan további 3 évvel meghosszabbítható az alábbiak szerint. Amennyiben a fogyasztó a terméket a vásárlástól / üzembe helyezéstől számított 12. hónap végéig garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja, az 1 év gyártói garancia további 1 évvel meghosszabbodik. Amennyiben a fogyasztó a terméket a vásárlástól / üzembe helyezéstől számított 12. és 24. hónap végéig garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja, az 1 év gyártói garancia további 2 évvel meghosszabbodik. Amennyiben a fogyasztó a terméket a vásárlástól / üzembe helyezéstől számított 12., 24. és 36. hónap végéig garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja, az 1 év gyártói garancia további 3 évvel meghosszabbodik. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő. Amennyiben az érintett termék beépített Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler motorokkal került értékesítésre, a termék motorjára értelemszerűen a Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler mindenkori jótállási feltételei vonatkoznak.

 

keresőszavak: riwall, lombfúvó, lombszívó, akkus, szénkefe, 40v, 40 v, rabl, 40i, akkumulátoros, powermax, fúvó, szívó, lomb

 

Adatok

Márka
Riwall
Szállítási mód
0-30 kg MPL, PostaPont méret miatt nem elérhető
Akku és töltő a csomagban
nem
Üzemmódok
Fúvó
Kimenő légáram sebessége
195 km/h
Maximális szívóteljesítmény
11 m³/h
Gyártó cikkszám
AB42B1701041B
Cikkszám
RI_AB42B1701041B
Tömeg
3 kg/db

Vélemények

0
Átlagos értékelés
vélemény
Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
Véleményt írok!
Riwall PRO RABL 40i akkus lombfúvó, lombszívó - 40 V, akku és töltő nélkül
36 990 Ft
Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod