H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Mellény

Mindenki, aki dolgozik, megérdemli, hogy azokat a hosszú órákat, amiket munkával kell eltölteni, azt kényelmes ruházatba tegye. A munkatempó, a munkakedv és a megfelelő komfortérzet hozzájárul az eredményes munkavégzéshez. Érezze magát jól Ön is egy praktikus és testreszabott munkavédelmi mellényben.

 


5termék 15
5termék 15

A megfelelő munkaruha, munkavédelmi mellény fontosabb, mint gondolná

Sajnálatos módon a híradó műsorokban egyre többször beszélnek arról, hogy megnövekedett a munkahelyi balesetek száma, melyek következtében komolyan megsérülnek a dolgozók. Az esetek többségében igazolódik, hogy az alkalmazottak nem tartják be kellő mértékben a biztonsági előírásokat, valamint a munkáltatók sem gondoskodnak az optimális munkavédelmi ruházatról. Minden munkáltatónak kötelessége, hogy a dolgozóit hozzájuttassa ahhoz a viselethez, melyben a lehető legveszélytelenebbül tudják ellátni a feladatokat. Webáruházunkban nem csak magánszemélyek, de cégek is megvásárolhatják dolgozóik számára a legbiztonságosabb munkavédelmi ruházatokat.Az egyik legpraktikusabböltözet a munka mellény

 

Ami elsősorban a munkavédelmi mellény viselése mellett szól, az az, hogy legyen tél vagy nyár, beszerezhető nálunk akár mind a négy évszaknak megfelelő darab. Talán még egy kabátnál is előnyösebb, hiszen ugyan úgy melegen tartja a viselőjét, ellenben a karok szabadon maradnak és sokkal kényelmesebben érezheti magát a dolgozó. A kialakítás között sincs óriási különbség, ha azt nézzük, hogy zsebeket és kiegészítőket ugyan úgy elhelyeznek rajtuk a gyártók. Ma már rengeteg fazon közül válogathat mindenki, így garantáltan megtalálja Ön is azt a modellt, mely a legjobban illik a személyiségéhez, és amelyben a munkaórák is gyorsan elrepülnek.

 

Miként teszi a mellényen lévő zseb biztonságossá a munkát?

 

Furcsának tűnhet, de számtalan előnyt jelent, ha olyan mellényt vásárol magának, melyen több zsebet is kialakítottak. A legfontosabb előnye a biztonság. Ha olyan munkaruhát választ, esetünkben munkavédelmi mellényt, melyen a gyártók nem spóroltak a zsebekkel, akkor nem kell majd megszakítani a munkafolyamatokat, amivel időt és energiát spórolhat meg. Minden a keze ügyében lesz, rendszerbe tudja szedni szerszámait és csak a munka pontos és precíz elvégzésére kell koncentrálnia. Nem beszélve arról, ha az elvégzendő tevékenységhez valahová le vagy fel kell mennünk, hatalmas segítséget nyújt számunkra. Fárasztó lenne folyamatosan mászkálni, az a legjobb, ha minden fontos eszközt magánál tart.

Munkavédelmi mellény

Milyen munkavédelmi mellények közül lehet válogatni?

Időjárásnak megfelelően válogathat a különböző típusú munkavédelmi mellények közül. Vannak a fagyosabb időkre ajánlott meleg, bélelt modellek, de ma már a tökéletesen szellőző anyagokból készült darabok is elérhetőek, hogy a melegebb időszakban se okozzon kellemetlenséget a viselésük. Igazából az, hogy melyik lesz az Ön számára a legmegfelelőbb, azt az anyagiak és a munkakör fogja eldönteni. Legyen szó fiatalról vagy idősről, mindenki szereti a legjobb formáját hozni, még munka közben is. A gyártók is tudják ezt, ezért igyekeznek mindig sportos és az aktuális divatnak megfelelő darabokat eladásra kínálni.

Egy modern munkaruhához, modern eszközök illenek. Modernizálja kerti gépeit, szerezzen be egy robotfűnyírót, és élvezze a szabadidőt, amit ezzel nyer.

 

Ne érje be akármilyen munka mellénnyel, hiszen Ön a legjobbat érdemli

 

A Neo márka gyártói, mint minden terméküknél, a munkavédelmi ruhák megalkotásánál is figyelnek arra, hogy azok csak minőségi anyagok felhasználásával és a legmagasabb technológiai eljárások által készüljenek el. Webáruházunkban beszerezheti a legtöbb Neo terméket,  ezen belül a Neo olíva színű kifordítható ujjatlan dzsekit is, melyben garantáltan nem fog csalódni. Vásárlóink visszajelzései alapján, a Neo prémium minőségű melegítő munkamellényben a tevékenységek elvégzése sokkal könnyebbnek tűnik, hiszen egyik legfontosabb tulajdonsága a maximális kényelem. Bár munkamellényként van számon tartva, de utcai viselésre is kiválóan alkalmas, mivel rendkívül stílusos.  A Neo oxford melegítő munkamellényt is bártan merjük Önnek ajánlani, ár érték arányban szinte a legjobb döntés. A Neo softshell melegítő munkamellény, szinte mindenféle munkához viselhető. Szakemberként is meg lesz vele elégedve, de a barkácsolni vágyók is egy tartós és könnyű viseletet tudhatnak magukénak, ha emellett a termék mellett döntenek. A fényvisszaverő elemek biztosítják a láthatóságot. Az egyik legkedveltebb munkavédelmi mellény a Neo karcsúsított (slim fit) munkamellény, mely 60%pamutot, 37 % polyestert és 3% elastanet tartalmaz. Több zsebbel el van látva, melyekben minden szükséges eszköz elfér, így ez a funkció nagymértékben megkönnyíti a munkafolyamatok elvégzését.  

 

Ha Önnek is fontos a megjelenés,  válasszon kiváló minőségű munkavédelmi mellényeink közül. Emellett figyelmébe ajánljuk a munkavédelmi lábbeliket  és többek között az arc és fejvédelmi eszközeinket is.  A vásárlással kapcsolatos és a termékeket illető kérdéseit, bizalommal felteheti munkatársainknak, akik örömmel állnak mindenben rendelkezésére. Ha műhelye rendjére is szeret leagább akkor hangsúlyt fektetni, mint a megjelenésére, akkor ajánljuk szerszámosládáinkat, szerszámostáskáinkat.
 

 

Munkavédelmi mellénnyel kapcsolatban felmerülő kérdések

 

Miért fontosak a zsebek a munkavédelmi mellényen ?

A zsebek nagyon jó célt szolgálnak munka közben. Számtalan szerszám és kulcs elfér bennük, akár a mobiltelefonját is magánál tudja tartani a mellény viselője, ha esetleg egy fontos hívást várna. Ha munkájához fontos, hogy több mindnet magánál tudjon tartani, érdemes több zsebbel ellátott munkavédelmi mellényt vásárolni.

A munkavédelmi mellények vagy a munkavédelmi dzsekik a biztonságosabbak?

Figyelembe kell venni, milyen munkakört tölt be a viselő. A munkavédelmi mellények és a munkavédelmi dzsekik is megfelelnek a biztonsági előírásoknak, viszont tartsuk észben, hogy a karok szabadok vannak a mellény esetében, így azokat nem védi a ruházat.

Miért fontos a fényvisszaverő betét a munkavédelmi mellényen?

Ha rossz látási viszonyok között kell elvégezni a ránk bízott feladatokat, óriási biztonságot nyújtanak a fényvisszaverő betétek, melyek segítségével észrevehetőek maradunk.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 490 Ft - 16 490 Ft
Márka
Méret
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!