Mellény

Mindenki, aki dolgozik, megérdemli, hogy azokat a hosszú órákat, amiket munkával kell eltölteni, azt kényelmes ruházatba tegye. A munkatempó, a munkakedv és a megfelelő komfortérzet hozzájárul az eredményes munkavégzéshez. Érezze magát jól Ön is egy praktikus és testreszabott munkavédelmi mellényben.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
7 790 Ft - 14 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Méret
Termék státusza
Szűrés és rendezés
5 termék
5 termék

A megfelelő munkaruha, munkavédelmi mellény fontosabb, mint gondolná

Sajnálatos módon a híradó műsorokban egyre többször beszélnek arról, hogy megnövekedett a munkahelyi balesetek száma, melyek következtében komolyan megsérülnek a dolgozók. Az esetek többségében igazolódik, hogy az alkalmazottak nem tartják be kellő mértékben a biztonsági előírásokat, valamint a munkáltatók sem gondoskodnak az optimális munkavédelmi ruházatról. Minden munkáltatónak kötelessége, hogy a dolgozóit hozzájuttassa ahhoz a viselethez, melyben a lehető legveszélytelenebbül tudják ellátni a feladatokat. Webáruházunkban nem csak magánszemélyek, de cégek is megvásárolhatják dolgozóik számára a legbiztonságosabb munkavédelmi ruházatokat.Az egyik legpraktikusabb öltözet a munka mellény

Ami elsősorban a munkavédelmi mellény viselése mellett szól, az az, hogy legyen tél vagy nyár, beszerezhető nálunk akár mind a négy évszaknak megfelelő darab. Talán még egy kabátnál is előnyösebb, hiszen ugyan úgy melegen tartja a viselőjét, ellenben a karok szabadon maradnak és sokkal kényelmesebben érezheti magát a dolgozó. A kialakítás között sincs óriási különbség, ha azt nézzük, hogy zsebeket és kiegészítőket ugyan úgy elhelyeznek rajtuk a gyártók. Ma már rengeteg fazon közül válogathat mindenki, így garantáltan megtalálja Ön is azt a modellt, mely a legjobban illik a személyiségéhez, és amelyben a munkaórák is gyorsan elrepülnek.

 

Miként teszi a mellényen lévő zseb biztonságossá a munkát?

Furcsának tűnhet, de számtalan előnyt jelent, ha olyan mellényt vásárol magának, melyen több zsebet is kialakítottak. A legfontosabb előnye a biztonság. Ha olyan munkaruhát választ, esetünkben munkavédelmi mellényt, melyen a gyártók nem spóroltak a zsebekkel, akkor nem kell majd megszakítani a munkafolyamatokat, amivel időt és energiát spórolhat meg. Minden a keze ügyében lesz, rendszerbe tudja szedni szerszámait és csak a munka pontos és precíz elvégzésére kell koncentrálnia. Nem beszélve arról, ha az elvégzendő tevékenységhez valahová le vagy fel kell mennünk, hatalmas segítséget nyújt számunkra. Fárasztó lenne folyamatosan mászkálni, az a legjobb, ha minden fontos eszközt magánál tart.

Munkavédelmi mellény

Milyen munkavédelmi mellények közül lehet válogatni?

Időjárásnak megfelelően válogathat a különböző típusú munkavédelmi mellények közül. Vannak a fagyosabb időkre ajánlott meleg, bélelt modellek, de ma már a tökéletesen szellőző anyagokból készült darabok is elérhetőek, hogy a melegebb időszakban se okozzon kellemetlenséget a viselésük. Igazából az, hogy melyik lesz az Ön számára a legmegfelelőbb, azt az anyagiak és a munkakör fogja eldönteni. Legyen szó fiatalról vagy idősről, mindenki szereti a legjobb formáját hozni, még munka közben is. A gyártók is tudják ezt, ezért igyekeznek mindig sportos és az aktuális divatnak megfelelő darabokat eladásra kínálni.

 

Ne érje be akármilyen munka mellénnyel, hiszen Ön a legjobbat érdemli

A Neo márka gyártói, mint minden terméküknél, a munkavédelmi ruhák megalkotásánál is figyelnek arra, hogy azok csak minőségi anyagok felhasználásával és a legmagasabb technológiai eljárások által készüljenek el. Webáruházunkban beszerezheti a legtöbb Neo terméket,  ezen belül a Neo olíva színű kifordítható ujjatlan dzsekit is, melyben garantáltan nem fog csalódni. Vásárlóink visszajelzései alapján, a Neo prémium minőségű melegítő munkamellényben a tevékenységek elvégzése sokkal könnyebbnek tűnik, hiszen egyik legfontosabb tulajdonsága a maximális kényelem. Bár munkamellényként van számon tartva, de utcai viselésre is kiválóan alkalmas, mivel rendkívül stílusos.  A Neo oxford melegítő munkamellényt is bártan merjük Önnek ajánlani, ár érték arányban szinte a legjobb döntés. A Neo softshell melegítő munkamellény, szinte mindenféle munkához viselhető.

Szakemberként is meg lesz vele elégedve, de a barkácsolni vágyók is egy tartós és könnyű viseletet tudhatnak magukénak, ha emellett a termék mellett döntenek. A fényvisszaverő elemek biztosítják a láthatóságot. Az egyik legkedveltebb munkavédelmi mellény a Neo karcsúsított (slim fit) munkamellény, mely 60%pamutot, 37 % polyestert és 3% elastanet tartalmaz. Több zsebbel el van látva, melyekben minden szükséges eszköz elfér, így ez a funkció nagymértékben megkönnyíti a munkafolyamatok elvégzését.  

 

Ha Önnek is fontos a megjelenés,  válasszon kiváló minőségű munkavédelmi mellényeink közül. Emellett figyelmébe ajánljuk a munkavédelmi lábbeliket  és többek között az arc és fejvédelmi eszközeinket is.  A vásárlással kapcsolatos és a termékeket illető kérdéseit, bizalommal felteheti munkatársainknak, akik örömmel állnak mindenben rendelkezésére. Ha műhelye rendjére is szeret leagább akkor hangsúlyt fektetni, mint a megjelenésére, akkor ajánljuk szerszámosládáinkat, szerszámostáskáinkat.
 

Munkavédelmi mellénnyel kapcsolatban felmerülő kérdések

Miért fontosak a zsebek a munkavédelmi mellényen ?

A zsebek nagyon jó célt szolgálnak munka közben. Számtalan szerszám és kulcs elfér bennük, akár a mobiltelefonját is magánál tudja tartani a mellény viselője, ha esetleg egy fontos hívást várna. Ha munkájához fontos, hogy több mindnet magánál tudjon tartani, érdemes több zsebbel ellátott munkavédelmi mellényt vásárolni.

A munkavédelmi mellények vagy a munkavédelmi dzsekik a biztonságosabbak?

Figyelembe kell venni, milyen munkakört tölt be a viselő. A munkavédelmi mellények és a munkavédelmi dzsekik is megfelelnek a biztonsági előírásoknak, viszont tartsuk észben, hogy a karok szabadok vannak a mellény esetében, így azokat nem védi a ruházat.

Miért fontos a fényvisszaverő betét a munkavédelmi mellényen?

Ha rossz látási viszonyok között kell elvégezni a ránk bízott feladatokat, óriási biztonságot nyújtanak a fényvisszaverő betétek, melyek segítségével észrevehetőek maradunk.