Lemezvágó gép tartozék

Lemezvágó gépéhez lemezvágó gép tartozékokra is szüksége lesz előbb vagy utóbb. Webáruházunk természetesen ebből is felkészült, hogy a lemezvágója számára ne legyen lehetetlen küldetés. Vágópengék, vágóélek, lemezvágó bélyegek, matricakészlet, minden, ami kellhet a lemezek vágásához, lyukasztásához! Lemezvágás során fordítson gondot a védőruházatra! A balesetek elkerülése végett zárt cipőt, arcvédőt, védőszemüveget viseljen!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
3 990 Ft - 7 690 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
4 termék
4 termék

Milyen lemezvágó gép tartozékot kínálunk?

  • Extol 8797205
  • Extol 8797202, Extol 8897202
  • Graphite 59G401
  • Grpahite 59G402

Milyen lemezvágó gép tartozékokat vásárolhat a Profibarkácson?

  • Graphite 2 db-os lemezvágóél készlet a Graphite 59G402 géphez
  • Graphite lemezvágó bélyeg és matrica készlet a Graphite 59G401-hez
  • Extol 2 db-os tartalék vágópenge az Extol 8797202 és 8897202-höz
  • Extol tartozékok folyamatos lemezlyukasztóhoz, a 5797205 típushoz (tengely, kés, csavar, matrica)

Extol 8797205 folyamatos lemezlyukasztógép tartozékok

Az Extol 8797205 típusú lemezvágó gépe sima lemez, hullámlemez, trapézlemez vágására szolgál, az élek elferdítése és deformálása nélkül. A 360 fokban elfordítható matricának köszönhetően tetszőleges alakzatot lehet a lemezből szabni. A szerszám hornyokkal is rendelkezik a lemezvastagság mérésére.

A gép teljesítménye 500 W, maximum vágásszám: 2000/1 perc, tömege 2,3 kg, maximális vágható lemezvastagság: szénacél 1,6 mm, rozsdamentes acél 1,2 mm, alumínium 2,5 mm.

Webáruházunkban ezzel a géppel kompatibilis az Extol 8797205 lemezlyukasztó tartozékok (tengely, kés, csavar (matrica) rendelhető.

 

Extol 8797202 és 8897202 lemezvágó gép tartozékok

 

Az Extol 8797202 típusú lemezvágója 500 W-os, 6 Nm forgatónyomatékkal bír, tömege mindössze 2,5 kg, alumíniumot 2,5 mm vastagságig képes vágni. Kiváló gép színesfém lemezek, alumínium lemezek vágására, bádoglemezek, lágyacél lemezek vágására, fémtetők, csatornák alakítására.

 

A Profibarkács webáruház lemezvágó gép tartozék kategóriában az Extol 2 db-os tartalék vágópenge ezzel az Extol 8797202-es lemezvágóval kompatibilis, a tartalék vágópengék strapabíró kivitelben készülnek, könnyű cserélni is a gépben. A 2 db-os pót vágólap az Extol 8897202 lemezvágó géphez is megfelelő.Graphite 59G401 lemezvágó gép tartozékok

Kínálatunkban megtalálható a Graphite lemezvágó bélyeg és matrica készlet, mely a Graphite 59G401 géphez alkalmas. Ez a lemezvágó síklemezhez és trapézlemezhez ajánlott, 500 W teljesítmény, mindössze 2 kg-os. Maximum vágási vastagság acél esetén 1,6 mm, alumíniumnál 2,5 mm. A gép a folyamatos lyukasztás elvén működik, ezért az anyagból a vágásvonal mentén 5 mm-t eltávolít. Síklemezek, hullámlemezek, trapézlemezek vágására alkalmas egyenes vonal és ív mentén. A szerszám háza alumínium, az egész egy strapabíró, robosztus felépítéssel bír. A matricatartó 90 fokos osztással elforgatható, így a vágásirány megváltoztatható. Az ollók maximum vágási ciklusa percenként 2000. A gép felszerelt véletlen elindítást kizáró reteszeléssel, és indítókapcsoló reteszeléssel a folyamatos üzemeléshez. A hálózati kábele 5 méter. Szerelőkulcsok és praktikus hordtáska is jár mellé.

 

Minden műhely alaptartozéka a megfelelő világítás. Szerezze be nálunk állványos reflektorát, munkalámpáját

Graphite 59G402 lemezvágó gép tartozékok

Webáruházunk lemezvágó gép tartozékai között megrendelheti a Graphite 2 db-os lemezvágóél készletet 59G402 típusú lemezolló és lemezvágó géphez. A gép egyenes és ív vágására alkalmas. 500 W teljesítmény, a maximum vágási vastagság acéllemez esetén 2,5 mm, alumínium esetén 3 mm, a tömege 2,3 kg. A professzionális lemezvágó gép rendeltetése acéllemezek és alumínium lemezek vágása egyenes vonal és ív mentén, az olló veszteségmentesen vág. Stabil, robosztus gép, a hajtómű háza is fémből készül. A vágást négyperemes kések végzik, melyek elforgathatók. Az ollók maximum vágási ciklusszáma percenként 1800. A lemezvágó fel van szerelve forgács ellen védő borítással is, valamint véletlen elindítást kiküszöbölő reteszeléssel. Az indítókapcsoló reteszelésével folyamatos üzemmódba kapcsolható a gép. A hálózati kábele a gépnek 5 méter, praktikus hordtáskában rendelhető, tartozik hozzá hézagmérő, szerelőkulcsok.

Lemezvágó gép tartozék

Lemezvágó gép tartozékok a Profibarkács webáruházból

A Profibarkács webáruház széles kínálatában a lemezvágó, lemezlyukasztó gépeken kívül a szükséges tartozékokat is megvásárolhatja, utánajárás nélkül. Az Extol, Graphite gyártmányú tartozékok, tartozék készletek minőségi anyagokból készülnek, akárcsak a velük kompatibilis lemezvágó gépek. A gépek és a tartozékok esetében fontos, hogy könnyen cserélhetők legyenek, egyszerűen használhatók és felhelyezhetők. Ha mindennap használja a lemezvágó gépet munkája során, érdemes a legfontosabb lemezvágó gép tartozékokból tartalékkal is rendelkezni, hogy bármikor használhassa, ha kell, ne álljon le a munka.

Mindig törekszünk arra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a megrendelt termékekkel és legközelebbi vásárlásuk alkalmával is bizalommal térjenek hozzánk vissza. Óriási kínálatunkban szinte nincs olyan barkácsgép, szerszámgép, szerszám és eszköz, amelyre ne lennének kiváló ajánlataink. Gondoljon csak bele, ha a lemezvágó gépével külső területen, áramvételezési lehetőség nélkül kell például kerítéslemezt, bádoglemezt vágni, szükség lehet aggregátorra is, melyekből szintén igen választékos a felhozatal nálunk. Nézzen szét a Profibarkácson, és akár egy rendeléssel szerezzen be mindent, ami a barkácsoláshoz vagy a munkájához kellhet!

Gyakori kérdések a lemezvágó gépekkel kapcsolatban

 

Extol vágópengét lemezvágóhoz 1 db-ot tudok rendelni?

Az Extol 8797202 és 8897202 típusú géphez forgalmazunk vágópengéket, 2 db-os készletben lehet megrendelni.

Jól látom, hogy a Graphite lemezvágókhoz olcsóbbak a tartozékok? Érdemesebb ilyen gépet venni?

Minimális az árkülönbség az egyes gyártók tartozék árai között, azt javasoljuk, gépet a kívánt teljesítmény, elvégzendő feladat alapján válasszon, a tartozékok ára változhat, az árkülönbség nem állandó tényező.

Extol 8797205 géphez lehet Önöktől rendelni matricát?

Készletben tudja megvásárolni, tengely, kés, csavar (matrica).