Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: JW_LG1680

Juwel ruhaszárító NOVAPLUS 600 LIFT

Automatikus védőtáska zsinórokhoz (52 m) + kényelmes karnyitás + magasságállítás + földelőcsavar.
Bruttó
Nettó
93 290 Ft
88 626 Ft
ProfiClub tagsággal
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: JW_LG1680
Bruttó
Nettó
93 290 Ft
88 626 Ft
ProfiClub tagsággal

Részletek

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA


A JUWEL az egyik legnagyobb európai házi- és kerti ruhaszárító prémium modell gyártója. E cég termékeit okos ötlet és tökéletes minőség jellemzi. A legtöbb hasonló termékhez hasonlóan a JUWEL termékeket sem a Távol-Keletről importálják, hanem európai minőségben állítják elő az osztrák Alpok közepén fekvő festői Imst városában.


Ruhák szárítása friss levegőn ... egyszerű és olcsó!


JUWEL NOVAPLUS 600 LIFT - a teljesen alumínium kültéri ruhaszárító magasabb verziója, beépített borítóval a ruhaszárítóhoz. 50 mm átmérőjű masszív tartócső. Egyszerű működés kétlépcsős mechanizmussal. Egyszerű földelőcsavar a földbe történő rögzítéshez = semmit nem kell betonozni. A szárító kinyitása a "NovaLift" rendszerrel = egy karral, egy kézzel. Ezenkívül ez a modell változtatható magassággal állítható 140 cm és 175 cm között, körülbelül 52 m szárítókötél.


Mostantól az új "NovaLift" automatikus feszítőnek köszönhetően egyetlen kézzel egyszerűen kinyithatja a szárítógépet. A beépített védőburkolatnak köszönhetően a szárítózsinórok mindig használatra készek, és ami a legfontosabb, tiszták, így nem áll fenn a nyomtatott vonalak vagy csíkok veszélye a ruhaneműn. A szárító kinyitása előtt a zsákot egyszerűen "behúzzák" a tartócsőbe, és a szárító összeszerelése után ismét "kihúzzák". Ennek köszönhetően nem kell eldöntenie, hol tárolja a védőzsákot szárítás közben.


A JUWEL NOVAPLUS 600 LIFT szárító egyetlen karral gyorsan és egyszerűen kinyílik !!  1. Egyszerűen emelje meg a kart - könnyedén és hajlítás nélkül, vállmagasságban.

  2. Könnyen és könnyedén fordítsa fel - a tökéletes egyensúlynak köszönhetően a kar teljesen egyszerű.

  3. "Kattintson" a gyermekzárra (a gyermekzárat a biztonsági sikló feloldásával oldja fel).


   Előnyök egy pillanat alatt:   • kb. 52,1 m szárítókötél

   • kar hossza 2,10 m

   • kétfokozatú reteszelő mechanizmus

   • állítható magasság 140 - 175 cm

   • 50 mm-es alumínium cső

   • a karok megerősített U-profilból készülnek

   • speciális perselyek a "mindig feszes" zsinórokhoz

   • egyszerű földelőcsavar


   Automatikus védőburkolat = ponyva védőzsák, amely a szárítóba van beépítve. A szárító kinyitása előtt a tasakot "behúzzák" a tartócsőbe, ahol tárolják, amíg a szárító nyitva van. A szárító összeszerelése után a védőzsákot a két húr meghúzásával "kihúzzák", és a szárító köré terítik. Ez egy nagyon praktikus dolog, amelynek köszönhetően a szárító mindig tiszta marad. A táska színe ezüst.


   Magasságbeállítás = a szárító magasságállításának lehetősége, modelltől függően, 140 cm és 190 cm között.


   Megerősített U-profil = a szárító szárítókarjai ferde alumínium U-profilból készülnek, amely nagy hajlítási ellenállással bír és rendkívül nagy terhelést képes ellenállni. A szárító alapváltozatai standard alumínium téglalap alakú profilból készülnek.


   Egyszerű földelőcsavar = a talajhoz való rögzítést műanyag földelőcsavarral oldják meg. A talajba csavarják (fúrják), és a szárító tartórudat helyezik bele. Nem szükséges semmit sem lehorgonyozni a betonba. Az előnye, hogy a talaj csavar az a lehetőség, hogy építsenek egy szárító a kertben bárhol, ahol a talaj csavar erősen fúrunk a földbe. A csavar műanyag kupakkal rendelkezik. A csavart egy síkban kell fúrni a felülettel, akkor a fűnyíró számára is biztonságos.


   Horgok akasztókhoz = a függesztőkarok végén akasztók vannak. Ideális szárításra pl. Akasztóra akasztott férfiingek.


   JUWEL - MŰKÖDIK !!!

   Adatok

   Márka
   Juwel
   Gyártó cikkszám
   LG1680
   Cikkszám
   JW_LG1680
   Tömeg
   7 kg/db

   Vélemények

   0
   Átlagos értékelés
   vélemény
   Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
   Véleményt írok!
   Juwel ruhaszárító NOVAPLUS 600 LIFT
   93 290 Ft
   Termékeink
   Szia,
   Induljon profin a napod