Lábas

Minőségi lábasok a minőség jegyében. Többfajta méret, többfajta gyártó. Egy közös bennük, kiváló ár - érték aránnyal rendelkeznek. Mindenki megtalálja azt a lábast, vagy fazekat ami szükséges a háztartásába konyhai céljaihoz.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
9 590 Ft - 42 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
25 termék
25 termék

Lábas, fazék

 

Ebben a kategóriában számos termék, lábas, fazék közül választhat. Mndegyik lábas rozsdamentes anyagból készült, így nem fog rajta az idő vas foga, nem fog ránk rozsdásodni. A rozsdásodás mentes tulajdonsága elsősorban az acél anyagának köszönhető. Ezeket a lábasokat a talpuk kialakításának köszönhetően szinte bármely tűzhelyen tudjuk biztonságosan használni. Öntött vasból és zománcból készült lábasokat is találhat a termékek között, melyek szintén tartósságnak és megbízhatóságnak örvendenek. Javasoljuk, hogy tekintse meg ezeket is. A lábasok anyaguk és minőségük függvényében, de méretük és formájuk alapján is meghatározhatják az adott termék árát, ezért ha a minőség az elsődleges szempont a vásárlásnál, a termékek között a magasabb árkategóriát érdemes figyelembe venni, ha azonban egyszerű felhasználóként gondolkodunk a lábas megvételén, akkor az egyszerűbb kivitelben készült termékek is jó döntés lehet a vásárló számára.

 

Rozsdamentes acélból készült lábasaink

A rozsdamentes acélból készült lábasok a legmegbízhatóbb termékek, ezért elsősorban ilyen típusú anyagból készült lábasok kínálatát találhatja az oldalon, melyekről egy rövid összehasonlítást az alábbi szócikkben mutatunk be. Fiskars, Perfect Home, Yato lábasok szerepelnek kínálatunkban.Lábas

Fiskars rozsdamentes acélből készült termékek

 

  • FUNCTIONAL FORM ROZSDAMENTES ACÉL, NYELES LÁBAS - 1,5 L, FEDŐVEL
  • FUNCTIONAL FORM ROZSDAMENTES ACÉL LÁBAS - 3 L, FEDŐVEL
  • FUNCTIONAL FORM ROZSDAMENTES ACÉL LÁBAS - 5 L, FEDŐVEL
  •  FUNCTIONAL FORM ROZSDAMENTES ACÉL LÁBAS - 7 L, FEDŐVEL
  • ALL STEEL ROZSDAMENTES ACÉL SÜTŐEDÉNY - 28 CM, FEDŐVEL
  • ALL STEEL NYELES LÁBAS, 1,5 L, FEDŐVEL, ROZSDAMENTES ACÉL
  • ALL STEEL ROZSDAMENTES ACÉL LÁBAS - 3 L, FEDŐVEL
  • ALL STEEL ROZSDAMENTES ACÉL LÁBAS - 5 L, FEDŐVEL

 

YATO Acélból készült lábas:

·         GASTRO LÁBAS FEDŐVEL 3,3 LITER 200 X 105 MM INOX

·         GASTRO LÁBAS FEDŐVEL 7,2 LITER 240 X 160 MM INOX

·         GASTRO LÁBAS FEDŐVEL 4,4 LITER 200 X 140 MM INOX

·         GASTRO LÁBAS FEDŐVEL 1,9 LITER 160 X 95 MM INOX

 

Perfect home Acél lábasok:

·         ARIAN ROZSDAMENTES LÁBAS + FEDŐ 12,5 LITER

·         ROZSDAMENTES LÁBAS 24CM + FEDŐ

·         ANETT ROZSDAMENTES LÁBAS FÉMFEDŐVEL 20 CM

·         ANETT ROZSDAMENTES LÁBAS FÉMFEDŐVEL 22 CM

·          LÁBAS + ÜVEGFEDŐ 8 LITER

·         ROZSDAMENTES LÁBAS 30 CM + FEDŐ

·         ROZSDAMENTES LÁBAS 32 CM + FEDŐ

·         ROZSDAMENTES NYELES LÁBAS 16 CM

 

Összehasonlítás:

 

A gyártók különböző árkategóriák szerint kínálják a termékeket. A térfogatuk alapján is meg lehet határozni, hogy egy adott termék mennyivel drágább a többihez képest, azonban ez minőségbeli eltérésektől is keletkezhet, bizonyos lábasok talpánál egy speciális, három rétegű alap található, amik szintén hozzájárulnak a termék állagjavító tulajdonságaihoz. Ha több lábas vásárlásán gondolkodunk, javaslatunk alapján érdemes több gyártó termékét kipróbálni, a tapasztalat pedig megmutatja számunkra, melyik az ideális márka, amelynek termékével érdemes foglalkoznunk.

 

Zománc és öntött vasból készült lábasok

A zománcból készült lábas ugyan valamivel törékenyebb állaggal rendelkezik, mint a társai, ezt a fajta lábast ünnepi és különleges alkalmakkor érdemes használni a teríték részeként, mert különleges mintáival egyedi hatást kelt és ezért alkalmas arra, hogy a vendégek számára tartsuk fent, vagy használjuk. Az öntött vasból készült darab szintén időtállóságnak örvend, hosszú időn át képesek lehetünk benne elkészíteni az ebédet a család számára.

 

Lábasokkal kapcsolatos gyakori kérdések

Melyiket válasszam?

Javasolt először meghatározni a vásárolni kívánt termék méretét, utána lehet következtetni arra, hogy a gyártók közül melyik áll hozzánk legközelebb, amellyel ki lehet szűrni a pontos terméket a többi közül.

Van-e alternatívája?

Bizonyos értelemben nincs. A Rozsdamentes acélból készült lábasok egyedi termékek, melyeknek különleges tulajdonságai miatt a piacon nem található más alternatíva.

Van-e garancia?

Egyes termékeknél található garancia, ezt a leírásban mindig feltüntetjük.