Kültéri hőmérő, esőszintmérő

Kültéri hőmérőre, esőszintmérőre minden háznál szükség van! Azonnal információt kapunk reggel, mikor rápillantunk, hány fok van odakint vagy hány mm eső esett az éjszaka. A hőmérők sokrétűek és többféle típust gyártanak belőlük. Legfőképp az analóg kültéri hőmérők vagy a digitális kültéri hőmérők ismertek, ez utóbbi elterjedését a technikai fejlődése hozta magával. Kültéri hőmérőre, esőszintmérőre minden háznál szükség van! Azonnal információt kapunk reggel, mikor rápillantunk, hány fok van odakint vagy hány mm eső esett az éjszaka. A hőmérők sokrétűek és többféle típust gyártanak belőlük. Legfőképp az analóg kültéri hőmérők vagy a digitális kültéri hőmérők ismertek, ez utóbbi elterjedését a technikai fejlődése hozta magával. 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 190 Ft - 12 490 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
20 termék
20 termék

Kültéri hőmérő, esőszintmérő

Kültéri hőmérőre, esőszintmérőre minden háznál szükség van! Azonnal információt kapunk reggel, mikor rápillantunk, hány fok van odakint vagy hány mm eső esett az éjszaka. A hőmérők sokrétűek és többféle típust gyártanak belőlük. Legfőképp az analóg kültéri hőmérők vagy a digitális kültéri hőmérők ismertek, ez utóbbi elterjedését a technikai fejlődése hozta magával. Kert, szabadidős termékeink között a hőmérőkön, esőszintmérőkön túlmenően növénytermesztés, növénygondozás, kertépítés, kültéri tárolók, pihenés, állattartás kategóriákban is számos kiváló minőségű eszközt talál, melyek kompletté teszik az Ön háztartását, kertjét!

 

Hagyományos kültéri hőmérő, digitális kültéri hőmérő

A hagyományos hőmérők folyadékos hőmérők, alkoholos, higanyos működéssel. A folyadékos hőmérők működési elve lényegében a folyadékok hőtágulásán alapszik. A hőmérőn a jelzőskálát (fokokat) két speciális alappont között egyenletes beosztással készítik. A legismertebb és legelterjedtebb az alkoholos hőmérő (például a szobahőmérő). Az alkohol egy tágulási tartályban helyezkedik el, melyhez hajszálvékony üvegcső csatlakozik, melyben az alkohol annál magasabbra emelkedik, minél melegebb lesz. A higanyos hőmérő is hasonló elv szerint működik, csak már a mérési tartománya.

A digitális hőmérők komolyabbak, a hőmérsékletet is érzékelik és kijelzik, de legtöbbször a páratartalmat is mérik. Egyes készülékek akár riasztanak is, ha a hőmérséklet egy adott pont alá vagy fölé megy. Beállítható, hogy fagyveszély esetén riassza a felhasználót. Ez igen hasznos, mikor azt kell eldönteni, kihozható -e a dézsás növény a házból tavasszal, vagy várjunk még vele?

Kültéri hőmérők paraméterei

A kültéri hagyományos hőmérők „háza” készülhet:

  • műanyagból
  • fémből.

A hőmérők között a méretükben is eltérés lehet, a leggyakrabban 20,25,30,40 vagy 50 centiméter hosszú kültéri hőmérőkkel találkozni. A nagyobb hőmérőt könnyebb leolvasni, messzebbről is jól látszik.

Különbséget találni a kültéri hőmérők között abban is, hogy

  • felakaszthatóak vagy
  • ablaküvegre tapaszthatóak -e.

Az időjárás állomások

Ezek már komplex rendszerek, amelyek típustól függően képesek különböző információkkal szolgálni.  Az egyszerűbbek mutatják a külső belső hőmérsékletet, légnyomást és a várható időjárást.

Minél komolyabb, drágább az időjárás állomás, annál pontosabb és több értéket is mutat. Ilyen érték lehet a szélsebesség vagy a leeső csapadék mennyisége. Rögzíti egy adott időn belül a maximum és minimum hőmérsékletet, légnyomást. Az új generációs készülékek már wifin keresztül kapcsolódnak a világhálóra és onnan (is) veszik az információkat.

 

Nature digitális hőmérő a kültéri hőmérők között

A Profibarkácson elérhető a Nature digitális, zöld színű, praktikus és stílusos kültéri hőmérő. Műanyag

ból készült, falra rögzíthető. A hőmérőben alkoholos folyadék van, ami lehetővé teszi a hőmérséklet mechanikus és digitális megjelenítését. A hőmérő képes megjegyezni a minimum és maximum hőmérsékleti értékeket, az adatokat Celsiusban vagy Fahrenheitben jeleníti meg.

Esőszintmérők a Profibarkácson

Egy jó minőségű műanyag csapadékmérővel, más néven esőszintmérővel azonnali és pontos információt kaphatunk a lehullott csapadék mennyiségéről. Ezeket elég csak a kültéren a földbe szúrni, esetleg állványhoz, karóhoz, támaszhoz rögzíteni (ezek sokszor tartozékként járnak a műanyag esőszintmérőkhöz).

Tipp: Sok esőt jósolnak a meteorológusok? Vásárolj esővízgyűjtőt! aszályos időszakokban az összegyűjtött esővíz aranyat ér, és megfizethetetlen segítség a kertben. használjuk okosan a termmészeti erőforrásainkat. Az esővíz a legelőnyösebb csapadékforma növényeink számára, ne csapvízzel locsoljon.

Kültéri hőmérők, esőszintmérők rendelése házhozszállítással

A kültéri hőmérők, esőszintmérők fontos információval szolgálnak számunkra, egy pillantást kell vetni rájuk és máris látható, hogy hány fok van odakint vagy éppen mennyi csapadék hullott. Aki növényt termeszt, kertet ápol, kerti tavat gondoz, számára ezek az információk még fontosabbak, de minden erkéllyel, kerttel rendelkező felhasználónak számítanak!

A Profibarkácson a legjobb minőségű kültéri hőmérőket, esőszintmérőket szerezheti be szuper árakon!

A Nature termékek óriási népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Hatékony és funkcionális termékeik a szabadtéri tevékenységek szolgálatában állnak. Komoly kertészeti szaktudással bír a cég, a termékek kialakításánál ez mindig megmutatkozik. A Profibarkácson több száz Nature termékből vásárolhatja meg a szükséges kiegészítőket, legyen szó akár esővízgyűjtőről, paradicsomfuttatóról, madárhálóról vagy éppen kerti fóliáról.

Mielőtt megrendeli kiválasztott kültéri hőmérőjét vagy esőszintmérőjét, vessen egy pillantást növénytermesztést, gondozást támogató termékeinkre, hogy egy rendeléssel mindent beszerezhessen, ami csodás kertjébe, erkélyére, növényei kifogástalan fejlődéséhez szükséges lehet!