Karbantartó eszköz

Medence karbantartó eszközökre minden medencéhez szükség van, hiszen törekedni kell a víz jó minőségére és a medence állagának megóvására. A különböző porszívó fejek, kefék, fölöző hálók, mérőkészletek mind-mind ezt a célt szolgálják, ráadásul elég egyszer megvásárolni őket. Ha jó minőséget választ, nem kell minden évben újra beszereznie a medence karbantartó eszközöket. A Profibarkácson a színvonalas Hecht medence karbantartó eszközöket szerezheti be szuper árakon!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 790 Ft - 12 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
12 termék
12 termék

Medence karbantartó eszközök

A medencét tisztán tartani fontos, hiszen ez az egyik alapvető eleme a víz minőségének, másrészt a medence állagát is óvja, ha rendszeresen takarítjuk. A medence karbantartásának vannak kézi és gépi eszközei egyaránt. A gépi eszközök előnyösek, de drágábbak, a kézi eszközökkel Önnek kell dolgoznia, de olcsón beszerezhetők.

A Profibarkácson az alábbi medence karbantartó eszközöket szerezheti be:

  • medence porszívó fej
  • medence porszívó fej oldalkefékkel
  • medence tisztító kefe
  • medence fölöző háló (teleszkópos nyéllel is)
  • merítő háló
  • teleszkópos nyél
  • mérőkészlet
  • tesztcsík
  • úszótabletta adagoló
  • karbantartó készlet

Medence tisztító kefék és porszívó fejek

A medence porszívózása a gondozás egyik legfontosabb része. Nem mindig elég viszont a medence aljáról felszívni a szennyeződést. Van, hogy a medence falán is megül a kosz, főleg a zsíros, naptejes szennyeződés. Ezek eltávolítása teleszkópos rúddal és kefékkel lehetséges. A legjobb, ha először kézzel megtisztítja a medence falát és alját, majd vár, hogy ülepedjen a szennyeződés és 1-2 óra múlva használja a medence porszívót. A porszívózás során ne emelje fel a porszívó fejet és ne keverje fel a medence aljáról a szennyeződést, üledéket!

A különböző alakú és kivitelezésű medence tisztító kefék mindegyike másban erős. Például a Hecht háromszög alakú medence tisztítója a sarkok megtisztításában verhetetlen.

Merítőhálók a medence karbantartó eszközök között

Merítőhálót minden gondos medencetulajdonos használ. Ezek a leghatékonyabbak a falevelek és a vízben elmerült úszó szennyeződések, esetleg bogarak eltávolítására. Teleszkópos nyéllel használva nem kell bemennie a vízbe, a medence partjáról is eléri a nem kívánt faleveleket, egyéb szennyeződéseket.

 

medence karbantartó eszköz

Hecht medence mérőkészlet a karbantartáshoz

A medence teszter elengedhetetlen, ha szeretné, hogy a víz megfelelő legyen. A méréseket 7-14 naponta ajánlott elvégezni a medence használattól függően, de akkor is, ha valamiért a víz minőségének romlására gyanakszik. A teszter a PH/CL értékek mérését végzi el. A cseppvizsgáló készülék tartalmaz egy PH mérő és egy klór-víz mérő készletet.

Úszótabletta adagolók a medence karbantartó eszközök kategóriában

Az úszó tabletta adagolókból több méret is rendelhető a Profibarkácson. Ez biztosítja a medence vizének vegyszerrel való kezelését. Klórtablettát használnak,  a szabályozott adagolással megtörténik a víz klórfertőtlenítése. Ha elkerülné, hogy a víz zavarossá váljon vagy zöldüljön, a vegyszerekkel való medence karbantartást nem szabad megspórolni. Az úszó adagolókból kioldódik a klór és fertőtleníti a vizet. Általában UV álló műanyagból készülnek, hogy minél jobban bírják az erős napsütést.

Hecht medence karbantartó készlet

A Hecht kiváló minőségű medence tisztító készletében van egy vízhőmérő, egy kefe, amit a medence aljának vagy oldalának tisztítására használhat, továbbá porszívó fej és merítő háló. Ár-érték arányban olcsóbb, mintha mindent külön vásárolna meg. Természetesen minden karbantartó eszköz mellé kiemelten fontos a hatékony vízszűrő berendezés, melyek segítségével folyamatosan szűrve van a medence vize.

Medence karbantartó eszközök a Profibarkácson

Webáruházunkban nem csak kerti medencéjét, de a takarításhoz, karbantartáshoz szükséges eszközöket is beszerezheti. Csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, ebben a kategóriában például a Hecht gyártó nagyszerű takarító és karbantartó eszközeit találja meg.

HECHT Csehországban közel 22 éves múltra tekint vissza, amely idő alatt egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A Hecht kertigépek az elmúlt évtizedben meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is. A rendkívül precíz német piacon pedig számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek, és kijelenthető a Hecht márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Rendelését néhány kattintással leadhatja, a kiválasztott termékek pedig házhozszállítással jutnak el Önhöz. Ha a medence kiegészítőket is most szerzi be, számos kiváló ajánlataink vannak erre az igényre is, nézzen körbe a webshopban!

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál élvezhesse a törzsvásárlóknak járó előnyöket.

 

Gyakori kérdések a medence karbantartó eszközökkel kapcsolatban 

 

 

A Hecht medence tisztító kefék használhatók nyéllel?

Igen, teleszkópos nyél illeszthető hozzájuk

A Hecht teszter tud klór szintet mérni?

Igen, Ph és klór mérésére alkalmas.

Klórferőtlenítéshez milyen eszközt ajánlanak?

Az úszótabletta adagolókat, több méretben is rendelhetők