Sarokcsiszoló állvány, flex állvány

Sarokcsiszoló vagy flex? A kettő ugyan az, van, aki így, van, aki úgy ismeri. Ez egy őrületesen jó szerszám, amivel vághatsz, csiszolhatsz, súrolhatsz, hiszen ez egy roppant sokoldalú szerszám. Bizonyára te is rendelkezel egyel, ha ebben a kategóriában jársz! Akkor valószínűleg megtapasztaltad már azt is, hogy nem éppen egyszerű a munka, ha nem tudod mivel megfogni rendesen az anyagot, amivel dolgozni szeretnél. Rendkívül veszélyes is lehet, ha nem tudod maximálisan a kezedben tartani az irányítást!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
7 790 Ft - 31 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Termék státusza
Szűrés és rendezés
10 termék
10 termék

Sarokcsiszoló állvány, flex állvány


Ezt a problémát kiküszöbölendő hozták létre a sarokcsiszoló állványt! Ez a zseniális szerkezet azért van, hogy mindig pontosan, precízen tudj dolgozni, maximális biztonság mellett. Amennyiben sokat használod a flexed darabolásra, abban az esetben a sarokcsiszoló állvány az egyik legfontosabb dolog számodra és még csak nincs is szükséged gyorsdarabolóra. Amellett, hogy költséghatékony tehát, teljesen jól használható erre a munkára is, valamint ár-érték arányban jobbat keresve sem találnál. Legyen szó sima, hagyományos vágásról, vagy szögvágásról, a sarokcsiszoló állványon mindkét munkát el tudod végezni. A legtöbb állvány már alapvetően fel van szerelve satuval, amivel betudod szorítani az anyagot, amivel éppen dolgozol. Ettől lesz igazán hatékony a munka, hiszen mindenféle elmozdulás nélkül, precízen vághatod a munkadarabot és biztosan nem fog elcsúszni a gép használat közben. Hogy mi igazán csodálatos ebben a szerkezetben? Az, hogy akár 5 perc alatt is összerakhatod, és már használatra kész is. Munka végeztével a flex állványok egy pillanat alatt össze is zárhatóak és kis helyen elférnek. Tehát nincs szükség túl nagy tárolóhelyre sem.

 

Összegezve tehát, ha van otthon flexed, akkor teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy erre van a legnagyobb szükséged! Egy pillanat alatt lehetsz alkalmi barkácsolóból, profi szakember! Ezzel az állvánnyal ugyanis olyan profi munkára leszel képes, amilyet csak egy évek óta vágással foglalkozó, több órányi tapasztalattal rendelkező szakember képes. Válaszd ki a munkádhoz legjobban illő sarokcsiszoló állványt és válj profivá a ProfiBarkács webáruházzal!