H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Elektromos csempevágó

Elektromos csempegép vásárlás online: kedvező árak, többféle szállítási lehetőség, országos lefedettség, segítőkész ügyfélszolgálat. Lelkes csapatunk több módon is megkönnyíti a választást! Webáruházunkban megtalálja az olyan népszerű gyártók termékeit, mint az Einhell, a Scheppach, és a DURHER. Akár hobbi barkácsoló, akár hidegburkoló szakemberként dolgozik, nálunk egész biztos, hogy megtalálja azt a gépet, ami megfelel a céljainak. Széles kínálatunkban elektromos kézi, asztali, vizes csempe- és burkolatvágók közül is válogathat.


16termék 116
16termék 116

Ha dekoratív burkolatot vagy padlót szeretne a fürdőszobában vagy a konyhában, akkor a csempelapok precíz lerakása mellett a vágásukról is kell gondoskodnia bizonyos esetekben. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő szerszám: a kézi csempevágók rendkívül praktikusok hordozhatóságuknak köszönhetően, de a nagyobb munkákhoz az asztali csempevágók tudják a legtöbb segítséget nyújtani.

 

Mit kell tudni a csempevágók használatáról? Tanácsok vásárlás előtt

Ha még nincs sok tapasztalata a csempevágás terén, vagy már rég használt csempevágó gépet, akkor mindenképp érdemes egy picit gyakorolni a berendezés használatát. Ha van leselejteznivaló vagy akár törött csempéje, akkor célszerű pár próbavágást végeznie, mielőtt hozzálátna a konkrét munkához. Az elektromos csempevágók komoly teljesítménnyel rendelkező berendezések, ezért mindig vegye komolyan az azokhoz tartozó biztonsági előírásokat. A vágandó elemeket mindig stabilan rögzítse, és gondoskodjon a megfelelő védőfelszerelésről is (védőmaszk, kesztyű, fülvédő).

 

Csempevágó vásárlási tanácsok: kézi vagy asztali gépet érdemes választani?

Az, hogy az Ön számára melyik elektromos csempevágó jelenti a „legjobb” választást nagyban függ a megmunkálandó csempék nagyságától és vastagságától, és persze attól, hogy milyen anyagokat tervez a gépével vágni. Egy DURHER asztali vizes csempevágóval például a porcelán csempéken kívül téglát, cserepeket, és térkövet is vághat.

A munka mennyisége és intenzitása is egy fontos szempont a megfelelő gép kiválasztásánál. Az Einhell kézi csempevágók kisebb súlyuknak és hordozhatóságuknak köszönhetően a vállalkozó szellemű otthoni barkácsolóknak sokszor ideális megoldást jelentenek. Könnyű őket használni, árban is kedvezőbbek, de még így is tudnak olyan magas teljesítményt nyújtani, hogy a szakemberek körében is népszerűek. Kisebb megmunkálandó felület esetén remek választás.

Ha viszont jelentős nagyságú felületet szeretne leburkolni, akkor már célszerű a webáruházunkban kapható elektromos asztali csempevágók közül választania. Ezekkel a gépekkel gyorsabban és pontosabban is tud dolgozni. Gond nélkül tudják vágni a nagyobb darabokat is, és nagyobb teljesítményüknek hála semmilyen külön erőkifejtés nem szükséges a vágáshoz.

 

Durher, Einhell, és Scheppach csempevágó gépek széles választéka a barkács webáruházunkban

A Profibarkács csempevágó webáruházában többféle kézi és asztali készülék közül is válogathat, így biztos megtalálja azt a gépet, ami a leginkább megfelel a céljainak.

Az Einhell kézi csempevágók rendkívül kompakt gépek, és ideálisak a ház körüli projektekhez, akár a fürdőszoba vagy a konyha csempéit és járólapjait szeretné vágni.

Az Einhell és a Scheppach csempevágói még pontosabban és hatékonyabban tudnak vágni, így ha nagyobb mennyiségű munkát kell elvégeznie, akkor inkább ezek közül érdemes válogatnia. A gépekhez tartozó lézer még több segítséget nyújt a precíz vágáshoz, a nagyméretű kerekeknek és fogantyúnak köszönhetően pedig könnyen tudja majd mozgatni a gépet a munka helyszínén. A lábak magassága tetszés szerint állítható, a nagyobb felületű anyagokhoz és az extra hosszú vágásokhoz pedig 2 extra asztalszélesítést is használhat.

A DURHER vizes csempevágóival pedig az olyan általános építőanyagokat is könnyen elvághatja, mint a tégla vagy a térkő.

 

Elektromos csempevágó gép vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Amennyiben kérdései vannak a webáruházunkban kapható csempevágókkal kapcsolatban, vagy további tanácsokra van szüksége a megfelelő gép kiválasztásához, akkor forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Tapasztalt és lelkes munkatársaink mindig készen állnak arra, hogy megkönnyítsék számára a vásárlás és a rendelés folyamatát.

Széles kínálatunkban megtalálja az Einhell kompakt, kézi csempevágóit, a Scheppach elektromos csempe- és burkolatvágóit, valamint a DURHER csúcskategóriás asztali vizes csempevágóit. A könnyebb kézi készülékeket partnereink segítségével juttatjuk el az Ön által megadott címre, a 30 kg feletti asztali gépeket pedig raklapos szállítással rendelheti meg. Utóbbi esetben akár prémium gyorsszállítási szolgáltatásunkat is igénybe veheti, ha még gyorsabban szeretne hozzáférni az új elektromos csempevágójához.

Akár hobbi barkácsolóként szeretné fürdőszobáját vagy konyháját felújítani egy kézi csempevágóval, akár hidegburkoló szakemberként keres minőségi asztali csempevágót, a webáruházunkban szinte biztos, hogy megtalálja azt a gépet, ami megfelel az Ön igényeinek. Adja le rendelését a Profibarkácsnál akár ma!

Szűrés
Ár
 (Ft)
37 990 Ft - 1 790 000 Ft
Márka
Teljesítmény
 (W)
800 W - 2 200 W
Maximális fordulatszám
 (rpm)
2 800 rpm - 3 000 rpm
Korong átmérője
 (mm)
180 mm - 350 mm
Vágási mélység 90°-nál
 (mm)
30 mm - 105 mm
Vágási mélység 45°-nál
 (mm)
14 mm - 80 mm
Maximális vágáshossz
615 - 1 530
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!