Akkus porszívó

Az akkus morzsaporszívók kompakt méretüknél fogva kiváló segítséget jelentenek a háztartásban, hiszen gyorsan tisztává varázsolhatjuk vele a felületeket, akár a házban, akár a műhelyben, vagy az autóban. Mivel akkumus gépekről van szó, így nem vgayunk a konnektorok helyzetéhez kötve. Bővebb információt nyújt a termékekről a lap alján található leírás, melyben részletesen kifejtjük az álló és kézi porszívók tulajdonságait, paramétereit, ezáltal meggyőződhet arról, hogy ez a termék milyen hasznos funkciót láthat el az otthoni munkavégzés során.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
17 490 Ft - 77 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
9 termék
9 termék

Akkus morzsaporszívó

A morzsaporszívó nevében megtéveszthető is lehet, mert minden olyan felület és terület tisztítására is alkalmas, ahol felgyülemlett koszrétegekkel találkozhatunk, ugyanakkor a morzsák eltávolítására is hasznos ez a gép, így ha egyszerű, kéznél levő eszköz használatán gondolkodik, ez egy kiváló termék lehet az ön számára. Megspórolható vele egy sor olyan felesleges energia leadás, mely a hagyományos áramforráshoz való csatlakoztatásnál felmerül a gépek használata közben, a zsinórok és termetes méretű gépek helyett, melyek súlyuk miatt terhet jelenthetnek, egy sokkal kifinomultabb megoldást jelenthet az akkus morzsaporszívó, mert bármikor és bárhol könnyedén el tudjuk vele érni a felületek megtisztítását.

 

 akkus morzsaporszívó

Akkus morzsaporszívó gyártók

A Profibarkácson megtalálható gyártók, amiknek forgalmazzuk a termékeit az alábbiak: 

  • Einhell: ennek a márkának megtalálható a kézi és az álló gépes változata is, a kézi porszívóval a kisebb és nehezebben elérhető felületek megtisztításának alkalmazását ajánljuk, míg az állóporszívóval teljesen kiválthatjuk a régi áramhoz csatlakozó gépek működését, mivel ezzel a termékkel a nagy területek tisztítását is hatékonyan végre tudjuk hajtani. Míg a kézi valamivel kedvezőbb árral rendelkezik, mint az álló, együttes megvásárlásukkal biztosítani tudjuk minden olyan terület karbantartását, amivel otthon, a műhelyben, vagy olyan helyen találkozhatunk, ahol esetleg áramforrás sem áll rendelkezésre.
  • Graphite: A kézi porszívó, amit a Graphiet gyártásában találhatunk az oldalon, egy kompakt eszköz arra, hogy bármilyen helyzetben alkalmazzuk a terméket a kialakításának köszönhetően. A beépített akkumulátor segíítségével gyakran olyan helyeken is el tudjuk végezni a tisztítást, ahol a hagyományos gépekkel nehezen lehetne eljutni, így nem kell feleslegesen bútorokat vagy egyéb tárgyakat mozgatni. A fal fúrásánál ez egy nagyon praktikus eszköz lehet a kihulló törmelékek összegyűjtésére. Jóval egyszerűbb folyamat az akkumulátor feltöltése és utána a használata, mint hogyha takarítás közben használjuk az áramforrást és a vezetékeket, hogy működtessük a gépet. Utazásra is érdemes magunkkal vinni egy ilyen darabot, a kocsit vagy a sátrat is könnyen rendben lehet vele tartani.
  • Lund: Az állóporszívó, amit ez a gyártó kínál, 120 W teljesítménnyel képes eltávolítani a koszrétegeket. Ez egy modern kialakítás, ami illeszkedik az emberi használat során felmerülő igényekhez. Ez jó alternatívája tud lenni a hagyományos gépeknek, teljesítménye ki tudja váltani a zsinóros porszívók hatékonyságát, nehezen lehet tönkretenni, mert a stabil tartás miatt ellen tud állni a kisebb nagyobb ütéseknek is, a tárolása is egyszerűbb, de akár az otthoni díszek között is elfér, beleolvad a rendbe.

 

Milyen extra funkciókkal lehetnek ellátva az akkus morzsaporszívók?

  • Folyó vízzel tisztítható szűrő
  • Padlótisztító szívófejjel kifejezetten kemény felületű padlókhoz és sima felületekhez
  • Fugatisztító szívófejjel a nehezen elérhető helyekhez
  • Kárpittisztító fejjel kárpit és ruhaanyagok tisztításához
  • padlótisztító fej: A padlótisztító szívófejet kifejezetten kemény felületű padlókhoz és sima felületekhez tervezték. A kárpittisztító fejet kárpitokhoz és szövetekhez használhatja, míg a fugatisztító szívófej segítségével a nehezen elérhető helyeket is egyszerűen és fáradság nélkül megtisztíthatja.

 

Ha elegünk van abból, hogy állandóan az összegubancolódott kábeleket bontogassuk, vagy ha szimplán olyan helyen szeretnénk takarítani, ahol nem áll rendelkezésre áram, esetleg nehezen elérhető helyeken kellene tisztítást végrehajtani, ezek az álló és kézi porszívók remek megoldást nyújtanak ezekre a problémákra. Rendeltetés szerű használat mellett az akkumulátor és a gép teljesítménye is hosszú időn keresztül kihasználható, nehezen tudnak elromlani, mert tartós és szilárd a kialakításuk. Az egyszerűbb koszok eltávolítására és begyűjtésére ajánljuk a kézi porszívót, ami véleményünk szerint megéri az árát, az egyedi funkciókból eredő hatékonysága miatt, míg az álló porszívókkal teljesen ki tudjuk váltani a régi felépítésű gépeket.

 Tipp: A kandalló körüli forró hamut kizárólag hamuporszívóval porszívózzzuk, mert a hagyományos gépeket tönkre teheti!

 

 Gyakran felmerülő kérdések akkus porszívó vásárlása esetén

 

Van- e alternatívája a morzsaporzsívónak

Bizonyos értelemben van, mert a hálózatról működtethető gépekkel is el tudjuk végezni a feladatot, deegy akkus morzsaporszívó lényegesen mobilabb, kisebb helyen elfér, könnyű előkapni egy gyors porszívózásra.

Ha megveszem az álló porszívót, ki tudom váltani a hagyományos porszívót?

Részben igen, de mi a kombinált használatot javasoljuk.

Van- e garancia a termékekre?

Természetesen a törvényben előírt gyártói garancia vonatkozik a termékekre, illetve választhat hozzá kiterjesztett jótállást is.