Tömlőszerelvény

A Profibarkácson az öntözéshez minden szükséges kiegészítőt be tud szerezni, amire csak szükség lehet, így a tömlőszerelvényeket, csatlakozókat, gyorscsatlakozókat is. De van nálunk tömlő, kifolyócsap, leszúrható locsoló, locsolófejek, öntözésvezérlők, locsolókannák, öntözőrendszer vagy éppen tömlőkocsi! A kert, a növények megfelelő gondozása nemcsak energiaigényes, de megfelelő eszközökre, kiegészítőkre is szükség van a hatékony munka érdekében.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
90 Ft - 5 190 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
169 termék
169 termék

Tömlőszerelvények funkciója

Az öntözéshez nélkülözhetetlenek a különböző tömlőszerelvények. A csap és a tömlő, illetve a tömlő és a kiegészítő eszközök közötti gyors, csepegésmentes csatlakoztatáshoz jó minőségű, megbízható tömlőszerelvények szükségesek! A tömlővel gyorsan összekapcsolhatóak, kiváló minőségű anyagokból készülnek, miközben könnyű a szerkezetük. A neves gyártók termékei sokáig használhatóak, megakadályozzák a víz véletlenszerű kifolyását a tömlőből.

Vízstopos gyorscsatlakozók

A vízmegállító a tömlő végéhez csatlakoztatható. A locsolóeszköz, a kézi locsoló vagy esőztető szétkapcsolásakor a víz átfolyása automatikusan megáll, az eszköz csatlakoztatásakor a víz újra átfolyik. A minőségre törekvés a vízstopos gyorscsatlakozók esetén kiemelten fontos, szükséges, hogy a csatlakozó erős, stabil anyagból készüljön, megtartsa a tömlőt és a szerelés se okozzon gondot! Általában rovátkolt, puha műanyag fogófelületük van, aminek köszönhetően a vízmegállító tömlő a kézben is kényelmesen fekszik, a gumigyűrű pedig további védelmet nyújt a terméknek.

A Profibarkácson több, mint 80 féle locsolópisztolyból, locsolófejből vásárolhatja meg az Önnek legmegfelelőbbet, hogy növényei gondozása, kertjének ápolása ne okozzon nehézséget!

Csapelemek a tömlőszerelvények között

A csapelemek lehetővé teszik a kerti tömlő biztonságos csatlakoztatását a vízcsaphoz. A neves gyártók csapelemei átgondolt formájukkal kényelmes használatot garantálnak. Vásárlásnál külön figyelni kell rá, hogy a csapelem fagyálló -e? Amennyiben nem az, semmiképp ne hagyja felszerelve fagyos éjszakákon!

Fontos, hogy a csapelem csepegésmentes és stabil rögzítést tegyen lehetővé, hiszen semmi sem bosszantóbb, mint amikor a csatlakozásnál spriccel a víz vagy állandóan leesik a csapelem.

Kuplung csatlakozók

A menetes csapcsatlakozók más néven kuplungos, gyorscsatlakozós kerti csap csatlakozók. Kerti csapra szerelve egy mozdulattal illeszthető tömlőcsatlakozóval szerelt kerti tömlőnk vagy slagunk a vízrendszerhez.

Gardena tömlőszerelvények

A Gardena tömlőszerelvények széles választékban elérhetőek a Profibarkácson. A Gardena az egész világon az egyik legkedveltebb kertápolási márka.  A németországi székhelyű vállalat minden igényt kielégítő, választékos kínálatában minden megtalálható, ami a kertápoláshoz szükséges, akárcsak öntözőrendszer, szivattyú, kerti tavak, fa-, gyep- és bokorápolás eszközei, különböző kerti szerszámok vagy talajművelési eszközök.

Világszerte több, mint 80 országban van jelen, a termékei pedig híresek kiváló minőségükről, megbízhatóságukról. A Profibarkácson több, mint 500 féle Gardena terméket kínálunk vásárlóinknak, minden szerszám, eszköz rendkívül tartós és funkcionális.

A stabil kertiszerszám rendszer megszámlálhatatlan cserélhető fejjel és élethosszig tartó lötyögés mentes rögzítéssel folyamatosan a legjobb kombinációt képes nyújtani kiemelkedő ergonómia mellett. Már több, mint 30 éve a Gardena a piacvezető a szerszámrendszerek piacán.

 A zseniális Gardena rendszer mögött meghúzódó ötletet az adja, hogy minden tökéletesen és csepegésmentesen illeszkedjen egymásba. Kínálatában a csaptól a tömlőn át az elosztó rendszerekig minden megtalálható, ami a kerti munka hatékonyságának növeléséhez és a felhasználói elégedettséghez szükséges.

Tömlőszerelvény

Tömlőszerelvények rendelése a Profibarkácson

Az ápolt, gondozott kert, a növények termesztése, gondozása rendszeres és alapos öntözést kíván, ehhez pedig különféle öntözőrendszerekre, öntözési megoldásokra, öntözési kiegészítőkre van szüksége. Webáruházunkból egy rendeléssel mindent beszerezhet, ami a hatékony öntözéshez, locsoláshoz szükséges, beleértve a legjobb minőségű tömlőszerelvényeket is.

Olyan neves gyártók termékeit forgalmazzuk, mint a Gardena, Hecht, Extol, Yato, Verto vagy a Neo. A tömlőszerelvények között megtalálhatóak a minőségi műanyag, fém, sárgaréz termékek különböző méretekben és sokféle paraméterrel.

A webáruházunkból megrendelt termékeket házhozszállítással kaphatja kézhez gyorsan és kényelmesen. Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy a későbbiekben élvezhesse a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket!

Ha szabadidejében szívesen olvas barkács, háztartás, szerszámok vagy kert témában, kövesse figyelemmel a Profibarkács Blogját!

 

Gyakran felmerülő kérdések tömlőszerelvény, gyorscsatlakozó vásárlásakor

 

A Gardena tömlőszerelvények jó minőségűek?

Igen, a Gardena az egyik legismertebb és legkedveltebb gyártó a kertápolási eszközök piacán. Termékei innovatívok, megbízhatóak és kiváló minőségűek.

Fagyálló csapelemet forgalmaznak?

Igen, tömlőszerelvényeink között megtalálja a fagyálló csapelemeket is.

Mire való a kuplungos Y csatlakozó?

Három kerti tömlő, locsolócső végén lévő tömlőcsatlakozó - gyorscsatlakozó közé szükséges, ha az öntözőcsöveket könnyen bontható kötéssel szeretnénk egymáshoz csatlakoztatni.