Kategóriák
  TOP termékek
  Szavazás
  Nyissunk e Debrecenben bemutató termet és/vagy üzletet?
  Igen
  Nem
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Termék részletek


  Scheppach PL 55 Merülőfűrész

  Ingyenes házhozszállítás

  Ezt a terméket ingyen szállítjuk Neked, az alábbi feltételek mellett:

  Csomagpontba: 2.500 Ft felett és 5 kg alatti termékek esetén

  Futárral: 30.000 Ft felett és 30 kg alatti termékek esetén

  -20%
  Bolti készlet: Rendelésre elérhető
  Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész
  Termék ára: 68 990 Ft
  Akció: 54 890 Ft
  Kezdete: 2019.05.27  
  A vásárlás után járó pontok: 549 Ft
  Cikkszám:
  SC_5901802915
  Várható szállítási idő 
  :
  Teljesítmény:
  1 200 W
  Fordulatszám:
  5 500 rpm
  Vágási mélység (90°-nál):
  55 mm
  Vágási mélység (45°-nál):
  41 mm
  • Scheppach PL 55 Merülőfűrész

   Műszaki adatok:

    

    Motor: 230V / 50Hz

    Teljesítmény 1200 W

    Fordulatszám: 5500 rpm

    Fűrészlap átmérője: 160 mm / 24 fog

    Tengely mérete: 20 mm

    Max vágási mélység 90°-nál: 55 mm

    Max vágási mélység 45°-nál: 41 mm

    Vezetősín: 1400 mm

    Forgácselszívó csonk átmérője: 38 mm

    Súly: 7,1 kg

    

   A merülőfűrész jellemzői:

    

    A Scheppach cég, mint első a világon, kínál merülőfűrészt kézi körfűrészgép árában. Így mindenki olyan egyszerűen és hatékonyan dolgozhat, mint egy profi. A merülőfűrészt leegyszerűsítve úgy lehet jellemezni, mint egy vezetősínen működő körfűrész. Összességében azonban a vezetősín funkciója sokkal átgondoltabb és sokkal több egyedi megoldást kínál.

    A hagyományos körfűrészekhez képest a merülőfűrész, mint ahogy a nevéből is kitűnik, képes fokozatosan beállítható vágási mélységben dolgozni. Ennek köszönhetően a vágást a deszka/lap bármely pontján elkezdheti, gond nélkül kivághat nyílásokat (ideális a mosdók vagy tűzhelyek helynek kivágásához), elvégezheti a parketta kivágásokat úgy, hogy nem sérül az alatta lévő felület, stb. Vezetősínnel történő használat során egyenes, sorja mentes, pontos szögbeállítási lehetőséggel végezhet vágást, elvégezheti az ajtók méretre vágását, deszka marást stb. A merülőfűrészt használhatja természetesen vezetősín nélkül is, mint egy hagyományos körfűrészt.


    A PL 55 merülőfűrész kiválóan felszerelt. Az ergonomikus fogantyú speciális, puha csúszásgátló réteggel van bevonva. A gép rendelkezik integrált forgácselszívó kivezetővel, 0°-45°-ig beállítható vágási szög lehetőséggel és 55 mm-ig beállítható vágási mélységgel. A fűrészlap mögött integrált hasítóék van, mely nyitva tartja a vágási horonyt, megakadályozva így a fűrészlap esetleges beékelődésénél a gép veszélyes lepattanását.

    Okos konstrukciójának köszönhetően közvetlenül fal melletti (pusztán 16 mm) vágásokat is végezhet a géppel. A fűrészgépet különböző tartozékokkal egészítheti ki.
   A PL 55 géphez, két darab 700 mm vezetősín, szorítóelem és kifordulás elleni védelem tartozik. A vezetősín biztosítja a pontos, egyenes és biztonságos fűrészirányítást és egyben védi a megmunkált anyagot a sérülésektől. Gumibevonatú sínnel van ellátva, mely biztosítja a tiszta, sorjamentes vágásokat.

    Az alján elhelyezett öntapadós szalagok biztosítják a jó tapadást a sima felületeken is. Szorítóelemek segítségével több vezetősín is csatlakozható, és így lehetőség van nagyon hosszú vágások elvégzésére is.

   !akár 4 év garanciával!*

   *Scheppach, Scheppach Special Edition, Woodster, DWT, Kity termék(ek): 2 év gyártói garancia, amely további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő. Amennyiben az érintett termék beépített Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler motorral került értékesítésre, a termék motorjára értelemszerűen a Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler mindenkori jótállási feltételei vonatkoznak.

   Keresőszavak: scheppach, pl, 55, pl55, merülőfűrész, körfűrész, merülő, kör, fűrész
  • Gyártó
   Scheppach
   Gyártó cikkszám
   5901802915
   Bolti készlet
   Rendelésre elérhető
   Cikkszám
   SC_5901802915
   Státusz
   Ingyenes házhozszállítás    
   Tömeg
   7,1 kg/db
  ;