Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: SC_5901802915

Scheppach PL 55 merülőfűrész - 1200 W

Szállítás raktárról, azonnal
Debreceni üzletünkben azonnal átvehető
2+2 év garancia
Bruttó
Nettó
84 990 Ft
80 741 Ft
ProfiClub tagsággal
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: SC_5901802915
Bruttó
Nettó
84 990 Ft
80 741 Ft
ProfiClub tagsággal
barkács
Rendszeres otthoni, vagy könnyű ipari használatra javasolt termék. Gyakori, nehéz ipari felhasználásra a "Profi" jelölésű termékeket ajánljuk.

Részletek

Scheppach PL 55 Merülőfűrész

Műszaki adatok:

 

 Motor: 230V / 50Hz

 Teljesítmény 1200 W

 Fordulatszám: 5500 rpm

 Fűrészlap átmérője: 160 mm / 24 fog

 Tengely mérete: 20 mm

 Max vágási mélység 90°-nál: 55 mm

 Max vágási mélység 45°-nál: 41 mm

 Vezetősín: 1400 mm

 Forgácselszívó csonk átmérője: 38 mm

 Súly: 7,1 kg

 

A merülőfűrész jellemzői:

 

 A Scheppach cég, mint első a világon, kínál merülőfűrészt kézi körfűrészgép árában. Így mindenki olyan egyszerűen és hatékonyan dolgozhat, mint egy profi. A merülőfűrészt leegyszerűsítve úgy lehet jellemezni, mint egy vezetősínen működő körfűrész. Összességében azonban a vezetősín funkciója sokkal átgondoltabb és sokkal több egyedi megoldást kínál.

 A hagyományos körfűrészekhez képest a merülőfűrész, mint ahogy a nevéből is kitűnik, képes fokozatosan beállítható vágási mélységben dolgozni. Ennek köszönhetően a vágást a deszka/lap bármely pontján elkezdheti, gond nélkül kivághat nyílásokat (ideális a mosdók vagy tűzhelyek helynek kivágásához), elvégezheti a parketta kivágásokat úgy, hogy nem sérül az alatta lévő felület, stb. Vezetősínnel történő használat során egyenes, sorja mentes, pontos szögbeállítási lehetőséggel végezhet vágást, elvégezheti az ajtók méretre vágását, deszka marást stb. A merülőfűrészt használhatja természetesen vezetősín nélkül is, mint egy hagyományos körfűrészt.


 A PL 55 merülőfűrész kiválóan felszerelt. Az ergonomikus fogantyú speciális, puha csúszásgátló réteggel van bevonva. A gép rendelkezik integrált forgácselszívó kivezetővel, 0°-45°-ig beállítható vágási szög lehetőséggel és 55 mm-ig beállítható vágási mélységgel. A fűrészlap mögött integrált hasítóék van, mely nyitva tartja a vágási horonyt, megakadályozva így a fűrészlap esetleges beékelődésénél a gép veszélyes lepattanását.

 Okos konstrukciójának köszönhetően közvetlenül fal melletti (pusztán 16 mm) vágásokat is végezhet a géppel. A fűrészgépet különböző tartozékokkal egészítheti ki.
A PL 55 géphez, két darab 700 mm vezetősín, szorítóelem és kifordulás elleni védelem tartozik. A vezetősín biztosítja a pontos, egyenes és biztonságos fűrészirányítást és egyben védi a megmunkált anyagot a sérülésektől. Gumibevonatú sínnel van ellátva, mely biztosítja a tiszta, sorjamentes vágásokat.

 Az alján elhelyezett öntapadós szalagok biztosítják a jó tapadást a sima felületeken is. Szorítóelemek segítségével több vezetősín is csatlakozható, és így lehetőség van nagyon hosszú vágások elvégzésére is.

!akár 4 év garanciával!*

*Scheppach, Scheppach Special Edition, Woodster, DWT, Kity termék(ek): 2 év gyártói garancia, amely további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő. Amennyiben az érintett termék beépített Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler motorral került értékesítésre, a termék motorjára értelemszerűen a Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler mindenkori jótállási feltételei vonatkoznak.

Keresőszavak: scheppach, pl, 55, pl55, merülőfűrész, körfűrész, merülő, kör, fűrész

Adatok

Márka
Scheppach
Szállítási mód
0-30 kg csomagpontba és futárral szállítható
Teljesítmény
1 200 W
Maximális fordulatszám
5 500 rpm
Tengelyátmérő
20
Lézerirányzék
nem
Körfűrészlap átmérője
160 mm
Vágási mélység 90°-nál
55 mm
Vágási mélység 45°-nál
41 mm
Gyártó cikkszám
5901802915
Cikkszám
SC_5901802915
Tömeg
7,1 kg/db

Vélemények

0
Átlagos értékelés
vélemény
Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
Véleményt írok!
Scheppach PL 55 merülőfűrész - 1200 W
84 990 Ft
Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod