Hómaró, hótoló tartozék

Rotációs kapákhoz vagy fűnyíró traktorokhoz, seprőgépekhez Scheppach, Eurokomax, Hecht hótoló tartozékokat, hóekéket, hótoló lapokat forgalmazunk, melyek használatával gyorsan és hatékonyan tudja a járdáról, kapubeállóból eltolni a havat. Nem kell a hólapátolással tölteni az időt, a hótoláshoz alkalmas géppel és a megfelelő hótoló tartozékokkal pillanatok alatt járhatóvá teheti a kívánt részeket, akár az egész kertet, üzlet parkolót, telephelyet is. A hótoló lapátok széles választékából hómaró fejet is beszerezhet, mellyel az összeállt jeges havat is könnyedén eltávolíthatja az útból, több, mint fél méter szélességben haladva.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
42 990 Ft - 569 900 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
7 termék
7 termék

Hótoló tartozékok, hómaró, hóeke, tolótalp jelentősége

Hótoló tartozékokat sokféle kerti gépre lehet csatlakoztatni, ezzel kibővítve az alkalmazásuk tárházát. Természetesen mindig az adott gép típusa dönti el, hogy lehet-e hótoló adaptert csatlakoztatni hozzá és ha igen milyet? A hótoló lapátokkal nem csak a havat lehet eltakarítani az útból, de egyéb feladatokra is alkalmazhatók, mint például gabonafélék porciózása mezőgazdasági telephelyeken. A kapálógépek nagy részéhez lehet kapni olyan hótoló lapátot, amellyel kompatibilis. Egy hótoló kiegészítő beszerzésével robikapája már nem kizárólag a talajlazításra, kapálásra lesz alkalmas, de télen, havazás idején is bevetheti ugyanazt a gépet, jelentősen egyszerűbbé téve a hóeltakarítást mondjuk egy kézi hólapáthoz képest. Hasonló a helyzet egy seprőgéppel is, hóeke csatlakoztatásával téli időszakban is kihasználhatja a gépe erejét!

Hótoló tartozék

Hótoló lapátok a hótoló tartozékok között

Webáruházunk gépek, berendezések kiegészítői terén is kiválóan felszerelt, hiszen tudjuk milyen sokrétűen kihasználhatók az egyes gépek megfelelő tartozékokkal.

A hótoló lapátokkal kapcsolatban az egyik legfontosabb, hogy kompatibilis legyen az alkalmazni kívánt géppel. A hótoló tartozékon, illetve sok esetben az alap gépen is feltüntetik a gyártók, hogy milyen géppel vagy éppen milyen tartozékkal használható.

A hótoló lapátok következő fontos ismérve, hogy milyen széles munkafelülettel rendelkezik, tehát egy nyomvonalban milyen szélesen képes a havat eltolni. Ez teljesen változó gyártónként, általában 60-100 cm között mozog a munkaszélességük.

Nem mindegy, milyen anyagból készül a hótoló tartozék. A neves gyártók erős acéllemezből készítik a hóekéket, hiszen fontos, hogy a jeges hóval is elbírjanak, ne legyenek törékenyek, ugyanakkor a korrózióval szemben se adják könnyen magukat!

Egyes típusok gumiszegéllyel is el vannak látva, így megkímélik a térkövet is a hó eltakarítás közben.

Otthoni munkákhoz, illetve építőipari munkákhoz szüksége lehet egy megbízható betonkeverő gépre is. Nézzen szét építőipari gépeink, betonkeverőink között!

Hótoló tartozék Scheppach minidömperhez

A Profibarkácstól egyaránt megrendelheti a Scheppach 300 kg-ig terhelhető 4x4-es meghajtású billenős minidömperét, és ehhez a vele kompatibilis Scheppach hóekét is. A Scheppach DP 3000 kerekes anyagszállító, nagyon kényelmes szállítási lehetőséget biztosít, akár 300 kg súlyú ömlesztett és szilárd anyagok áthelyezésére, még a nehezebben hozzáférhető helyeken is. Tökéletesen szállítható vele a föld, a homok, a kavics, a kő, a térburkolat, a tégla, de akár a fa és fű is. Széles körben használják az építkezéseknél, a bontási és felújítási munkáknál, az alapozásoknál, a mezőgazdaságban, a kertészetekben, az erdészetekben, de háztartások kerti munkálatainál is rendkívül előnyös, felújításról nem is beszélve!

Előnye nemcsak a nagyobb biztonság és mozgathatósága a nehezebb terepen is, hanem az elvégzett munka nagyobb hatékonysága a hagyományos manuális szállítóeszközökhöz képest. A négy kerék meghajtás biztosítja a gép kiváló mozgását a nehezebb terepviszonyok között is, továbbá a nagy és széles kerekek elősegítik a gép könnyű kezelhetőségét és a gép alvázvédelmét. A gépet nagyon egyszerűen lehet kezelni. A vezetőkaron lévő fogantyúval könnyen szabályozható a menetirány, a fék automatikusan aktiválódik a kuplungkar felengedésével és a sebességváltókar is elérhető közelségben van a kezelő személy számára. A gép meghajtását a nagyon közkedvelt Loncin motor biztosítja 6,5 LE teljesítményével, amely a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb motorok közé tartozik.

A gépet 100 x 50 cm-es hóeke adapterrel is kiegészítheti, ez lehetővé teszi, hogy a praktikus, több, mint 6 lóerős szállítóeszköze erejét télen is hasznosítsa, sőt, ha kell, a félretolt havat ezzel elszállíthatja a kert végébe is akár, ahol olvadáskor nem gond a nagyobb víztömeg.

Hótoló tartozékok mezőgazdasági feladatokhoz is!

A hótoló adapterek azon túl, hogy a megfelelő géphez csatlakoztatva könnyedén képesek havat eltakarítani, használhatóak más feladatokra is, mint például a mezőgazdaságban előforduló porciózási, szegmentálási munkákra. Előfordulhat, hogy kukoricát, búzát vagy egyéb gabonát kell a telephelyen több kupacban felhalmozni, összetolni, esetleg trágyát, de olyan is lehetséges, hogy szállítás céljából kell egy mennyiséget leválasztani. Egy hótoló adapterrel ez fáradságos lapátolás nélkül elvégezhető, ráadásul a működtetést biztosító rotációs kapák, szállítóeszközök vagy seprőgépek ilyen helyeken biztos, hogy eleve rendelkezésre állnak.

Hótoló tartozékok, hómaró, hóeke a Profibarkácson

Webáruházunkban az alábbi hótoló adaptereket tudja megrendelni:

  • Hecht hótoló lapok
  • Eurokomax tolólap
  • Hecht hómaró fej
  • Eurokomax hómaró
  • Scheppach hóeke

A gyártók egyértelműen megjelölik, hogy a kiegészítők mely gépekkel kompatibilis, a gépek között lehetnek robikapák, fűnyíró traktorok, seprőgépek, sőt akár komolyabb takarítógépek is, de akár szállítógépek is. Ha bizonytalan benne, hogy adott gépéhez melyik hótoló lapát, fej lenne alkalmas kérje ügyfélszolgálatunk segítségét!

A Profibarkács mindig minőségi gépeket, berendezéseket kínál vásárlóinak, fontos számunkra, hogy elégedettek legyenek, és visszatérjenek hozzánk legközelebb is!

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az akciókról, hírlevelekről, legújabb blogbejegyzéseinkről!

 

Hótoló tartozékokkal kapcsolatos kérdések

 

 

 

 

Hecht 8101 seprőgéphez szeretnék hótoló adaptert rendelni. Melyiket tegyem kosárba?

Ehhez a seprőgéphez a Hecht tolólap lesz alkalmas, 8101/8101S/8101BS-el kompatibilis.

Scheppach szállítójárműhöz van hótoló tartozékuk?

Igen, a Scheppach hóeke rendelhető a webshopból, kompatibilis a 4x4-es minidömperrel.

A hótoló lapát gumiszegély mire való?

Védi a térkövet, burkolatot a sérüléstől hótolás közben.