H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Fóliahegesztő

Egy megbízható fóliahegesztő, vákuumozó gépsegítségével megőrizheti az ételek frissességét, de akár apróbb tárgyak, csavarok, alátétek is becsomagolhatók vele. Ez megkönnyíti a szállításukat, egyhelyben tartásukat. A fóliahegesztők között vannak olyanok, amelyek vákuum csomagolni is képesek, ezek a vákuumozó gépek. A Profibarkácson a fóliahegesztők mellett számos más háztartási- és konyhai gépet is megrendelhet, ami a mindennapi élethez szükséges, például egy forró levegős fritőzt is, melyben olaj nélkül vagy minimális felhasználással készíthet egészséges és ízletes fogásokat.


4termék 14
4termék 14

Fóliahegesztő, vákuumozó gép működése

A fóliahegesztő berendezések egy fűtött huzalszálat használnak a műanyag fóliák, zacskók lezárásához. Amikor a hegesztőkart lezárjuk, a felfűtött hegesztőhuzal érintkezésbe lép a műanyaggal, az adott szakaszon a fólia megolvad és létrejön a lezárás.

A hegesztőhuzal kiválóan működik különböző fóliatermékekkel, laminált fóliákkal, fóliabevonatú nátronpapír zacskókkal. A vonalhegesztők többféle méretben készül. A hegesztőhuzal keresztmetszete a felelős a zárás formájáért, ugyanis, ha lapos a huzal, a hegesztési szélesség nagyobb és erősebb a tasak lezárása. Ha viszont kerek a keresztmetszete, a hegesztési szélességi is keskenyebb.

fóliahegesztő, vákuumcsomagoló

Fóliahegesztők, vákuumozó gépek használata

A hegesztőkar általában hőálló műanyag. A hegesztés elvégzéséhez a zacskót a hegesztőszálra helyezzük és rázárjuk a kart. Mivel a hegesztőkar rugós, a hegesztést végző személy rá tudja nyomni a tasakra, fóliára a kart a megfelelő erősségben. Amikor a kart lezártuk, egy kis mikrokapcsoló beindul, és elkezdődik a hegesztőhuzal felforrósodása. Amikor a hegesztés elkezdődik, fény is jelzi a berendezésen. A forró huzal megolvasztja a fóliát, az általunk végzett nyomás hatására pedig a megolvadt fóliarétegek eggyé válnak, létrejön a lezárásuk. A hegesztési varrat sima, egyenes, ha szélesebb huzalos a fóliahegesztő, akkor bordás. A fóliahegesztővel, vákuumozó géppel csomagolt élelmiszer, tárgy védve van a kosztól, párától, adagolható, stabilan egyben tartható.

 

Tipp: laminált padlóját saját maga szeretné letenni? Nálunk minden eszközt megtalál hozzá, kattintson a laminált parkettázó eszközeinkért. 

Fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gép

A vákuumcsomagolás lényege, hogy a levegőtől elzárt élelmiszerek – elsősorba hűtéssel egybekötve- tovább fogyaszthatóak. Főként élelmiszert szoktak ezekkel a berendezések vákuum csomagolni, de a vákuumozó gépekkel apróbb alkatrészek, tárgyak vákuumozása is lehetséges. Kisebb helyet foglalnak, könnyen tárolhatóak. Fontos, hogy hegyes eszközöket, tárgyakat nem lehet jól vákuumozni viszont, hiszen a hegyük kiszúrhatja a fóliát.  A vákuumozás előnyei:

 • a vákuumcsomagolásban lévő élelmiszerek frissebbek maradnak, nem veszítik el víztartalmukat, ezáltal ízüket, súlyukat
 • kémiai folyamatok alkalmazása nélkül lehetnek az élelmiszerek hosszabban frissek
 • hatékony lehet a vákuumozás például húspácolásnál is
 • higiénikus tárolást tesz lehetővé
 • kisebb helyigénnyel rendelkeznek a vákuumcsomagolt dolgok

 

Grillezésnél is hasznát veheti egy jó vákuumcsomagolónak. Tartsa frissen ételeit. Grillező eszközöket is talál nálunk nagy választékban.

Fóliahegesztők és vákuumcsomagolók paraméterei

Az egyik legfontosabb paraméter a teljesítmény, a fóliaszélesség, a vákuumfólia vastagság. Webáruházunkban 140-175 W teljesítmény közötti vákuumcsomagolókból választhat, 22-28 cm közötti fóliaszélességgel és 200 µ maximális fóliavastagsággal. A berendezések csúszásmentes gumitalpakkal rendelkeznek, biztonsági kapcsolóval és feltekerhető kábellel. Praktikus méretüknek köszönhetően használaton kívül akár egy konyhai fiókban is elfér, nem igényel nagy helyet a tárolásuk.

LUND vákuumcsomagolók, fólihegesztők a Profibarkács kínálatában

A Profibarkács a LUND vákuumozó gépeket forgalmazza, mert ismerjük a lengyel márka kiválóságát. A LUND lengyel márka megbízható háztartási gépeket és készülékeket kínál Önnek, amelyek az életét kényelmesebbé és kiszámíthatóvá teszik a mindennapokban. A jó minőséget és a modern dizájnt megfizethető áron kapja a termékei megvásárlásával. Turmixok, vízforralók, felmosók, fritőzök, robotgépek és számos nélkülözhetetlen konyhai készülék széles választékából minden vásárló megtalálja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelőt. A Profibarkács kínálatában közel 100 terméket kínálunk LUND márkanév alatt, melyeket az Európa szerte és világszerte ismert és elismert TOYA cégcsoport gyárt, akárcsak a barkácsok és szakemberek kedvelt szerszámmárkáját, a Yatot.

A márka jellemzői:

 • a megbízható technológia és az alkatrészek minőségének kombinációja
 • a gépek multifunkcionalitása minimálisra csökkenti a kiegészítő felszerelések mennyiségét
 • a gyakorlati megoldások megkönnyítik és felgyorsítják a mindennapi feladatokat
 • modern dizájn és időtlen színek rozsdamentes acél elemekkel
 • tökéletes megoldások otthon és kertben, különösen a konyhában
 • széles kínálat megfizethető áron

 

Fóliahegesztő és vákuumozó gépek rendelése házhozszállítással

 

Vákuumcsomagoló géppel helytakarékosan és higiénikusan tudja tárolni az élelmiszereket, kiporciózni ételadagokat. Minden háztartásban ott a helyük! A Profibarkácsról rendelt gépeket ráadásul házhoz szállítjuk, Önnek nem kell utánajárnia, kényelmesen otthonából kiválaszthatja és megrendelheti a legjobb gépet!

 

A Profibarkács kínálata folyamatosan bővül, már nem csupán barkács- és munkagépeket, eszközöket vagy a kerti munkához szükséges felszereléseket vásárolhatja meg, de a háztartási- és konyhai gépek, kiegészítők is széles kínálatban elérhetőek, kiváló minőségben és nagyszerű ár-érték arányban.

 

Gyakori kérdések a fóliahegesztő, vákuumcsomagóló géppel kapcsolatban

  

A LUND vákuumozók milyen fóliaszélességgel használhatók?

22 és 28 cm, típustól függően.

90µ vastagságú fóliával használhatók a LUND fóliahegesztők?

Igen, maximum 200 µ vastagságig.

Minden fóliahegesztő tud vákuumozni?

Nem, erre csak a vákuumcsomagolók, vákuumozók alkalmasak.

Szűrés
Ár
 (Ft)
13 690 Ft - 53 190 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!