H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Extol

Bizonyára feltűnt már mindenki számára, aki egy kicsit is odafigyel a szaküzletek kínálatára, hogy mindig megjelenik egy új márkanév a piacon. A rossz minőségű termékeknek nevet adó márkáról, hamar kiderül, hogy nem érte el a gyártók által kitűzött célokat. Ezért is nagyon fontos, hogy egy márkanév tartós legyen, így az Extol márka is azon a listán szerepel, amit, bátran merünk minden vásárlónknak ajánlani, aki szeretne egy profi, jó minőségű szerszámot vagy kiegészítőt beszerezni műhelyébe.


85termék 136
85termék 136

Az Extol Craft a legjobb választás azoknak az otthoni ezermestereknek, akik a hobbijukat kedvező áron kívánják űzni. Az Extol Craft a hobbi kategóriában is extrákat kínál. Az Extol Premium tipikus képviselője a Master szerszámosztálynak. A hobbi szerszámokkal ellentétben (amelyeknél általában a legfontosabb az alacsony ár), az Extol Premium kéziszerszámok esetében a tervezők részére a legfontosabb kritériumok a következők: felhasznált anyagok, alkalmazott technológiák, kidolgozás, formatervezés, műszaki paraméterek és ergonómia.

Ez a szerszámkategória garancia arra, hogy elérhető áron olyan minőségi terméket kap, amely a legújabb technológiákat tartalmazza és teljesíti a szigorúbb elvárásokat is. Ezen kívül egy sor olyan megoldással és szabadalommal rendelkezik, amelyek csak a profi gépekben találhatók meg. Az Extol Industrial márka megbízható, a mindennapi ipari munkákhoz használható kéziszerszámokat takar. A kéziszerszámokat szigorú terhelési teszteknek vetjük alá, a gépek robusztus konstrukciója és a gyártáshoz használt első osztályú anyagok garantálják a kéziszerszámok tartósságát és megbízhatóságát a nehéz ipari körülmények között is.

Mielőtt rábólintunk a vásárlásra, mindig átgondoljuk, hogy megéri-e az árát a kiszemelt áru, összehasonlítjuk más gyártók által kínált termékekkel is, hogy biztosra menjünk. Minden szempontot figyelembe véve, az Extol az a márka, ami Önnek sem fog csalódást okozni, és amivel garantáltan meg lesz elégedve.

 

Miért pont az Extol márkát válasszam?

Megfizethető áron kínálja a gyártó a termékeket, emellett kiváló minőségre kell számítani. Leginkább alkalmi felhasználók igényeihez mérten készülnek el a termékek, de őket a legmegfelelőbb színvonalon szolgálják. A gyártás során felhasznált anyagokra is nagy figyelmet fordítanak, hiszen ez adja meg a megelégedettség alapját. Évekkel előre lehet tervezni az árucikkekkel, ami bizonyítja a tartósságot és a strapabíróságot.

 

A legkeresettebb Extol termékek

Egyre többen vásárolnak webáruházunkban Extol márkájú szerszámokat és kiegészítőket. Nagyon keresett termék az Extol polírozó korong, ami gyapjúból készült és kompatibilis a 8892500 polírozógéppel. Alkalmas színesfémek, rozsdamentes acélok és festékek polírozására.


Ha már gumikalapács akkor az Extol gumikalapácsa elengedhetetlen például egy laminált padló lerakásánál, hiszen a legtöbb esetben, ennek a szerszámnak a segítségével tudja úgy összeilleszteni a burkolatot, hogy az ne sérüljön.

Az Extol kinyomópisztolyát is sokan keresik nálunk, szinte azt lehet mondani, hogy ez egy alap eszköz, amiből muszáj tartani otthon egyet. A burkolásnál, vagy a különböző hézagok kitöltésénél remek szolgálatot tesznek.

Ha még nem találkozott az Extol anyagnedvesség mérőjével, mindenképp érdemes most figyelmet fordítani rá. A faanyagok és építőanyagok nedvességtartalmának gyors megállapításához szüksége lesz rá. A szakemberek rengeteg kellemetlen meglepetéstől lesznek megkímélve, ha tisztában vannak a használni kívánt építőanyagok nedvességtartalmával.

Nem csak a férfiak, de a nők többsége is szeret barkácsolni, akik gyakran használnak munkájuk során ragasztópisztolyokat. Általában az Extol melegragasztó pisztolyára esik a választásuk, hiszen biztonságos a használata és garantáltan elérik vele a kívánt célt. Dekoratőrök és virágkötők is szívesen használják üzletükben.

A burkolók már tudják, csak jó és minőségi szerszámmal lehet precíz munkát végezni. A megrendelő elvárja az igényességet, emiatt szerzi be sok szakember az Extol csempevágóját, aminek segítségével tökéletes eredményeket érnek el.

Termékkínálatunk között rengeteg Extol tartalék akkumulátort talál, a hozzájuk tartozó akkutöltővel.
Az Extol gérvágó vezetősínt is kedvelik a fogyasztók. A vezetősín alumíniumból készült, a ferde vágásokhoz is kiválóan alkalmas.

Megtalálja még kínálatunk között az Extol nyomótömlőt kapoccsal, ami egy 20 méteres, víz továbbítására alkalmas tömlő. Előnye, hogy összehajtható, de ha úgy akarja, akár tekercsbe is göngyölheti, hiszen környezeti nyomáson annyira belapul, hogy a belső felületei érintkeznek egymással.
Az Extol LED fejlámpa önnek leginkább tetsző változata, nagy segítséget nyújthat többek között szerelés során. Bevilágítja a nehezen látható dolgokat, ezáltal könnyebb munkavégzést biztosít. Téli időszakban, nem túl praktikus a fejlámpa használata, mivel sokan szeretnek sapkát hordani, kényelmetlen lehet mind a kettő használata. Ezt a szempontot figyelembe véve, az Extol egyedülálló terméket mutatott be a piacon.

Megalkotta az Extol sapkát, kivehető LED homloklámpával. A LED várható élettartama 30.000 óra és szürke/pink színben is megvásárolható webáruházunkban, hogy a hölgyek is örömüket leljék benne. Ha valamiért még sem nyerte el tetszését egyik világítási eszköz sem, vásárlóink körében nagy népszerűségnek örvend még a az Extol LED lámpa, aminek megtalálja nálunk újratölthető Li-ion akkus változatait, vagy az Extol LED lámpa falra szerelhető reflektora is jó célt szolgálhat.

Ezen kívül Extol damilt orsón, damilfej burkolatot, többfajta körfűrészlapot, köszörűkövet, de még Extol HEPA filtert is megtalál nálunk a porszívójához. A pontos mérések elvégzésére egy kiváló minőségű Extol vonalzót, mindenképp érdemes beszereznie, ami rozsdamentes acélból készült és pozitív tulajdonsága, hogy mindkét oldalán mm-es beosztás található.

Számtalan Extol kiegészítő és Extol termék közül választhat még a felsoroltakon kívül is webáruházunkban. Nekünk fontos az Ön megelégedettsége, így elérhető áron, a legjobbat szeretnénk nyújtani. Kérdéseivel forduljon bátran munkatársainkhoz, akik nagy szakértelemmel, mindenben segítségére lesznek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
440 Ft - 43 290 Ft
Márka
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Akkumulátor típusa
Akkumulátor feszültsége
 (V)
12 V - 20 V
Korong átmérője
 (mm)
125 mm - 180 mm
Gyorstöltő funkció
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!