Virágtartó állvány

Virágtartó állvány a dekoratív kertért. Házfelújítás vagy építkezés során a legkevésbé sem gondolunk előre arra, hogy milyen esztétikai elvek mentén fogjuk a kertünket kialakítani. Amikor azonban eljön a pillanat, hogy már ezzel is foglalkozhatunk, a piacon található számtalan dekortermék között könnyen elveszünk. Ha nem vagy otthoni barkácsoló típus, nem bújod rendszeresen a DIY (do it yourself) oldalakat, itt a remek lehetőség, hogy megvásárold a kínálatunkban kapható praktikus és esztétikus virágtartó állványokat, virágállványokat.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
13 990 Ft - 24 990 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
3 termék
3 termék

Miért érdemes virágtartó állványt beszereznem?

Rohanó világunkban sokan igyekeznek különféle módokon kikapcsolódni. Ennek egyik legegyszerűbb és legszabadabb módja a kertészkedés. Kiváltképp annak bizonyul ülő munka mellett, szóval, ha kikapcsolódnál, vagy szeretnéd átélni a tevékenykedés adta flow-érzést, javasolt számodra is kipróbálni a kikapcsolódás ezen módját.

Egy fából készült virágállvány azonfelül, hogy gyönyörű és természetes látványt nyújt a kertedben, rendezetté és praktikussá is teszi egyúttal azt.

 Virágtartó állvány

Virágállványainkra jellemző tulajdonságok

A kínálatunkban elérhető felületkezelt virágállványok kiváló minőségű fenyőből készülnek, melyet rendkívüli tartósság és hosszú élettartam jellemez. A megmunkált fenyő és a kidolgozás minősége biztosítja számunkra továbbá, hogy igen hosszú ideig nem lesz problémánk az ebből a fából készült termékekkel.

A fa szigorú ökológiai követelményeknek megfelelt erdőből származik, erre a gyártó különös gondot fordít napjaink környezetvédelmi elvárásainak a nyomán.

Emeletes megoldása többszintes tárolást tesz lehetővé, mindamellett, hogy roppant esztétikai értékkel bír, helytakarékossága is szót érdemel ennek a kialakításnak köszönhetően.

Elhelyezheted a teraszon, a kertben, erkélyen, de akár a házad éke is lehet a nappaliban, vagy előtérben szintúgy.

Különféle méretű virágállványaink részletes termékjellemzőit elolvashatod, amennyiben a termék képére kattintasz.

Kínálatunkban megvásárolhatod a fali, vagy akár földön tárolható, speciálisan kialakított virágtartónkat is, ami a mai divatnak megfelelően raklapokból készült. Különféle raklapbútorokat készíthetsz te magad is, ha szeretsz barkácsolni.

Az ültetéshez számtalan eszközt vásárolhatsz nálunk is, lássuk, nézzük meg, mire lehet még szükséged a növényültetés során!

 

Amire valószínűleg még szükséged lesz:

  • Egy konyhakerti szerszám,  növényültető szett elengedhetetlen, ezt ide kattintva érheted el.
  • Ahhoz, hogy ezt a tevékenységet könnyebben elvégezhesd, akár hobbi, akár professzionális szinten űzöd ezt otthonodban, szükséged lehet egy növényültető asztalra. Kis kéziszerszámok nélkül kevésbé hatékonyan tudsz bogarászni a növények között, ezeket a következő linken nézheted át
  • Végül, de nem utolsósorban ültetőedényeket, virágcserepet kell beszerezned.

 

Fontos!

Ne feledkezz meg a  minőségi  virágföldről és a különféle tápanyagokról sem!

Gyakori kérdések a virágtartó állványokkal kapcsolatban

 

Miért praktikus egy virágtartó állvány?

A virágtartó állvány azonfelül, hogy roppant praktikus növény tárolóeszköz, esztétikai szempontból is jelentős darab, bárhová helyezzük is kertünkben, vagy otthonunkban, a lakókörnyezetünk dísze lesz.

Miért érdemes fából készült virágtartó állványt vásárolni?

A kínálatunkban elérhető felületkezelt virágállványok kiváló minőségű fenyőből készülnek, melyet rendkívüli tartósság és hosszú élettartam jellemez. A megmunkált fenyő és a kidolgozás minősége biztosítja számunkra továbbá, hogy igen hosszú ideig nem lesz problémánk az ebből a fából készült termékekkel. Természetes és esztétikus egy fából készült tárolóeszköz, bárhol is helyezzük el azt otthonunkban.

Mit jelent az FSC betűkód?

Az erdővédelmi szempontok figyelembevételével készülnek a különféle fából készült termékek. Az FSC betűkód jelentése (Forest Stewardship Council) A Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa egy nonprofit szervezet, mely a felelős erőgazdálkodásra sarkall az egész világon. Ez a kód garantálja számunkra azt, hogy olyan helyről származó fából készült a megvásárolt termékünk, mely az ökológiailag és társadalmilag elfogadott követelményeket betartja.