H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Racsnis csillag-villás kulcs

A racsnis csillag-villás kulcsok olyan eszközök, amik a munkánkat gyorsabbá és kényelmesebbé teszik, amivel nagymértékben megkönnyítik a dolgunkat. Ha nem szeretne egész nap Ön sem az anyákkal és a csavarokkal bajlódni, szerezze be nálunk a kiváló minőségű racsnis kulcsaink valamelyikét, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a csavarok meghúzatlanul maradnak.


157termék 136
157termék 136

A műhelye nélkülözhetetlen szerszáma a racsnis csillag-villás kulcs

 

A szerelés valaki számára lehet csak egy hobbi, viszont nagyon sok esetben komoly hivatásként tekintenek rá. Ezért is olyan fontos, hogy beszerezzük a megfelelő eszközöket a feladatok elvégzésére, hiszen csak ebben az esetben tudunk hatékonyan dolgozni. A szerszámok vásárlása során, ne feledkezzünk meg a racsnis kulcsokról sem, melyek nagyon sok kellemetlenségtől kímélhetnek majd meg minket.
 Ha több méretben, vagy esetleg készletben vásárolja meg a racsnis csillag-villás kulcsokat, garantáltan meg fogja tudni segítségükkel oldani még a legváratlanabb helyzeteket is. Nem lesz többé végtelennek tűnő szenvedés, a mechanikai gondok pillanatok alatt megfejtésre kerülnek. Így máris jobb kedvvel kezdhet a munkához. Ehhez a jókedvhez ajánlunk autószerelő vásárlóinknak is feliratos pólókat.

 

 

Milyen szempontok alapján különböztethetjük meg a racsnis kulcsokat? – Az irányváltásról bővebben

 

Többféle szempont alapján is meg lehet különböztetni ezeket az eszközöket, például a szár kialakítása szerint, ami lehet egyenes, vagy kisebb-nagyobb szögben hajlított. Az utóbbi abban az esetben jelent előnyt, ha hozzá szeretnénk férni a munkadarabhoz, ahol nehezítettek a körülmények. A szár anyaga lehet acél, könnyűfém ötvözet, műanyag, de előfordulnak ezek kombinációi is. Sokszor a fogantyú és a szár, különböző anyagból készül, ezt gyártó válogatja. A fej állása szerint is elkülöníthetjük őket, ami lehet fix vagy billenthető fejes, ahol alap esetben a száron a racsnis fej fixen áll, vagy 180, de akár 360 fokos körben is teljesen elfordítható. Ami még fontos szempont, az irányváltás szerinti megkülönböztetés. A régebbi típusok a legtöbb esetben áttolós kockával voltak gyártva, de ennek az volt a hátránya, hogy az irányváltoztatáshoz a kulcsról a fejet le kellett venni, emiatt eléggé körülményes volt a dolog. A mai, modern racsnis kulcsoknál, a fej forgó részének tetején kialakított irányváltó, gyorsabb és hatékonyabb munkát eredményez. Ebben az esetben is meg kell a hátrányt említeni, mégpedig, ha kézzel rá kell tartani a fejre, akkor az, a forgás közben átválthatja az irányt. Amikor úgy van kialakítva a szerszám, hogy a forgó rész mögött karral átváltható az irány, ezúttal egy nagyon hasznos megoldást vélhetünk felfedezni. Bármikor látható a forgási irány a kar helyzetéből, munka közben is pillanatok töredéke alatt lehet átváltani és nem fog magától irányt váltani, mivel kevésbé érzékenyek az akadályokra. Vannak természetesen költségesebb megoldások is, amikor a hajtószáron lévő irányváltásról beszélünk. Ekkor a racsnis fej alatti nyaknál vagy még lejjebb a fogantyú fölött lévő gyűrűvel, annak elforgatásával lehet a forgás irányt változtatni. Pozitív tulajdonsága közé tartozik, hogy viszonylag kis méretének köszönhetően, szinte mindenhol elfér a fej, ezzel is megkönnyítve munkáját.

 

 

Márkák, amelyeknek termékei, a legkeményebb munkát is kiállják

Nálunk számos kiváló és neves márka racsnis kulcsai közül szerezheti be azt a terméket, amire éppen szüksége van, és amivel szinte gyerekjáték lesz a szerelés. Ilyen csúcsminőség a Yato által piacra dobott széles termékkínálat, amelyek elsőrendűnek számítanak, valamint minden piaci igényt kielégítenek. A Yato csillag-villás racsnis kulcsainak mérete, a csavarokéhoz igazodik, garantáltan nem fognak csalódást okozni Önnek. Az Extol Prémim racsnis csillag-villás kulcsoknak is a kitűnő minőségű szerszámok között van a helyük. Az egyik legfontosabb tulajdonságuk a terhelhetőségük, bátran ajánljuk vásárlóinknak. Webáruházunkban még megtalálja többek között a Vorel,  a Handy,  a Neo, a Top Tools, és Topex racsnis kulcsok több változatát is. Strapabírók és elnyűhetetlenek, biztosan állíthatjuk, hogy Ön is élvezni fogja velük a munkát. Tartósak, szilárdak és a legkeményebb munkát is kiállják. Egy praktikus szerszámtartó öv segítségével mindig kéznél lesznek szerszámai.


Otthoni használatra is kiválóak, de az autószerelők nélkülözhetetlen szerszámai közé is sorolhatnánk őket, hiszen Ők azok, akik sokak közül, egész nap ki és betekergetik a csavarokat, így nagyon jó hasznát veszik a nehéz mindennapok során. Az autók motorterében számtalan olyan csavar és anya található, amikhez kizárólag a racsnis csillag-villás kulcsok férnek oda, így már nem is maradt nyitott a kérdés, hogy biztosan szükség van-e ezekre a termékekre.

Tartsa szem előtt a vásárlásnál, és ez minden termékre vonatkozik, hogy a legfontosabb az, ha valóban minőségi darabot szerez be. Az általunk kínált racsnis kulcsok magasan ütik a szintet, így bátran merjük ajánlani mi is Önnek, ezeknek a termékeknek a megvásárlását. Nézzen szét webáruházunkban és válassza ki új segítőtársát vagy segítőtársait, amik hosszú éveken keresztül, műhelye egyik legbecsesebb kincse lesz. Szerelés közben ne feledkezzen meg a védőszemüvegről sem, amiket szintén nálunk szerezhet be a legjobb árakon.  Kérdés esetén, munkatársainkhoz bátran fordulhat, mindenben örömmel a rendelkezésére állnak.

 

 

Gyakran ismételt kérdések a racsnis csillag-villás kulcsokkal kapcsolatban

 

 

Miért fontos, hogy stabilan álljon a fej az állítható csavarkulcsoknál?

A beállított méretnek, nem szabad lötyögnie, mindig stabilan kell állni a fejnek, különben használat során el fogja nyírni a csavarfejeket.

Mi a különbség az angol kulcs és az állítható villáskulcs között?

Számos európai országban hívják angol kulcsnak az állítható villáskulcsokat, mert 1842-ben egy angol mérnök találta fel. Nincs közte különbség, csak a megnevezés más.

Mi is az a racsni pontosan?

A kilincsmű, köznapi nevén racsni, egy egyszerű mechanizmus, mely lehetővé teszi egy tengely szabad forgását az egyik irányban, de megakadályozza azt, a másik irányban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
990 Ft - 8 490 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!