Pneumatikus vésőgép

Aki rendelkezik egy hatékony és megbízható kompresszorral, pneumatikus szerszámgépek széles választékából is válogathat, hiszen a kompresszor lehetővé teszi a levegős szerszámok működtetését. A pneumatikus vésőgép építőanyagokkal való munkavégzéshez alkalmas. Használatával gyerekjáték akár hornyok létrehozása a falban, különböző behatolások, elakadások kialakítása, de akár burkolat vágása is. A vésőkalapácsokkal hatszögletű vagy hengeres szárú vésők is használhatóak.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 090 Ft - 84 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
10 termék
10 termék

Pneumatikus vésőgéphez kompresszort!

A pneumatikus vésőgép működtetéséhez kell egy jó kis légkompresszor. Mielőtt megrendeli a kiszemelt típust, vegye figyelembe az alábbiakat:

 • A megfelelő nyomást tudja. (Bar)
 • A megfelelő légszállítást tudja kompresszor. (liter/perc)
 • A kompresszor felvett teljesítményét el kell, hogy bírja a biztosíték.
 • Elegendő a tartály nélküli, vagy legyen tartályos kivitelű?

A gyártók a kompresszor kimenő (töltési) teljesítményét nem szokták megadni, azt ki lehet számolni. (a kifújt levegő a beszívott levegőnek nagyjából 60%-a, így, ha a kompresszor 100 liter levegőt szív be egy perc alatt, akkor körülbelül 60 litert fúj ki egy perc alatt. A levegős szerszámok esetén, így a pneumatikus vésőgépnél is a gyártók megadják a szerszámgép által felvett levegő mennyiségét l/perc-ben.

yato pneumatikus vésőgép

Mire jó a pneumatikus vésőkalapács?

A pneumatikus vésőkalapácsnak számos munkafolyamatnál hasznát veheti, hát még, ha praktikus tartozékokkal, kiegészítőkkel is fel van szerelve.

Ideális lehet falazati nyílások és vájatok, átmeneti furatok képzéséhez, lemezek szétválasztásához, csempék vagy vakolat leveréséhez, szegecsek eltávolításához és egyéb építőipari feladatokhoz. Az autóiparban is használják a pneumatikus vésőkalapácsot fémlemezek, csavarok vágására, hegesztési varratok eltávolítására.

Mire figyeljen pneumatikus vésőgép választásnál?

 • mennyi a levegő felhasználás mennyisége percenként
 • milyen méretű a levegő csatlakozás?
 • milyen ütés/perc számra képes a gép?
 • mekkora a dugattyú ütéshossza?
 • üzemi nyomás mértéke?
 • vésőszár átmérője?
 • milyen tartozékok vannak a géphez?
 • miből készült a gép (pl. acélváz), milyen a markolata? (legjobb a profi, csúszásmentes markolatú eszköz)

 

Pneumatikus vésőgépek a Profibarkácson

Webáruházunk választéka pneumatikus vésőkalapácsok terén is kiemelkedő. Nálunk megtalálható a Scheppach vésőkalapács hordozható kofferben, kiegészítőkkel, de a Yatotól, Neotól, Extoltól, Einhelltől is választhat gépet, ha korábbi jól sikerült szerszámvásárlása után márkahű szeretne maradni.

A pneumatikus szerszámok mindig keresettek, hiszen rengeteg műhelyben van kiépített sűrített levegős hálózat, de egy megbízható kompresszorral otthon is bármikor használhatja ezeket.

Meghibásodási lehetőségük csekély, a komolyabb terhelést is kiválóan bírják. Ha kedveli a sűrített levegővel működtetett szerszámgépeket, ajánljuk figyelmébe a pneumatikus furatköszörűinket, melyek precíziós munkáknál, nehezen hozzáférhető helyeken nélkülözhetetlenek.

Scheppach multifunkciós pneumatikus szerszám – pneumatikus vésőgép

Sűrített levegős meghajtású vésőgépeink között kiemelhetjük a Scheppach Aero multifunkciós 5 az 1-ben szerszámot. Praktikus kialakításának és tartozékainak köszönhetően ennek a szerszámgépnek nemcsak építőipari munkálatok során, de kerti munkáknál is hasznát veheti!

Ezzel a pneumatikus szerszámmal számos feladat elvégzése rendkívüli módon leegyszerűsödik. Ásás kemény földben, fák vagy bokrok gyökereinek eltávolítása, régi felületek, járólapok, csempék eltávolítása során, vagy akár bontási munkálatok során is bevethető.

Az Aero 2 Spade hobbi és profi kertészek, építőipari iparosok, ill. bárki számára, egyaránt megfelelő, aki házat vagy a ház körül felújít. A kompakt dizájn kellemes kezelhetőséget biztosít és lehetővé teszi munkát még a nehezen elérhető helyeken is.

A markolatok gumírozottak, így hatásosan csillapítják a rezgést. Az egyes eszközök csatlakoztatása egyszerűen és gyorsan elvégezhető gyorscsatlakoztatók segítségével.

Az öt eszköz tartozék, a vésőszártól a kaparón keresztül az ásólapig, igazán univerzális használatot jelent. (Vésőszár hegyes – pl. beton stb. bontásához
Vésőszár lapos 25 mm – véséshez falba, kisebb bontási munkákhoz stb.
Vésőszár lapos 60 mm – vakolat, csempék, járólapok, ragasztók stb. eltávolításához
Kaparólap lapos – festék, régi felületkezelő anyag, ragasztó, linóleum stb. eltávolításához
Ásólap edzett acélból – gödrök mélyítéséhez, ásáshoz, gyökerek átvágásához és eltávolításához stb.)

A Scheppach pneumatikus multifunkciós szerszámához egy 24- 100 literes kompresszor ajánlott (munkától függően)!

Pneumatikus vésőkalapács rendelése házhozszállítással

Ha kiválasztotta a teljesítmény és/vagy tartozékok szempontjából legjobb pneumatikus vésőgépet, a Profibarkács webáruházban leadott megrendelését követően hamarosan házhoz visszük Önnek.

Csak a legjobb minőségű kéziszerszámokat, szerszámgépeket, eszközöket találja kínálatunkban, hiszen a vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra!

Tudjuk jól, hogy egy Scheppach, Yato , Neo vagy Einhell szerszámgéppel nem fog melléfogni, sok-sok éven, évtizeden át hű társa lehet a munkában!

Szerszámgépekkel kapcsolatos tippekért, barkácsolással, kerti munkával kapcsolatos olvasnivalókért, friss bejegyzésekért kövesse a Profibarkács Blogját!

 

Gyakran felmerülő kérdések pneumatikus vésőgép vásárlásakor

 

A pneumatikus vésőkalapács alkalmas csempe, vakolat eltávolításához?

Igen, a szerszámgép egyik funkciója a bontási munkálatok kapcsán felmerülő vakolat és egyéb építőipari anyagok eltávolítása.

Van olyan pneumatikus vésőgépük, amelyik kerti munkáknál is használható?

Igen, a Scheppach Aero ilyen, ásólap tartozék is van hozzá például gödrök mélyítéséhez, gyökerek átvágásához.

25 literes kompresszorral működnek a pneumatikus vésőgépek?

Az elvégzendő munkától is függ. Nagy felületen beton, csempe bontáshoz minimum 50-100 literes kompresszor ajánlott a vésőgépekhez.