Pneumatikus rozsdaleverő

Kompresszor alkatrész, tartozékaink között olyan hasznos és hatékony szerszámgépeket találni, mint a pneumatikus rozsdaleverő. Ma már nemcsak drótkefével távolíthatjuk el a pergő rozsdát, de egy precízen működő, könnyen kezelhető pneumatikus rozsdaleverővel is. Kompresszor tartozékaink között olyan hasznos szerszámgépekből válogathat, mint a festékszóró pisztoly, homokfúvó pisztoly, pneumatikus szerszámok, légkulcs, fúrógép és sok-sok kiváló levegős berendezés!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
6 090 Ft - 65 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
8 termék
8 termék

Pneumatikus rozsdaleverő funkciója

A pneumatikus rozsdaleverő alkalmazásával könnyen, gyorsan és nagy hatékonysággal lehet rozsdát, festéket vagy más letapadt anyagot (szennyeződést) eltávolítani a munkadarabról. Szóba jöhetne a drótkefe vagy drótkorong is ehhez a művelethez, de rozsdaleverővel gyorsabb és bizonyos szempontból előnyösebb.

Ha drótkefével próbáljuk eltávolítani a rozsdát, az elég időigényes, fárasztó. A drótkoronggal próbálkozhatunk, ott viszont tetemes rozsdapor felhővel kell számolni!

A szemcseszórás kiváló módszer lehet, de ehhez el kell vinnünk ezzel foglalkozó szakemberhez, vállalkozáshoz a munkadarabot, ami plusz kiadást jelent, ráadásul van némi átfutási ideje. Ha magunk akarjuk megoldani a rozsda eltávolítást, legjobb beszerezni a Profibarkácstól egy minőségi pneumatikus rozsdaleverőt!

Pneumatikus rozsdaleverő

Pneumatikus rozsdaleverő előnyei

Aki pneumatikus rozsdaleverő mellett teszi le a voksát, számos előnnyel számolhat más rozsda eltávolítási módszerekkel szemben.

 • gyorsan, precízen lehet rozsdát eltávolítani
 • nehezen hozzáférhető helyeken is kiválóan alkalmazható
 • egyszer kell megvenni, számos alkalommal használhatja rozsda, festék eltávolításához
 • minimális rozsdapor képződik a használatakor
 • hatékonyabb, mint a drótkefe vagy drótkorong
 • olcsóbb, mint a szemcseszórás

Pneumatikus rozsdaleverő alkalmazási területei

A pneumatikus rozsdaleverő a mindennapi élet számos területén alkalmazható, a háztartásban, garázsban, ház körül számos helyzet adódhat, amikor rozsdát vagy régi festéket kell eltávolítani és jó, ha van mihez nyúlni. A leggyakrabban mégis:

 • rozsdás alvázak
 • acél abroncsok
 • egyéb felületek rozsda eltávolítására, tisztítására használják.

A pneumatikus szerszámgépek előnyei

A levegős szerszámgépek használata nemcsak műhelyekben és szervízekben terjedt el, hanem otthon is, mivel hatékonyak és praktikusak. Sokféle szerszámgép beszerezhető ma már levegős meghajtással. Ennek oka, hogy a levegős rendszer számos előnnyel bír az elektromos gépekkel szemben.

Kevesebb a meghibásodás lehetősége, stapabíróak, és vizes helyen is használhatóak. Az egyes gyártók szabványos, gyorscsatlakozós rendszerei miatt könnyen és rugalmasan kezelhetőek, pillanatok alatt cserélhetőek a készülékek a munka során.

A levegős gépekben csak egy levegő által meghajtott hajtómű forog, nincs bennük elektronika. A Profibarkácson kiváló minőségű pneumatikus szerszámok érhetőek el nagyszerű árakon, melyekkel hosszú távra tervezhet!

Pneumatikus rozsdaleverő paraméterei

Mielőtt megrendeli az Önnek megfelelő pneumatikus rozsdaleverőt, az alábbi paramétereket hasonlítsa össze az egyes szerszámgépek esetében:

 • szerszámgép súlya, hossza
 • levegőfogyasztása, liter/perc
 • percenkénti fúvások száma, percenkénti ütések száma
 • állítható -e a percenkénti löketszám?
 • markolat anyaga, komfortja
 • jár -e hozzá több méretű tűkészlet? (például finomabb munkákhoz)
 • hány tűvel dolgozik egyszerre?

Neo pneumatikus rozsdaleverő a professzionális igényekhez

A Profibarkácson előszeretettel ajánljuk a minőségi szerszámok gyártóját a Neo-t. Színvonalasok, innovatívok, hatékonyak! A gyártó szerszámai a professzionális igényeket is kielégítik. A Neo pneumatikus kalapácsa rozsdához és hegesztési varratokhoz percenként 5000 ütést ér el, 19 db 3 mm átmérőjű tűvel dolgozik. 6,3 bar üzemi nyomás mellett az átlagos levegő fogyasztása 85 liter/perc. Súlya 3 kg alatti, kényelmes, stabil fogást nyújt időigényes munkák során is.

Levegős rozsdaleverők rendelése a Profibarkácstól

Webáruházunk elkötelezett a hatékony és kiváló minőségű szerszámok, szerszámgépek iránt. Tudjuk jól, hogy színvonalas munkához megfelelő célszerszámra van szükség! Ezért kínáljuk vásárlóinknak a Yato és Neo pneumatikus rozsdaleverőket, tudjuk, hogy ezek a szerszámgépek elnyerik a tetszésüket, mindig számíthatnak rájuk!

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden későbbi vásárlás alkalmával élvezhesse a törzsvásárlóknak járó előnyöket! Mielőtt véglegesíti rendelését, nézze meg műhelyfelszereléseinket, hátha talál még valamit, amire szüksége van!

Érdekes, aktuális bejegyzésekért, barkácsolás, háztartás, kert és szerszámok, szerszámgépek témában kövesse figyelemmel Blogunkat!