H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Keretszorító

Vannak olyan munkafolyamatok, melyeknél nem nélkülözhetőek az egy kézzel is használható keretszorítók. Egyik kézzel szorítjuk, másik kéz szabad az igazításhoz, munkához. A feszítendő tárgy stabil tartását teszi lehetővé a keretszorító, derékszögek vagy más formák megmunkálását biztosítja. Szinte bármilyen alakú tárgy szoros rögzítése lehetséges, nemcsak derékszög, de akár kör alakban is.


5termék 15
5termék 15

Keretszorító

Vannak olyan munkafolyamatok, melyeknél nem nélkülözhetőek az egy kézzel is használható keretszorítók. Egyik kézzel szorítjuk, másik kéz szabad az igazításhoz, munkához. A feszítendő tárgy stabil tartását teszi lehetővé a keretszorító, derékszögek vagy más formák megmunkálását biztosítja. Szinte bármilyen alakú tárgy szoros rögzítése lehetséges, nemcsak derékszög, de akár kör alakban is.

Keretszorítók a Profibarkácson

A Profibarkácson többféle keretszorítóból választhatja ki az ideális darabot, a Wolfcraft, Neo, Topex sarokszorítóiból, keretszorítóiból. Ezek szalagos megoldással rögzítik a munkadarabot, automatikus szalagfeltekerőjük pedig ideális a gyors előszorításhoz is.

A racsnis mechanizmusnak köszönhetően szabályozott szorítás lehetséges a kioldástól a teljes szorításig.

A szakemberek műhelyében kötelező egy erős keretszorító, de az ezermesterek műhelyében is ott a helye! Fadoboz összerakás, esetleg képkeret összeállítás, fiókragasztás vagy egyéb kisbútor összeállítás? Nem okoz nehézséget, ha kéznél van egy racsnis keretszorító.

Tipp: ha ajtókeretet építenél be, használj speciális ajtókeret beépítő szerszámot.

Wolfcraft keretszorítók

A Profibarkácson elkötelezettek vagyunk a minőségi kéziszerszámok a szerszámgépek iránt. Tudjuk, hogy színvonalas munkához megfelelő célszerszám kell, ami ráadásul strapabíró, megbízható és funkcionális.

A Wolfcraft keretszorítókat büszkén kínáljuk vásárlóinknak, hiszen a német gyártó több fronton is bizonyított az elmúlt 60 évben. Híres a minőségi szerszámgépeiről, szerszámgép kiegészítőiről, szorítóiról, szállító eszközeiről, műhelyfelszereléseiről.

A termékek kiválóak, bárhol megállják a helyüket. A profi szakemberek is gyakran választják a Wolfcraftot, a barkácsolók, ezermesterek pedig jól tudják, hogy hosszútávon kiszolgálja majd az igényeiket 1-1 Wolfcraft termék. Egyszer kell megvenni, és sokáig megelégedéssel használhatóak!

Keretszorító vagy szalagfeszítő, esetleg övszorító?

Mindegyik elnevezés ugyanarra az eszközre utal. A keretszorító vagy szorítópofás szalagfeszítő és az övszorító is hasonló funkcióra született.

A keretszorító lényegében a spanifer 4 műanyag sarokkal szerelt, egykezes változata. A sarkok leszerelésével kiválóan használható bármilyen áru leszorításához, akár tetőcsomagtartónál is.  Egyenletes és nagy erő fejthető ki a kézi szorító alkalmazása nélkül a sarkokra, ezáltal a test átlójára, a négy oldalra egyszerre.

A racsnis mechanizmus kontroll alatt tartott szorítást biztosít a folyamat elejétől a végéig. A rugalmas feszítőpofák biztosan, stabilan tartják a feszítendő tárgyat.

Keretszorító paraméterek, milyenek vannak

A keretszorítók racsnis megoldással, szalagos rögzítéssel működnek. Egyszerűen rá kell helyezni a szalagot a rögzítendő felületre (pl. 4 székláb) és a racsnis karral megfelelő erősségűre húzni.

A keretszorítók minimálisan térnek el egymástól, az alábbiakra érdemes figyelni:

  • szalag hossza: a legtöbb keretszorító 4 vagy 5 méteres szalaggal rendelkezik
  • szalag szélessége, vastagsága
  • sarkok anyaga (műanyag, esetleg fém, párnázott-e?)
  • fogantyú kialakítása, komfortja
  • szakítószilárdság

Keretszorítót nem vesz minden nap az ember, célszerű jó minőségűt választani, ami sokáig kiszolgálja a tulajdonosát.

Vásárlók kedvence a Wolfcraft 4 méteres szalagos szorító

A Wolfcraft szorítói első forgalomba kerülésük óta a vásárlók kedvencei Európa szerte. Nem véletlen, hiszen a csavarós szalagos keretszorítója csavaros szorító és gurtni hatékony ötvözete 4 műanyag sarokkal.

Nagyszerű társ bármilyen bútor ragasztásánál, képkeret, doboz, láda összefogatásánál. Egyenletes és nagy erő fejthető ki a sarkokra, az átlóra és a négy oldalra mindössze egy kis szerkezettel. 

4 méteres erős szalaggal gyártják.

A szorítón található trapézmenetes orsó és excenterkar alkalmazásával fokozatosan állítható be a feszítés.

Keretszorító házhozszállítással a Profibarkácstól

A Profibarkács teljes háztartását, garázsát, kerti szerszámosát vagy műhelyét felszereli minőségi szerszámokkal, gépekkel!

Nemcsak keretszorítókat, de asztalosszorítókat, egykezes és szalagos szorítókat is beszerezhet.

Válassza ki és rendelje meg házhozszállítással a kiválasztott termékeket! Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál élvezhesse a törzsvásárlóknak járó előnyöket, kedvezményeket!

Javasoljuk, iratkozzon fel a Profibarkács hírlevélre, hogy mindig elsőként értesíthessük az akciókról, kihagyhatatlan ajánlatokról. Ha pedig szívesen olvas szabadidejében, a Profibarkács Blogján érdekes és aktuális tartalmakat talál szerszám, barkács, kert kategóriákban.

 

 

 

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 390 Ft - 19 990 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!